Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Δευτέρα 2-5-2011 / 7.30 π.μ …… Χωρίς Σχολικά λεωφορεία από σημερα και η Κορίνθια, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ΚΤΕΛ, «ύστερα από απόφαση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών…..



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

Χωρίς Σχολικά λεωφορεία από σημερα και η Κορίνθια, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ΚΤΕΛ, «ύστερα από απόφαση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, το ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ε. σταματάει τη μεταφορά των μαθητών προς και από τα σχολεία με τα μισθωμένα λεωφορεία λόγω μη καταβολής 17 μηνών παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Ο τρόπος μετακίνησης των μαθητών θα γίνεται μόνο όπου υπάρχει τακτικό δρομολόγιο και με την ένδειξη της μαθητικής κάρτας. θα πληρώνουν το 50% του εισιτηρίου».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους,  θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων από αύριο έως τις  20 Μαΐου στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου     
++++++

Για αξιοπρεπείς μισθούς, καλύτερες συνθήκες εργασίας και διαφύλαξη των εργασιακών δικαιωμάτων, διαδήλωσαν χθες Πρωτομαγιά, οι εργαζόμενοι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών φορολογούμενων και διενέργεια πόθεν έσχες, προβλέπει μεταξύ άλλων το τριετές σχέδιο δράσης κατά  της φοροδιαφυγής που παρουσιάζεται σημερα από τον υπουργό οικονομικών.

Οι τράπεζες ελπίζουν σε υψηλά κέρδη από τους ευνοϊκούς όρους που θα συνοδεύουν την Ελληνική Αναδιάρθρωση, υποστηρίζει ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στήριξης, γι αυτό όπως τονίζει συντηρούν τη συζητηση.

Από σημερα αρχίζει η καταβολή της σύνταξης Μαΐου του  ΟΓΑ
Την Πέμπτη η κηδεία του Λάκη Σάντα από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών δημοσία δαπάνη.

Τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν ανακοίνωσε με διάγγελμα του ο πρόεδρος  Μπάρακ Ομπάμα,

Μαζικές συλλήψεις πολιτών σε πόλεις της Συρίας, όπου, εμποδίζεται η περισυλλογή τραυματιών και πτωμάτων από τους δρόμους

Σε απομάκρυνση του προσωπικού του από την Τρίπολη προχωρά ο ΟΗΕ, καθώς το πλήθος προκάλεσε ζημιές στο κτίριο αντιδρώντας στην είδηση για το θάνατο ενός από τους γιους του Καντάφι σε επιδρομή του ΝΑΤΟ

Παρουσία πλήθους πιστών η τελετή Οσιοποίησης του Ιωάννη Παύλου Β' χθες στη Ρώμη

Τα επεισόδια του τελικού κυπέλου, στο επίκεντρο της σημερινής σύσκεψης, με τη συμμετοχή των αρμοδίων φορέων. Ανταλλαγές ανακοινώσεων με σκληρούς χαρακτηρισμούς τις ΠΑΕ Ατρόμητου και ΑΕΚ.

Αίθριος καιρός με  Βορειοδυτικούς ανέμους  5 - 6   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου