Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Πέμπτη 12-5-2011 / 7.30 π.μ …… Η «Κατασκευή Δημοτικού Σχολείου Δερβενίου». και η διατήρηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Δερβένι, μεταξύ των 21 θεμάτων στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης…..



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Η «Κατασκευή Δημοτικού Σχολείου Δερβενίου». και η διατήρηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Δερβένι, μεταξύ των  21 θεμάτων στη χθεσινή   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που πραγματοποιήθηκε  εκτάκτως,  στην αίθουσα του Πνευματικού Ενοριακού Κέντρου Δερβενίου,

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η Τοπική Κοινότητα Ζεμενού, ο Σύλλογος Ζεμενού Κορινθίας και ο Σύλλογος Γυναικών Ζεμενού "Η Αρετή", σας προσκαλούν στον καθαρισμό του χωριού το Σάββατο στις 9 το πρωί.  Σημείο συνάντησης η πλατεία του χωριού

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου κ. Κ. Παπαβασιλείου  καλεί τους αγρότες της Κορινθίας σήμερα  στις 10:30 το πρωί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στο Νομαρχιακό Κατάστημα Κορίνθου για το νέο άδικο χαράτσι του ΕΛΓΑ. και αναφέρει, « Όλοι μαζί θα δώσουμε με την παρουσία μας ένα ηχηρό μήνυμα σ’αυτά τα οποία μεθοδεύονται εις βάρος των αγροτών μας. Μη λείψει κανείς».

Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Ο ρόλος της έρευνας στην εκπαίδευση: Η ανάδειξη της επιστημονικής έρευνας των εκπαιδευτικών του νομού Κορινθίας", αύριο στις 5.00 το απόγευμα.

Ο ΔΗΜΟΣ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ διοργανώνει στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» την Κυριακή στις 7 το απόγευμα μια πρώτη «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ», με στόχο την γνωριμία όλων των ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενου φορέα ή προσώπου για τον πολιτισμό, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων-κατάθεση προτάσεων, γύρω από όλες τις δράσεις- πτυχές του πολιτισμικού μας γίγνεσθαι. Είσοδος ελεύθερη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών και η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος με τη συνεργασία του Δήμου Πατρέων, διοργανώνουν Ημερίδα με την ονομασία: «Καινοτόμες ιδέες για Βιωσιμότητα και Ανάπτυξη»  Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου, το ερχόμενο Σάββατο.

Την Κυριακή στις 8 το βράδυ στο Ζευγολατιό (πρώην κινηματογράφο "ΑΜΟΡΕ") θα πραγματοποιηθεί Συναυλία-Αφιέρωμα σε Γιώργο Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη και Γιάννη Ρίτσο από το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου. Είσοδος Ελεύθερη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή έως και 5 Ιουνίου στις 9.30 το βραδύ στο «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» στην Κόρινθο,  μια performance του Αθέατου Θεάτρου “ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ” Είσοδος Ελεύθερη, τηλ. 2741 0 29 980
++++++

Μεγάλη η συμμετοχή στη χθεσινή 24ωρη απεργία ΓΕΣΕΕ  ΑΔΕΔΥ καθώς και στις Συγκεντρώσεις Συνδικάτων και ΠΑΜΕ.

Από την άγρια επίθεση της αστυνομίας τουλάχιστον 17 πολίτες τραυματίστηκαν στο Κέντρο της Αθήνας, ένας 31χρονος εξ αυτών πολύ σοβαρά με τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργείτε από την ασφάλεια, μετά τις μαρτυρίες ότι χτυπήθηκε από γκλοπ. Νέα ζαρντινιέρα στον ορίζοντα.

Νεκρός αλλοδαπός ο όποιος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα μετά από επίθεση που δέχτηκε, από 4 κατά πάσα πιθανότητα άτομα, στη συμβολή των οδών Καλάρη και Κωνσταντινίδη στα Κάτω Πατήσια. 

Πρόωρη κάθε συζήτηση για νέο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα δηλώνουν, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Ολι Ρεν και η Άγγελλα Μέρκελ.

Μαύρη τρύπα 1 δισεκ. 880 εκ. ευρω στα έσοδα του προϋπολογισμού το 1ο τετράμηνο του έτους.

Την επικαιροποιημένη πρόταση της για επανεκκίνηση της οικονομίας, παρουσιάζει σήμερα στο Ζάππειο η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Στο δικό τους αγώνα για μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ρίχνονται από ήμερα και μέχρι τις 25 Μαΐου, περισσότεροι από 110.000 υποψήφιοι. Η αυλαία ανοίγει με τους υποψήφιους να εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας.

Σήμερα η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που διερευνά ενδεχόμενη ποινική ευθύνη για Άκη Τσοχατζόπουλο στην υπόθεση των υποβρυχίων.

Τουλάχιστον 8 νεκροί, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, 167 τραυματίες και     10 000 άτομα να έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους, από σεισμική δόνηση 5.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Νότια Ισπανία.

Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της Συρίας, τουλάχιστον 10 νεκροί χθες μετά και την εισβολή με άρματα μάχης σε κατοικημένες περιοχές.. Νεκροί και στην Υεμένη από κανονικά πυρά αστυνομικών

Το ΝΑΤΟ παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει αν ο λίβυος συνταγματάρχης, Μουαμάρ Καντάφι, είναι ακόμα ζωντανός, γράφει η Telegraph

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοδυτικούς  ανέμους  2 - 3    μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου