Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τετάρτη 25-5-2011 / 07.30 π.μ …… Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από τον καναπέ και να βγούμε, ειρηνικά κατ αρχή, στους δρόμους και στις πλατείες… Συγκεντρώσεις αναμένονται για σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα και άλλες πόλεις από ομάδες «αγανακτισμένων» που διοργανώνονται μέσα από το face book…….


ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από τον καναπέ και να βγούμε, ειρηνικά κατ αρχή, στους δρόμους και στις πλατείες… Συγκεντρώσεις αναμένονται για σήμερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα και άλλες πόλεις από ομάδες «αγανακτισμένων» που διοργανώνονται μέσα από το face book. Στο ίδιο μήκος κύματος και το κείμενο του Ανδρέα Ζάρρου με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα.   «Η χαριστική βολή, για όλους μας, ετοιμάστηκε. Η σφαίρα μπήκε στη θαλάμη και μας σημαδεύει. Έχουμε την τελευταία ευκαιρία αντίδρασης. Ας αναλάβουμε όλοι την ευθύνη που μας αναλογεί και ας συντονιστούμε. Τελειώνουμε... Είναι άμεση ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες να οργανώσουν την αντίδρασή τους και να συντονιστούν μεταξύ τους. Γίνεται προσπάθεια οργάνωσης μιας συνέλευσης στο Ξυλόκαστρο και καλό θα ήταν να γίνουν ανάλογες προσπάθειες σε όλη την Κορινθία και να συντονιστούμε. Όποιοι είναι διαθέσιμοι ας επικοινωνήσουν...» Α.Α.Ζ

Μια ανακοίνωση του Επιμελητηρίου που τα λέει όλα… «Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι ο διακανονισμός οφειλών προς τη ΔΕΗ πρέπει να γίνεται πριν την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. Σε επικοινωνία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Νανόπουλου με τον κ. Μιχάλη Λίλη, Διευθυντή κλάδου Πωλήσεων  Πελοποννήσου και Ηπείρου, για την εξυπηρέτηση επιχειρηματιών έγινε γνωστό ότι η διαδικασία διακανονισμού  της οφειλής είναι πολύ πιο δύσκολη και ακριβή αν έχει προηγηθεί η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.»

Ο Προοδευτικός σύλλογος Συκιάς «Άγγελος Σικελιανός» και η τοπική κοινότητα, σε συνεργασία με την +τοπία, ομάδα πολιτισμού της Συμπολιτείας, διοργανώνουν Έκθεση Καλλιτεχνικής Δημιουργίας με θέμα τη Συκιά Κορινθίας. Προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να προσκομίσει κάποιο εικαστικό έργο του, πίνακα, φωτογραφία, κολλάζ, γλυπτό ή όποια άλλη καλλιτεχνική δημιουργία, με θέμα την πανέμορφη Συκιά. Τελευταία ημέρα παραλαβής έργων, Τετάρτη 15 Ιουλίου, τηλ. Επικοινωνίας: 6937 336 883, 6976 895 582  και 27430 28940

Η Επαγγελματική Σχολή Κιάτου (ΕΠΑΣ) συνεργάζεται με το Τεχνικό - Επαγγελματικό Λύκειο του Βερολίνου, στο πλαίσιο του σχεδίου σχολικών συμπράξεων με τίτλο „Πάνας και Τράγος“.Οι μαθητές των δυο σχολείων, αφού δημιούργησαν στα εργαστήριά τους κατά τη διάρκεια του φετινού σχολικού έτους, μεταλλικούς τράγους και Πάνες, Τα έργα των μαθητών των δυο σχολείων θα εκτεθούν στις Αποθήκες ΑΣΟ Κιάτου, 27 με 29 Μαΐου. Με την ευκαιρία του προγράμματος, φιλοξενούνται στην Κορινθία  12 Γερμανοί μαθητές και 2 καθηγητές.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα η τελευταία για την τρέχουσα σχολική χρονιά, διάλεξη της Σχολής Γονέων του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στο  Λουτράκι, με θέμα: Παρουσίαση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Επαγγελματικές διέξοδοι και διασύνδεση με την αγορά εργασίας.
++++++

Περισσότερες αποκρατικοποιήσεις ζήτησε ο επικεφαλής του Γιούρωγκρουπ Ζάν Κλόντ Γιούνγκερ, τάζοντας ως αντάλλαγμα  μια ήπια αναδιάρθρωση του χρέους στο μέλλον.

Ανοιχτός σε σειρά προτάσεων της ΝΔ  για την οικονομία, δήλωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα του ΣΕΒ, σήμερα το πρωί θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για αποτυχημένη κυβερνητική συνταγή στην οποία δεν πρόκειται να συμφωνήσει.

Συνάντηση με την τρόικα θα έχει σήμερα το οικονομικό επιτελείο της ΝΔ, μετά από πρωτοβουλία της τριμερούς επιτροπής.

Με κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι στις αποκρατικοποιήσεις, καθιστική διαμαρτυρία ξεκίνησαν από χθες στον προαύλιο χώρο του ΟΛΠ, ομάδα εργαζομένων., 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει για σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΠΑΠ, Συλλαλητήριο διοργανώνει το απόγευμα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από αστυνομικό τμήμα της πόλις Πεσαβάρ του Πακιστάν με 2 νεκρούς και 19 τραυματίες.

«Παγώνει» η Ελβετία περιουσιακά στοιχεία του Σύρου προέδρου Ασαντ, μαζί με άλλους 22 αξιωματούχους

Κλειστά τα αεροδρόμια στη Βόρεια Γερμανία από τις 5 το πρωί  τοπική ώρα, λόγο της ηφαιστειακής τέφρας από την Ισλανδία.

Τοπικές νεφώσεις με Βόρειους, Ανατολικούς ανέμους  3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου