Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τρίτη 10-5-2011 / 7.30 π.μ …… Η «Κατασκευή Δημοτικού Σχολείου Δερβενίου». και η διατήρηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Δερβένι, μεταξύ των 21 θεμάτων στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης…..



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

Η «Κατασκευή Δημοτικού Σχολείου Δερβενίου». και η διατήρηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Δερβένι, μεταξύ των  21 θεμάτων στην  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, αύριο στις  8  το βράδυ, εκτάκτως,  στην αίθουσα του Πνευματικού Ενοριακού Κέντρου Δερβενίου,

Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα,, οι διαλέξεις της Σχολής Γονέων του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στο Λουτράκι. Αύριο το θέμα της διάλεξης: «Η δοκιμασία των εξετάσεων, άγχος πριν τις εξετάσεις. Συνήθειες διατροφής-διαταραχές ύπνου.»

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιάτου κ. Κ. Παπαβασιλείου  καλεί τους αγρότες της Κορινθίας την Πέμπτη στις 10:30 το πρωί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στο Νομαρχιακό Κατάστημα Κορίνθου για το νέο άδικο χαράτσι του ΕΛΓΑ. και αναφέρει, « Όλοι μαζί θα δώσουμε με την παρουσία μας ένα ηχηρό μήνυμα σ’αυτά τα οποία μεθοδεύονται εις βάρος των αγροτών μας. Μη λείψει κανείς».

Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Ο ρόλος της έρευνας στην εκπαίδευση: Η ανάδειξη της επιστημονικής έρευνας των εκπαιδευτικών του νομού Κορινθίας", την Παρασκευή στις 5.00 το απόγευμα.

Ο ΔΗΜΟΣ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ διοργανώνει στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» την Κυριακή στις 7 το απόγευμα μια πρώτη «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ», με στόχο την γνωριμία όλων των ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενου φορέα ή προσώπου για τον πολιτισμό, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων-κατάθεση προτάσεων, γύρω από όλες τις δράσεις- πτυχές του πολιτισμικού μας γίγνεσθαι. Είσοδος ελεύθερη σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Την Κυριακή στις 8 το βράδυ στο Ζευγολατιό (πρώην κινηματογράφο "ΑΜΟΡΕ") θα πραγματοποιηθεί Συναυλία-Αφιέρωμα σε Γιώργο Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη και Γιάννη Ρίτσο από το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου. Είσοδος Ελεύθερη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή έως και 5 Ιουνίου στις 9.30 το βραδύ στο «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» στην Κόρινθο,  μια performance του Αθέατου Θεάτρου “ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ” Είσοδος Ελεύθερη, τηλ. 2741 0 29 980
++++++

Ναι στην  αναδιάρθρωση του χρέους, όχι στην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, δηλώνει ο στενός σύμβουλος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Λας Φέλντ.

Για εγκληματική προπαγάνδα σε βάρος της χώρας  μας, με αφορμή το επίμαχο δημοσίευμα του Spiegel, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός. Το μεσημέρι συνάντηση Παπανδρέου, Παπούλια, το απόγευμα θα συγκληθεί άτυπο υπουργικό.

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας  της Ελλάδας  κατά 2 βαθμίδες προχώρησε ο οίκος Στάνταρ αντ Πούρς.. Υπό αναθεώρηση για πιθανή υποβάθμιση έθεσε το Ελληνικό χρέος και ο οίκος Μούντις.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου μνημονίου η επέκτασης του ισχύοντος, αφήνουν κύκλοι του υπουργείου οικονομικών.

Στην Αθήνα σήμερα οι επικεφαλείς της τρόικας για τον τελικό έλεγχο και τις επιδώσεις της κυβέρνησης

Συνεδριάζει σήμερα για πρώτη φορά η προκαταρτική επιτροπή που θα διερευνήσει το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Σε δειγματοληπτικούς  ελέγχους  σε  μαθητές που έχουν δηλώσει δυσλεκτικοί, προχωρεί το υπουργείο παιδείας.

Αρχίζει σήμερα η γενική απογραφή πληθυσμού, θα διαρκέσει έως τις 24 Μαΐου.

Στάση εργασίας σήμερα 12 με 4 το μεσημέρι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, 24ωρη πανελλαδική απεργία αύριο ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ.

5 ισχυρές εκρήξεις τα ξημερώματα κοντά σε συγκρότημα του Καντάφι, συμφωνα με μαρτυρίες Λιβύων, στα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία

ΝΑΤΟ και Γαλλία αρνούνται ότι άφησαν να πεθάνουν 61 Λίβυοι μετανάστες, όπως αναφέρει δημοσίευμα  του Guardian

Εμπάργκο πώλησης όπλων στη Σύρια επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση

Νεφώσεις, τοπικές βροχές  με   Βορειοανατολικούς  ανέμους  4 - 5    μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου