Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τρίτη 31-5-2011 / 07.30 π.μ …… Κάτι καλό ξεκινά και στο Ξυλόκαστρο… Η «Πρωτοβουλία πολιτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» καλεί όλους να πάρουν μέρος σε ανοιχτή συγκέντρωση, αύριο στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ξυλοκάστρου, γιατί «Δεν Πάει Άλλο»…..



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Κάτι καλό ξεκινά και στο Ξυλόκαστρο… Η «Πρωτοβουλία πολιτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» καλεί όλους να πάρουν μέρος σε ανοιχτή συγκέντρωση, αύριο  στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ξυλοκάστρου, γιατί «Δεν Πάει Άλλο». Μη λείψει κανείς από την αυριανή συγκέντρωση, γιατί πράγματι «Δεν Πάει ‘Άλλο» Όλο και περισσότερος κόσμος στις καθημερινές πλέον  συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα  και σε άλλες πόλεις της  χώρας,

Συνεδρίασε χθες η Οικονομική Επιτροπή του  Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης  με μοναδικό θέμα «Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη των απόψεων της Διευθύνουσας Υπηρεσίας επί της από 8-11-2010 προσφυγής ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης της αναδόχου Κοινοπραξίας του έργου «Αποκατάσταση – ενίσχυση και ανάπλαση του κτιρίου των αποθηκών Φραντζή»

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι άτομα  για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου, υποβολή αιτήσεων έως τις 4 Ιουνίου, πληροφορίες στο δήμο και στα τηλ.  2743 3 60 243 και 2743 3 60 25

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους  με την ηγεσία των Γερμανών Πράσινων στο Βερολίνο, οι Οικολόγοι Πράσινοι Πελοποννήσου, οργανώνουν συνέντευξη τύπου σήμερα στη μια το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου

Σύλλογο με  το όνομα «Οι Φαίακες» δημιούργησαν, οι δημότες Ξυλοκάστρου οι οποίοι έχουν Κερκυραϊκή καταγωγή, κι ο οποίος περιμένει όλους όσους είναι από την Κέρκυρα ή έχουν καταγωγή από το όμορφο νησί και διαμένουν στην περιοχή Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες του συλλόγου, τηλ. επικοινωνίας 6932 234 450 κα Σιγάλα

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ότι παράγουμε» σας προσκαλούν σε σύσκεψη – συνάντηση αύριο στις 6:30  το απόγευμα στο  Επιμελητήριο. Στη συνάντηση αυτή αφού γνωστοποιηθούν όλα τα έγγραφα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ, ιδιαίτερα το «Προσκλητήριο», θα ακούσουμε απόψεις και θα προχωρήσουμε στην εκλογή της Τοπικής Επιτροπής – Παραρτήματος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ   ΠΟΛΙΤΩΝ, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την Κυριακή, παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος, ο πολιτιστικός σύλλογος Συκιάς "Άγγελος Σικελιανός" και η τοπική κοινότητα, σε συνεργασία με την ομάδα πολιτισμού +τοπία της Συμπολιτείας, σας προσκαλούν σε ποδηλατική βόλτα από το Ξυλόκαστρο στη Συκιά. Συγκέντρωση, στις 10 το πρωί στο τουριστικό περίπτερο Ξυλοκάστρου.
++++++++

Νέο πακέτο βοηθείας προς την Ελλάδα, ύψους  65 δισεκ. ευρώ, εξετάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, συμφωνα με δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων τις οποίες επικαλείται το Ρωυτερς.

Ως αντάλλαγμα συμφωνα με τους Financial Teams, οι Ευρωπαίοι  ηγέτες εξετάζουν διεθνή εμπλοκή για τη συλλογή φόρων και  τις ιδιωτικοποιήσεις

Η Ελλάδα δεν έχει να τρέξει κατοστάρι αλλά Μαραθώνιο, δήλωσε ο Γιούγκερ Στάρκ, μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Η πλήρης αναδιάρθρωσης του Ελληνικού χρέους, δεν αποτελεί επιλογή, τόνισε ο Ζαν Κλόντ Γιούνγερ, μετά τη συνάντηση του με τον Νικολά Σαρκοζί.

Η ΝΔ ζητά επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και όχι του στόχου, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, ενημερώνοντας την Κ.Ο του κόμματος, εμφανίστηκε συναινετικός σε 6 σημεία.

Επαρκή στοιχεία για την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου, έχει  συμφωνα με πληροφορίες, η προανακριτική  επιτροπή της Βουλής, όπως εκτιμά η πλειονότητα των μελλών της

Απορρίπτει κατηγορηματικά η Ιρλανδία τις φήμες για δεύτερο πακέτο διάσωσης

«Θα μετανιώσουν πικρά οι πολίτες» λέει ο Μπερλουσκόνι μετά την βαριά ήττα του

Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και Δυτικούς,  Βορειοανατολικούς,  ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου