Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Παρασκευή 27-5-2011 / 07.30 π.μ …… Και στο Ξυλοκαστρο συγκεντρώσεις, η «Πρωτοβουλία πολιτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» καλεί όλους να πάρουν μέρος σε συγκέντρωση την προσεχή Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ξυλοκάστρου, γιατί δεν «Πάει Άλλο»…..



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το
πρωί με 12 το μεσημέρι.

Και στο Ξυλοκαστρο συγκεντρώσεις, η «Πρωτοβουλία πολιτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» καλεί όλους να πάρουν μέρος σε συγκέντρωση την προσεχή Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ξυλοκάστρου, γιατί δεν «Πάει Άλλο». Για την καλύτερη οργάνωση της συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση συζήτηση, την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιαδης». Μη λείψει κανείς από τις συγκεντρώσεις.

Παράλληλα συνεχίζονται συγκεντρώσεις καθημερινά σε πολλές πόλεις της χώρας,   στο Σύνταγμα περισσότεροι από 20 000 χθες παρά την βροχή, ενώ  την Κυριακή στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στις Κεντρικές Πλατειές Ευρωπαϊκών πόλεων, σε Πανευρωπαϊκό πλαίσιο.

8 γαλάζιες σημαίες φέτος στην Κορινθία, μεταξύ αυτών 3 στο Ξυλοκαστρο, στις Παραλίες Πευκιά, Αριστοναυτών και Καμάρι

Για μια ακόμη φορά καθυστερημένη η ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,   σχετικά με την αποστολή 4 νέων ηλικίας 18-30 ετών  στη Βουλγαρία 18 με 25 Ιουνίου, στο πλαίσιο  του προγράμματος, «Ανταλλαγή νέων» με θέμα  «η ένταξη των νέων στην εργασία μέσα από την ανάπτυξη δεξιοτήτων.» Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και σήμερα τελευταία  μέρα, πληροφορίες στα τηλ.  2743 3 60 312 και  6934 293 191.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι άτομα  για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου, υποβολή αιτήσεων έως τις 4 Ιουνίου, πληροφορίες στο δήμο και στα τηλ.  2743 3 60 243 και 2743 3 60 254

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και η μη κερδοσκοπική εταιρεία «North Col» σας καλούν την Κυριακή να παρακολουθήσετε την αγωνιστική διάσχιση Ζήρειας Εκκίνηση: Πλατεία Γκούρας στις 08:30 το πρωί άφιξη στη Θέση Βαρνεβό, Άνω Τρίκαλα περίπου στις 11:00 το πρώι  θα περάσει ο πρώτος αθλητής. Η Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας είναι ένας ορεινός αγώνας τρεξίματος σε ορειβατικά μονοπάτια και δασικούς δρόμους της Ορεινής Κορινθίας. Μήκος διαδρομής: 38,2 χιλ

Επερώτηση κατέθεσαν οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη και Βασίλης Μουλόπουλος για το θέμα της δημιουργίας δεξαμενών χημικών στο Σουσάκι. Η επερώτηση ζητάει από την Υπουργό Περιβάλλοντος να εξηγήσει πρώτα απ’ όλα, γιατί καταστρατηγώντας  τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Αγίων Θεοδώρων και του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κορινθίας  αποφάσισε στις 18/10/2010 να εγκρίνει την κατασκευή των δεξαμενών των χημικών στην περιοχή.

Η Επαγγελματική Σχολή Κιάτου (ΕΠΑΣ) συνεργάζεται με το Τεχνικό - Επαγγελματικό Λύκειο του Βερολίνου, στο πλαίσιο του σχεδίου σχολικών συμπράξεων με τίτλο „Πάνας και Τράγος“. Οι μαθητές των δυο σχολείων, δημιούργησαν στα εργαστήριά τους κατά τη διάρκεια του φετινού σχολικού έτους, μεταλλικούς Τράγους και Πάνες, Τα έργα των μαθητών των δυο σχολείων θα εκτεθούν στις Αποθήκες ΑΣΟ Κιάτου, σήμερα, αύριο και την Κυριακή. Με την ευκαιρία του προγράμματος, φιλοξενούνται στην Κορινθία  12 Γερμανοί μαθητές και 2 καθηγητές.

Ο Προοδευτικός σύλλογος Συκιάς «Άγγελος Σικελιανός» και η τοπική κοινότητα, σε συνεργασία με την +τοπία, ομάδα πολιτισμού της Συμπολιτείας, διοργανώνουν Έκθεση Καλλιτεχνικής Δημιουργίας με θέμα τη Συκιά Κορινθίας. Προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να προσκομίσει κάποιο εικαστικό έργο του, πίνακα, φωτογραφία, κολλάζ, γλυπτό ή όποια άλλη καλλιτεχνική δημιουργία, με θέμα την πανέμορφη Συκιά. Τελευταία ημέρα παραλαβής έργων, Τετάρτη 15 Ιουλίου, τηλ. Επικοινωνίας: 6937 336 883, 6976 895 582  και 27430 28940
++++++++

Έκτακτο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών το μεσημέρι υπό τον Κάρολο Παπούλια, για την κατάσταση της οικονομίας

Την ανησυχία της Επιτρόπου Δαμανάκη, καθώς τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη πληθαίνουν, επανέλαβε συνεργάτης της.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην εκταμιευτεί η 5η δόση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, συμφωνα με το Ρωυτερ.  Το Ταμείο ζητά εγγυήσεις από τους Ευρωπαίους εταίρους, ότι θα καλυφτούν πλήρως οι ανάγκες χρηματοδότησης της Ελλάδας, δήλωσε η εκπρόσωπος του Οργανισμού.

Η Ολλανδία δεν θα δώσει το μερίδιο της, αν δεν το κάνει το ΔΝΤ, προειδοποίησε ο πρωθυπουργός της χώρας.

Αρχίζει η διαδικασία πώλησης του 10%  του ΟΤΕ

Την αντικατάσταση των επαγγελματικών λυκείων και σχολών από το τεχνικό λύκειο, ανακοίνωσε η υπουργός παιδείας.

Στο ΣτΕ προσφεύγουν οι βενζινοπώλες για το πλαφόν στην αμόλυβδη

Από σήμερα η ψηφιακή μετάδοση του σήματος της Degea στον Θεσσαλικό Κάμπο.

Αυτομόλησε ο Λίβυος Πρέσβης στην Ε.Ε συμφωνα με πηγές των Βρυξελών

Μεσολάβηση της Ρωσίας στη Λιβύη, ζήτησαν οι ηγέτες της G8

Στο δικαστήριο για την απαγγελία των κατηγοριών ο Ράτκο Μλάντιτς, πιθανή  αναβολή λόγω της κακής του υγείας 

Βροχές με Βόρειους ανέμους  4 - 5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου