Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τετάρτη 4-5-2011 / 7.30 π.μ …… Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η Τοπική Κοινότητα Ρεθίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρεθίου ‘’ Ο Άγιος Χαράλαμπος’’ και ο σύλλογος Προστασίας του Δάσους ‘’Κυλλήνιος Άδωνις’’ σας προσκαλούν στον καθαρισμό του ποταμού ‘’Φόνισσα΄΄……

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, η Τοπική Κοινότητα Ρεθίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρεθίου ‘’ Ο Άγιος Χαράλαμπος’’ και ο σύλλογος Προστασίας του Δάσους ‘’Κυλλήνιος Άδωνις’’ σας προσκαλούν στον καθαρισμό του ποταμού ‘’Φόνισσα΄΄ την Κυριακή στις 8:30 το πρωι, σημείο συνάντησης η πλατεία του χωριού. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σημερα στις  11:00 το πρωι  στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης,

Σημερα στις 7 το απόγευμα η Σχολή Γονέων του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων σας καλεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, στο Λουτράκι, όπου θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι μπροστά από τα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Κόρινθο, το Κοινωνικό Φόρουμ Κορινθίας  θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στα  Μ.Μ.Ε. του Νομού με θέμα  «Παρουσίαση των πρωτοβουλιών που θα ακολουθήσουν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετοί αυτοαπασχολούμενοι επαγγελματίες εξ αιτίας της  αδυναμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών τους στον ΟΑΕΕ.»

Η πρωτοβουλία πολιτών «Στην Κόρινθο με ποδήλατο» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 2o Χαριστικό Παζάρι! το Σάββατο, στο αίθριο της δημοτικής αγοράς στην Κόρινθο από τις 12 το μεσημέρι  ως τις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους,  θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων έως τις  20 Μαΐου στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου

H Πρωτοβουλία πολιτών «στην Κόρινθο με ποδήλατο» την Κυριακή συμμετέχει  στην  ετήσια  Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία. Συγκέντρωση στις 11.30 το πρωί στα ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ. Ενημέρωση σχετικά με θέματα ασφάλειας κατά τη χρήση του ποδηλάτου στην πόλη, εκκίνηση στις 12.00 μμ με πορεία στους δρόμους της πόλης και συνέχεια (με όσους/ες αντέχουν!)  εξόρμηση προς την παραλία Άσσου.        
++++++

Διαψεύδει κατηγορηματικά η κυβέρνηση δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο το Κατάρ απέσυρε το ενδιαφέρον του για το Ελληνικό. Μάλιστα σύμφωνα με τον υπουργό επικρατείας υπάρχει έγγραφη διαβεβαίωση για το αντίθετο.

Η χρηματοδότηση των Δήμων είναι επαρκής, διαμηνύουν οι υπουργοί εσωτερικών και οικονομικών

Αναδρομικά ζητούν περισσότεροι από 800 πρώην  Βουλευτές  μέσω δικαστικών προσφυγών, όπως προκύπτει από την ενημέρωση της προέδρου του ελεγκτικού συνεδρίου στη Βουλή.

Πλαφόν στα καύσιμα σε 13 νομούς της χώρας, επέβαλε το υπουργείο Ανάπτυξης, κάνει λόγο για ασυδοσία και εκμετάλλευση των καταναλωτών.

78 δισεκ. ευρώ η βοήθεια της Ε.Ε και του ΔΝΤ προς την Πορτογαλία, όπως ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Σόκρατες.

Έως τις 9 Μαΐου θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στον διευθυντή του σχολείου τους, όσοι μαθητές δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Συμπλοκές ανάμεσα σε κατοίκους και μετανάστες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Θησείο θα ψάλει σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι η νεκρώσιμος ακολουθία για τον Θανάση Βέγγο.

Άοπλος αντιστάθηκε ο Μπιν Λάντεν πριν εξοντωθεί, λένε τώρα οι Αμερικανοί

Δεκατέσσερα άτομα έχουν παγιδευτεί σε ανθρακωρυχείο στο βόρειο Μεξικό μετά από ατύχημα, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της χώρας, ενώ εκφράζονται φόβοι για τη ζωή τους.

Νεφώσεις, τοπικές βροχές με  Βορειοδυτικούς ανέμους  4 - 6   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου