Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πέμπτη 19-5-2011 / 07.30 π.μ …… «…σε ό,τι αφορά το ετήσιο επιχειρησιακό πρόγραμμα και σχεδιασμό της ΚΕΔ δεν προβλέπεται αξιοποίηση κάποιου ακινήτου αρμοδιότητας της , που να βρίσκεται στο Νομό Κορινθίας.» απαντά μεταξύ άλλων ο αρμόδιος υφυπουργός σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Νομού κ. Άγγελου Μανωλάκη……



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

«…σε ό,τι αφορά το ετήσιο επιχειρησιακό πρόγραμμα και σχεδιασμό της ΚΕΔ δεν προβλέπεται αξιοποίηση κάποιου ακινήτου αρμοδιότητας της , που να βρίσκεται στο Νομό Κορινθίας.» απαντά μεταξύ άλλων ο αρμόδιος υφυπουργός σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Νομού κ. Άγγελου Μανωλάκη, σχετικά με την αξιοποίηση, για τις παραλίες της Κορινθίας, στο Βραχάτι, το Κιάτο και τον Πευκιά του Ξυλοκάστρου.

Πρώτη με μεγάλη διαφορά και στις 2 Πανεπιστημιακές σχολές στην Κόρινθο η ΔΑΠ ΝΔΦΚ στις χθεσινές Φοιτητικές εκλογές, με ποσοστά 51.79%  και 66.28%, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΝΕΔ Κορινθίας. Η ΠΑΣΠ έλαβε 25.86% και 25%

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους,  θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων έως και αύριο τελευταία μέρα, στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου

Το Κέντρο Νέων Κορινθίας,  καλεί νέους ηλικίας 15 έως 30 χρονών, να λάβουν μέρος στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό φωτογραφίας για νέους, στέλνοντας τις φωτογραφίες τους μέσω του ιστοχώρου www.eycn.org/photocontest . Ο διαγωνισμός  πραγματοποιείτε  έως 15 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες: Κέντρο Νέων Κορινθίας, τηλ.: 27410 29 980

Κάθε Σάββατο και Κυριακή έως και 5 Ιουνίου στις 9.30 το βραδύ στο «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» στην Κόρινθο,  μια performance του Αθέατου Θεάτρου “ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ” Είσοδος Ελεύθερη, τηλ. 2741 0 29 980
++++++

Το μνημόνιο έβλαψε τη χώρα, εκτιμά το 62%  των ερωτηθέντων σε έρευνα της Public Issue για τον ΣΚΑΙ, οι 8 στους 10 δεν εμπιστεύονται τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στην αντιμετώπιση των οικονομιών προβλημάτων.

Διπλάσια μέτρα 6 δισεκ. ευρώ, προανήγγειλε για το τρέχον έτος ο υπουργός οικονομικών, διευκρίνισε ότι  μπορεί να υπάρξουν και απολύσεις όταν κλείνει η συγχωνεύεται ένας οργανισμός, ενώ προανήγγειλε πάγωμα των προσλήψεων.

Έχω υποχρέωση να μην συναινώ στο λάθος, απαντά ο Σαμαράς στα περί συναίνεσης

Τα μέτρα δεν είναι έκτακτα, αλλά για πάντα, εκτιμά η Αλέκα Παπαρήγα. Κάλεσε τους εργαζόμενους σε αγώνες

Νέα παράταση, μέχρι τις 15 Ιουνίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες που υποβάλλουν δηλώσεις ηλεκτρονικά, καθώς και για τους αγρότες και όσους έχουν εισοδήματα από ακίνητα.

Σταθερή η κατάσταση των 2 αστυνομικών που νοσηλεύονται εκτός  κινδύνου στο ΚΑΤ, μετά από επίθεση που δέχτηκαν χθες το απόγευμα στην Πεύκη, στον Ερυθρό ένας από τους δράστες.

Ομάδα κουκουλοφόρων τραυμάτισαν  με μαχαίρι  3 θαμώνες  καφετέριας στο Γουδί, όπου παρακολουθούσαν τον αγώνα ΠΑΟΚ  ΑΕΚ

10 εκ. ευρώ δανείστηκε ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών, για να καταβάλει τις συντάξεις του επόμενου  μήνα.

Μέχρι αύριο θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των εργαζομένων του ΕΚΑΒ οι οφειλόμενες αμοιβές, δήλωσε ο υπουργός υγείας. Συνάντηση με την υπουργό εργασίας   θα έχουν σήμερα οι εργαζόμενοι.

Επανεξετάζεται σήμερα το αίτημα καταβολής εγγύησης του Ντομινίκ Στρός Κάν

Μετά θανάτου, ηχητικό μήνυμα του Μπίν Λάντεν, κυκλοφορεί σε ιστοσελίδες της Τζιχάντ

Κυρώσεις εναντίον του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ αποφάσισαν οι ΗΠΑ λόγω των μαζικών παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια των αντικαθεστωτικών διαδηλώσεων

Στην Τυνησία φέρεται να έχουν περάσει η σύζυγος και η κόρη του Καντάφι

Βροχερός καιρός με Βορειοανατολικούς, Βόρειους  ανέμους  3    μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου