Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δευτέρα 30-5-2011 / 07.30 π.μ …… Η «Πρωτοβουλία πολιτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» καλεί όλους να πάρουν μέρος σε ανοιχτή συγκέντρωση, μεθαύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ξυλοκάστρου, γιατί «Δεν Πάει Άλλο»……



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το
πρωί με 12 το μεσημέρι.

Η «Πρωτοβουλία πολιτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης» καλεί όλους να πάρουν μέρος σε ανοιχτή συγκέντρωση, μεθαύριο Τετάρτη  στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ξυλοκάστρου, γιατί «Δεν Πάει Άλλο». Για την καλύτερη οργάνωση της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε χθες  προσυγκέντρωση συζήτηση, στο ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιαδης». Μη λείψει κανείς από την συγκέντρωση της Τετάρτης γιατί πράγματι «Δεν Πάει ‘Άλλο»

Μεγαλύτερη από κάθε  προηγούμενη  η χθεσινή συγκέντρωση  στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 50 000, πολυπληθής συγκεντρώσεις  σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλες πόλεις της  χώρας, αλλά και σε 26 Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, σε Πανευρωπαϊκό πλαίσιο.

Συνεδριάζει σήμερα στις 2μιση το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του  Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης  με μοναδικό θέμα «Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη των απόψεων της Διευθύνουσας Υπηρεσίας επί της από 8-11-2010 προσφυγής ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης της αναδόχου Κοινοπραξίας του έργου «Αποκατάσταση – ενίσχυση και ανάπλαση του κτιρίου των αποθηκών Φραντζή»

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιάτου, ο Κυλλήνιος Άδωνις και η Δημοτική Ομάδα Πυρασφάλειας του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σας καλούν στην άσκηση δασοπυρόσβεσης που θα πραγματοποιηθεί στον Πευκιά Ξυλοκάστρου, σήμερα στις 11 το πρωί. Σημείο συνάντησης το Τουριστικό Περίπτερο.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι άτομα  για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου, υποβολή αιτήσεων έως τις 4 Ιουνίου, πληροφορίες στο δήμο και στα τηλ.  2743 3 60 243 και 2743 3 60 25

Το Κοινωνικό Φόρουμ Κορινθίας μπροστά στο τραγικό και μη αναστρέψιμο αδιέξοδο που οδηγούν την χώρα οι επιλογές των κυβερνήσεων, διοργανώνει  σήμερα στις 7 το απόγευμα στα προπύλαια του Πανεπιστημίου Κορίνθου,  Λαϊκή Συνέλευση που θα αποφασίσει για την οργάνωση, συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα

Το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ότι παράγουμε» σας προσκαλούν σε σύσκεψη – συνάντηση την   Τετάρτη στις 6:30  το απόγευμα στο  Επιμελητήριο. Στη συνάντηση αυτή αφού γνωστοποιηθούν όλα τα έγγραφα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ, ιδιαίτερα το «Προσκλητήριο», θα ακούσουμε απόψεις και θα προχωρήσουμε στην εκλογή της Τοπικής Επιτροπής – Παραρτήματος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ   ΠΟΛΙΤΩΝ, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την Κυριακή, παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος, ο πολιτιστικός σύλλογος Συκιάς "Άγγελος Σικελιανός" και η τοπική κοινότητα, σε συνεργασία με την ομάδα πολιτισμού +τοπία της Συμπολιτείας, σας προσκαλούν σε ποδηλατική βόλτα από το Ξυλόκαστρο στην Συκιά. Συγκέντρωση, στις 10 το πρωί στο τουριστικό περίπτερο Ξυλοκάστρου.
++++++++

Την ιδέα της έκδοσης ενός Ευρωομολόγου για να μπορέσει η Ελλάδα να ξεπεράσει τα τρέχοντα δημοσιονομικά προβλήματα  επανέφερε το Βέλγιο.

Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, τις αποκρατικοποιήσεις  και τις παρεμβάσεις για το 2011, εξελίσσονται ικανοποιητικά, δήλωσε ο υπουργός των οικονομικών

H Ευρώπη «θα ήταν ακρωτηριασμένη χωρίς την Ελλάδα», λέει ο Χανς Ντίτριχ Γκένσερ, Η αλληλεγγύη «βασικό αξίωμα της ΕΕ»

Στις 6 Ιουνίου πιθανόν η έκτακτη συνεδρίαση του Γιουρωγκρούπ για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και τα επιπλέον μετρά  για τη διάσωση της Ελληνικής Οικονομίας.

Την Κοινοβουλευτική Ομάδα  της ΝΔ, ενημερώνει το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς, για τη στάση του στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Κατά της κυβέρνησης ο Αλέξης Τσίπρας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΝ, «Κινδυνολογεί, ψεύδεται και εκβιάζει»

Σε κλοιό τεθωρακισμένων δύο πόλεις στη Συρία, τανκ στο Ραστάν και την Ταλμπισέχ

Δεύτερος γύρος δημοτικών εκλογών στην Ιταλία με το βλέμμα στραμμένο σε Μιλάνο και Νάπολη

Αρνείται ο Ράτκο Μλάντιτς ότι είχε ρόλο στη σφαγή στη Σρμπρένιτσα

Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές και  Βορειοανατολικούς,  Ανατολικούς ανέμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου