Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δευτέρα 16-5-2011 / 7.30 π.μ …… Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους, θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων έως τις 20 Μαΐου στα ΚΕΠ……




ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους,  θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων έως τις  20 Μαΐου στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου

Την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου, η Ν.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση–συζήτηση με θέμα: «Οι διεθνείς εξελίξεις στην περιοχή μας και στην ευρύτερη περιοχή και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Ειρήνη Ακαρέπη-Αρμενάκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς.

Την Τετάρτη στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική διάλεξη στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Βέλου από τον Ερυθρό Σταυρό με θέμα «ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΥΠΕΡΤΑΣΗ-ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο κος Ψυχογιός Ευάγγελος, Καρδιολόγος, συνεργάτης του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή έως και 5 Ιουνίου στις 9.30 το βραδύ στο «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» στην Κόρινθο,  μια performance του Αθέατου Θεάτρου “ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ” Είσοδος Ελεύθερη, τηλ. 2741 0 29 980
++++++

Ποινή φυλάκισης έως και 20 χρονών αντιμετωπίζει ο  Ντομινίκ Στρός Κάν, που  κατηγορείτε για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού, 32χρονης καμαριέρας σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Παραμένει στο αστυνομικό τμήμα του Χάρλεμ και θα οδηγηθεί ενώπιων  δικαστή.

Η καμαριέρα  η οποία  κατήγγειλε τον Στρος Κάν ότι, αποπειραθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, προχώρησε σε αναγνώριση και ταυτοποίηση του, ως τον επίδοξο δράστη, κατά τη διάρκεια συνάντησης τους στο αστυνομικό τμήμα, αργά το βράδυ.

Μετά τον σάλο των δηλώσεων για έλλειμμα δημοκρατίας  στα Σώματα Ασφαλείας, ο Χρίστος Παπουτσής επανήλθε χθες, υποστηρίζοντας πως η αστυνομία συνεχίζει τις υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παράνομης μετανάστευσης.

Στη μονάδα εντατικής σε σοβαρή κατασταση ο 48χρονος που τραυματίστηκε από την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων  

Η επίλυση των προβλημάτων του ιστορικού κέντρου θα βρεθεί στο επίκεντρο του σημερινού υπουργικού συμβουλίου. Θα προηγηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού και του Δήμαρχου Αθηναίων.

3ωρες στάσεις εργασίας πραγματοποιούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Στη νεοελληνική λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης και  στα μαθηματικά θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης, διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφιοι στις  Πανελλαδικές

Πρωτοφανές ξέσπασμα βίας στη Μέση Ανατολή κατά την 63η επέτειο της ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ. Ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις άνοιξαν  πυρ κατά διαδηλωτών στις μεθορίους με τη Συρία, το Λίβανο και τη Γάζα. Τουλάχιστον 18 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες, ο απολογισμός.

Χαρακτήρα δημοψηφίσματος για τα... πεπραγμένα Μπερλουσκόνι προσλαμβάνουν οι κρίσιμες τοπικές εκλογές χθες και σήμερα στην Ιταλία.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Ναμπίλ αλ-Αράμπι εξελέγη ομόφωνα χθες, νέος γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου. Η εκλογή του 75χρονου Αλ-Αράμπι έγινε δεκτή με επευφημίες στην έδρα του Συνδέσμου στο Κάιρο.

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοδυτικούς  ανέμους  5 - 6    μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου