Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πέμπτη 26-5-2011 / 07.30 π.μ …… ‘Αρχισε η αφύπνιση… χιλιάδες οι «αγανακτισμένοι» όλων των ηλικιών και χωρίς κομματικά καπέλα, στις χθεσινές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα και δεκάδες άλλες πόλεις……



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το
πρωί με 12 το μεσημέρι.

‘Αρχισε η αφύπνιση… χιλιάδες οι «αγανακτισμένοι» όλων των ηλικιών και χωρίς κομματικά καπέλα, στις χθεσινές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα,  Καλαμάτα  και δεκάδες άλλες πόλεις. Οι συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, ενώ το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά, ελάχιστη η κάλυψη των συγκεντρώσεων από τα Ξεπουλημένα ΜΜΕ της προπαγάνδας.

Για μια ακόμη φορά καθυστερημένη η ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,   σχετικά με την αποστολή 4 νέων ηλικίας 18-30 ετών  στη Βουλγαρία 18 με 25 Ιουνίου, στο πλαίσιο  του προγράμματος, «Ανταλλαγή νέων» με θέμα  «η ένταξη των νέων στην εργασία μέσα από την ανάπτυξη δεξιοτήτων.» Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και αύριο τελευταία  μέρα, πληροφορίες στα τηλ.  2743 3 60 312 και  6934 293 191.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι άτομα  για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου, υποβολή αιτήσεων έως τις 4 Ιουνίου, πληροφορίες στο δήμο και στα τηλ.  2743 3 60 243 και 2743 3 60 254

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και η μη κερδοσκοπική εταιρεία «North Col» σας καλούν την Κυριακή να παρακολουθήσετε την αγωνιστική διάσχιση Ζήρειας Εκκίνηση: Πλατεία Γκούρας στις 08:30 το πρωί άφιξη στη Θέση Βαρνεβό, Άνω Τρίκαλα περίπου στις 11:00  θα περάσει ο πρώτος αθλητής. Η Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας είναι ένας ορεινός αγώνας τρεξίματος σε ορειβατικά μονοπάτια και δασικούς δρόμους της Ορεινής Κορινθίας. Μήκος διαδρομής:38,2 χιλ

Η Επαγγελματική Σχολή Κιάτου (ΕΠΑΣ) συνεργάζεται με το Τεχνικό - Επαγγελματικό Λύκειο του Βερολίνου, στο πλαίσιο του σχεδίου σχολικών συμπράξεων με τίτλο „Πάνας και Τράγος“.Οι μαθητές των δυο σχολείων, δημιούργησαν στα εργαστήριά τους κατά τη διάρκεια του φετινού σχολικού έτους, μεταλλικούς Τράγους και Πάνες, Τα έργα των μαθητών των δυο σχολείων θα εκτεθούν στις Αποθήκες ΑΣΟ Κιάτου, αύριο το Σάββατο και την Κυριακή. Με την ευκαιρία του προγράμματος, φιλοξενούνται στην Κορινθία  12 Γερμανοί μαθητές και 2 καθηγητές.

Ο Προοδευτικός σύλλογος Συκιάς «Άγγελος Σικελιανός» και η τοπική κοινότητα, σε συνεργασία με την +τοπία, ομάδα πολιτισμού της Συμπολιτείας, διοργανώνουν Έκθεση Καλλιτεχνικής Δημιουργίας με θέμα τη Συκιά Κορινθίας. Προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να προσκομίσει κάποιο εικαστικό έργο του, πίνακα, φωτογραφία, κολλάζ, γλυπτό ή όποια άλλη καλλιτεχνική δημιουργία, με θέμα την πανέμορφη Συκιά. Τελευταία ημέρα παραλαβής έργων, Τετάρτη 15 Ιουλίου, τηλ. Επικοινωνίας: 6937 336 883, 6976 895 582  και 27430 28940

 «Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι ο διακανονισμός οφειλών προς τη ΔΕΗ πρέπει να γίνεται πριν την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.  Από τη διευθυντή κλάδου Πωλήσεων  Πελοποννήσου και Ηπείρου, για την εξυπηρέτηση επιχειρηματιών έγινε γνωστό ότι η διαδικασία διακανονισμού  της οφειλής είναι πολύ πιο δύσκολη και ακριβή αν έχει προηγηθεί η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.»
++++++++

Το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζωνη, βρίσκεται στο τραπέζι, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Επίτροπος Μαρία Δαμανάκη. Ουδέποτε έγινε τέτοια συζήτηση σύμφωνα με την Κομισιόν.

Είμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε συμμέτοχοι στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε, δήλωσε ο πρωθυπουργός. Επανέλαβε ότι επιδιώκει την Εθνική συνεννόηση και είναι ανοιχτός σε κάθε καλή ιδέα από τα κόμματα.

Δεν υπάρχει καμία σκέψη, σχεδιασμός  η απόφαση για δημοψήφισμα, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στην πρόταση Δασκαλόπουλου.

Σε καλό κλίμα η χθεσινή συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της ΝΔ με την τρόικα, σε μια Μαραθώνια συζήτηση 2μιση ωρών.

Νέες αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ στην Τρίπολη συμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Λιβύης, αναφέρθηκαν ότι υπήρξαν ανθρώπινες και υλικές απώλειες.

Ο γιος του Καντάφι δεν σκοτώθηκε στη Νατοϊκή επιδρομή στις 30 Απριλίου, υποστηρίζει ο Μπερλουσκόνι

Τοπικές νεφώσεις με βροχές από το βραδυ και Βορειοανατολικούς, Νότιους ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου