Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τετάρτη 18-5-2011 / 7.30 π.μ …… Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους, θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων έως και την Παρασκευή στα ΚΕΠ…..



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους,  θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων έως και την Παρασκευή στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου

Σήμερα στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λουτρακίου, η Ν.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση–συζήτηση με θέμα: «Οι διεθνείς εξελίξεις στην περιοχή μας και στην ευρύτερη περιοχή και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Ειρήνη Ακαρέπη-Αρμενάκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου, Ζακύνθου και Κεφαλονιάς.

Σήμερα στις 7μιση το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, οι Οικολόγοι Πράσινοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Μετά την καταστροφή στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας: Για ένα ενεργειακό μέλλον χωρίς πυρηνικά και ορυκτά καύσιμα» Είσοδος Ελεύθερη.

Σήμερα στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική διάλεξη στο Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Βέλου από τον Ερυθρό Σταυρό με θέμα «ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΥΠΕΡΤΑΣΗ-ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο κος Ψυχογιός Ευάγγελος, Καρδιολόγος, συνεργάτης του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή έως και 5 Ιουνίου στις 9.30 το βραδύ στο «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» στην Κόρινθο,  μια performance του Αθέατου Θεάτρου “ΑΓΑΠΑ ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΑ” Είσοδος Ελεύθερη, τηλ. 2741 0 29 980
++++++

Πρόσθετα μετρά για την επίτευξη των στόχων του 2011, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο συνέδριο του Εκόνομιστ.

Αποκρατικοποιήσεις 15 δισεκ. εως το 2012, συναίνεση και επίτευξη των στόχων του μνημονίου, οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την εκταμίευση των δόσεων, τόνισε ο Επίτροπος Οικονομικών Ολι Ρεν. Εξέφρασε πάντως την πεποίθηση ότι η Ελλάδα  θα λάβει την 5η δόση.

Υπέρ της ήπιας αναδιάρθρωσης του Ελληνικού χρέους τάχθηκε ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ.

Ναι σε συμφωνία με την Ευρώπη για μείωση του ελλείμματος και του χρέους, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ωστόσο, ότι δεν είναι δυνατή η στήριξη σε αποδεδειγμένα λάθος συνταγή.

Πληθαίνουν οι πιέσεις για την παραίτηση Στρος Καν από  την ηγεσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Κατά 24% αυξήθηκαν τον Απρίλιο οι αεροπορικές αφίξεις ξένων τουριστών στη χώρα μας.

Στάση εργασίας από τις 11 και μισή το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι των γιατρών της Αθήνας και του Πειραιά.

24ωρη απεργία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Με ιστορία, βιολογία και αρχές οργάνωσης συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις

Δραστική μείωση των εκπομπών αερίου του θερμοκηπίου  κατά 50% μέχρι το  2025 αποφάσισε η Βρετανία.

Πιο σημαντικός από ποτέ ο διάλογος μεταξύ Ισραηλινών και Πλαιστηνίων, δήλωσε ο Μπάρακ Ομπάμα, κατά την υποδοχή του Βασιλιά της Ιορδανίας στο Λευκό Οίκο

Πίεση για αλλαγή πορείας της κυβέρνησης της Συρίας σε ό,τι αφορά τη βίαιη καταστολή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων άσκησε ο Λευκός Οίκος μιλώντας για ένα «στενό παράθυρο ευκαιρίας» για μεταρρυθμίσεις.

Βροχερός καιρός με Βορειοδυτικούς, Ανατολικούς  ανέμους  2 - 4    μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου