Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τρίτη 3-5-2011 / 7.30 π.μ …… Θανάσης Παπαχρηστόπουλος και Θεόδωρος Κοτσώνης, σίγουροι υποψήφιοι Βουλευτές στην Κορινθία στις προσεχείς εκλογές, με ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία αντίστοιχα, συμφωνα με Κορινθιακά Ιστολόγια.



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.

Θανάσης Παπαχρηστόπουλος και Θεόδωρος  Κοτσώνης, σίγουροι υποψήφιοι Βουλευτές στην Κορινθία στις προσεχείς εκλογές, με ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία αντίστοιχα, συμφωνα με Κορινθιακά Ιστολόγια.

Μετά τη διαβεβαίωση που έλαβαν από τα συναρμόδια υπουργεία, μόνο μια ημέρα  κράτησε η διακοπή της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία στην Κορινθία  και από σήμερα οι μαθητές μετακινούνται κανονικά με τα λεωφορεία στα σχολεία,  σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Κορινθίας, που αναφέρει χαρακτηριστικά, «ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ την διακοπή μέχρι νεωτέρας»

Η πρωτοβουλία πολιτών «Στην Κόρινθο με ποδήλατο» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο 2o Χαριστικό Παζάρι! το Σάββατο, στο αίθριο της δημοτικής αγοράς στην Κόρινθο από τις 12 το μεσημέρι  ως τις 4 το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου,  το πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι» που αφόρα και ανέργους,  θα λειτουργήσει εκ νέου στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υποβολή αιτήσεων έως τις  20 Μαΐου στα ΚΕΠ. Πληροφορίες για το Ξυλόκαστρο στο 2743 0 29 308 κα Βλασοπούλου και για την Ευρωστίνη  2743 0 30121 κα. Αλεξοπούλου

H Πρωτοβουλία πολιτών «στην Κόρινθο με ποδήλατο» την Κυριακή συμμετέχει  στην  ετήσια  Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία. Συγκέντρωση στις 11.30 το πρωί στα ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ. Ενημέρωση σχετικά με θέματα ασφάλειας κατά τη χρήση του ποδηλάτου στην πόλη, εκκίνηση στις 12.00 μμ με πορεία στους δρόμους της πόλης και συνέχεια (με όσους/ες αντέχουν!)  εξόρμηση προς την παραλία Άσσου.        
++++++

Στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Απάτσι πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης νυκτερινής πτήσης χθες το βράδυ κοντά στα Μέγαρα λόγο μηχανικής βλάβης, στο ελικόπτερο προκλήθηκε πυρκαγιά και  οι χειριστές του το προσγείωσαν και το εγκατέλειψαν με ασφάλεια. 

Επανάληψη παλαιοτέρων δηλώσεων του υπουργείου οικονομικών και πρόσφατων νομοθετημάτων, αποτελεί το τριετές σχέδιο δράσης κατά της φοροδιαφυγής, που παρουσίασε ο υπουργός οικονομικών. Θέτει φιλόδοξο στόχο να εισπραχτούν 11.8 δισεκ. ευρώ την επόμενη τριετία.

Αυστηροποίηση των ποινών για όσους απασχολούν παράνομους μετανάστες και κίνητρα εξόδου  από τη χώρα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για το κέντρο της Αθήνας  

Αρχίζει σήμερα η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για μισθωτούς και συνταξιούχους η οποία θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου.

Στάση εργασίας 12 με 4 το απόγευμα στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο
  
Προφυλακιστέος ο εφοριακός που φέρεται να καταχράστηκε μεγάλα ποσά. Αποδέχτηκε τις κατηγορίες

Να σταματήσει η αιματοχυσία στη Συρία ζήτησαν περισσότεροι από 200 Σύριοι διαδηλωτές που πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία  Κοτζιά χθες.

Ο κόσμος είναι πιο ασφαλής και καλύτερος μετά το θάνατο του Οσάμα Μπίν Λάντεν, τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Λευκό Οίκο.  Σε διεθνή επαγρύπνηση καλεί η Ιντερπόλ.

Καταδικάζει η ΧΑΜΑΣ  τη δολοφονία του «ιερού πολεμιστή» Οσάμα Μπιν Λάντεν. Διεθνής επαγρύπνηση υπό το φόβο αντιποίνων για τη δολοφονία του. Δυσπιστία, οργή και απειλές στις ισλαμιστικές ιστοσελίδες για τη δολοφονία.

Νεφώσεις, τοπικές βροχές με  Ανατολικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  3 - 6   μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου