Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Παρασκευή 26-2-2015/07.30 πμ…. Την 4η θέση στη Β' Εθνική κατέκτησε ο ΑΟ Ξυλοκάστρου στο Πινγκ Πονγκ. Ο αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία, στόχος ο οποίος επετεύχθη πολύ νωρίς. Σε εκείνο το σημείο οι αθλητές και ο προπονητής ανέβασαν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, με αποτέλεσμα την κατάκτηση της 4ης θέσης με απολογισμό 10 νίκες και 8 ήττες. Ικανοποιημένος και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ξουρίδας που δηλώνει μεταξύ άλλων. «Η πορεία του Α.Ο.Ξ. κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη! Η 4η θέση είναι επιτυχία διότι η ομάδα μας έχει τις λιγότερες αγωνιστικές εμπειρίες και το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας (οι 4 από τους 6 αθλητές είναι μαθητές γυμνασίου) από όλες τις ομάδες της διοργάνωσης.....»




Την 4η θέση στη Β' Εθνική κατέκτησε ο ΑΟ Ξυλοκάστρου στο Πινγκ Πονγκ. Ο αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία, στόχος ο οποίος επετεύχθη πολύ νωρίς. Σε εκείνο το σημείο οι αθλητές και ο προπονητής ανέβασαν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, με αποτέλεσμα την κατάκτηση της 4ης θέσης με απολογισμό 10 νίκες και 8 ήττες. Ικανοποιημένος και ο προπονητής της ομάδας  Γιάννης Ξουρίδας που δηλώνει μεταξύ άλλων. «Η πορεία του Α.Ο.Ξ. κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη! Η  4η θέση είναι επιτυχία διότι η ομάδα μας έχει τις λιγότερες αγωνιστικές εμπειρίες και το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας (οι  4 από τους 6 αθλητές είναι μαθητές γυμνασίου) από όλες τις ομάδες της διοργάνωσης.....»

Αποζημιώσεις ύψους 1.573.017€ ευρώ θα καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. στους δικαιούχους, για ζημιές του 2015, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο. για το Νομό ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ. Οι αποζημιώσεις αυτές, αφορούν κυρίως εκκαθαρίσεις ζημιών φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου για το έτος 2015. Σημειώνεται ότι δικαιούχοι αποζημίωσης είναι μόνο παραγωγοί και κτηνοτρόφοι που είναι ασφαλιστικά ενήμεροι ενώ όσοι δεν έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές τους εισφορές θα εκκαθαριστούν μετά την εξόφληση των εισφορών τους.

«Η Οργανωτική Επιτροπή Καρναβαλιού για τις «ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2016» σας καλεί να δηλώσετε την συμμετοχή σας για την παρέλαση του Καρναβαλιού στο Λουτράκι την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 στα email: info@loutraki.gr , sylas20@hotmail.com έως και σήμερα τελευταία μέρα. Επίσης όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην παρέλαση Καρναβαλιού δεν ανήκει σε κάποια ομάδα ή σύλλογο, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στα τηλ. 2744360145-6948-545827

Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν την προσεχή Δευτέρα  η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και οι τρεις βουλευτές του Νομού. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος στην Κόρινθο (Ερμού 16) στις 12 το μεσημέρι.

Το  ΝΠΔΔ  "Η ΜΗΚΩΝΗ" του Δήμου Σικυωνίων. Καλεί, όσους, Φορείς, Συλλόγους, Σχολεία η και Ελεύθερα Γκρουπ, να συμμετάσχουν στο "ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ" την  13η  Μαρτίου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Πέμπτη 10 Μαρτίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Κιάτο η στο τηλέφωνο 2742022573. "ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!"


Το κλείσιμο των συνόρων και την άρνηση ορισμένων χωρών να επιμεριστούν την ευθύνη για το προσφυγικό, κατέκρινε σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε τέτοιου είδους στάσεις Αντιευρωπαϊκές, σημειώνοντας πως η αδυναμία συνεννόησης των Ευρωπαϊκών χωρών, όχι μόνο δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά στρώνει το έδαφος για την άνοδο της Ακροδεξιάς. Αναφερόμενος στην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, έκανε λόγο για πλήρη σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των δυνατοτήτων της χώρας.

Κοινή συνέντευξη τύπου για το προσφυγικό θα παραχωρήσουν σήμερα το απόγευμα στο Ζάππειο ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της  Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών Τζιάνι Πιτέλα

Σχέδιο εκτακτής ανάγκης για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης κατέθεσε η Αθήνα σε Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ολλανδική προεδρία.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας για την πολιτική στήριξη που έλαβε στο Συμβούλιο υπουργών εσωτερικών της ΕΕ από τις περισσότερες χώρες μέλη, στις αιτιάσεις της Ελλάδας κατά της πολιτικής της Αυστρίας

Στην Αθήνα για διαβουλεύσεις ανακαλείτε η Πρέσβης της Ελλάδας στη Βιέννη.

Η ΕΕ πρέπει να επιτύχει σημαντική μείωση  των προσφυγικών ροών μέσα σε 10 ημέρες, αλλιώς η Σέγκεν καταρρέει, δήλωσε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών αντί να αποκλιμακώσει την ένταση ρίχνει λάδι στη φωτιά, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιοτάκης

Η συναίνεση στο προσφυγικό δεν συμψηφίζεται με ανοχή στη διαπλοκή, απαντούν κυβερνητικές πηγές στη ΝΔ

Πράγματι τίποτε δεν συμψηφίζεται, ειδικά με το μοιραίο πρωθυπουργό που σέρνει τη χώρα στο σημείο 0, ανταπάντησε η ΝΔ

Προσφυγές στη δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο Νίκος Παπάς για σχόλια που τον εμπλέκουν στην υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων

Την ερχόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν οι επικεφαλείς των θεσμών – τοκογλύφων στην Αθήνα για τη συνέχιση της διαπραγμάτευσης, όπως εκτιμά κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. Στο τραπέζι των συζητήσεων, μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις και περιορισμός της οροφής στις κύριες.

5 αιτήματα κατέθεσαν στον πρωθυπουργό οι Αγρότες της Νίκαιας και άλλων 60 μπλόκων. Πρέπει να βρούμε λύσεις μέσα από διάλογο, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και απέκλεισε την  καταστολή των κινητοποιήσεων

Παρατείνεται έως 4 Μαρτίου η αποχή των Δικηγόρων

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμή τη ζωή τους και δεκάδες έχουν τραυματιστεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, εκδόθηκαν επίσης 19 προειδοποιήσεις για 19 ανεμοστρόβιλους σε διάφορες πολιτείες

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε 4 ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε έως και 30 ακόμη, στα γραφεία της επιχείρησης όπου εργαζόταν, της Excel Industries, στην μικρή πόλη Χέστον του Κάνσας, στις κεντρικές ΗΠΑ. Ο σερίφης Τ. Γουόλτον δήλωσε ότι «20 ως 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν, από τους οποίους 4 ως 7 έχασαν τη ζωή τους, περιλαμβανομένου του δράστη».

Τουλάχιστον δύο εργάτες έχασαν την ζωή τους και 28 αγνοούνται μετά την κατάρρευση τμήματος ανθρακωρυχείου κοντά στο Βορκουτά, στη ρωσική Αρκτική.

Τοπικές νεφώσεις,  με  Βορειοανατολικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου