Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τρίτη 23-2-2015/07.30 πμ…. «Επιμένουμε στον αγώνα μας, στις προτάσεις μας και περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις», δηλώνουν οι αγρότες των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου, που συνεδρίασαν χθες βράδυ και συζήτησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων τους με την κυβέρνηση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα υπογραμμίζουν ότι «μετά τη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό και αφού συζητήσαμε αναλυτικά τις προτάσεις που καταθέσαμε, για μια ακόμα φορά προσκρούσαμε στον τοίχο της κυβερνητικής αναλγησίας, που ευθυγραμμίζεται με τους δανειστές και τα μνημόνια». Στην 4η εβδομάδα το κλείσιμο επ' αόριστον του Ισθμού που συνεχίζεται για 29η ημέρα στα διόδια της εθνικής οδού Κορίνθου - Αθήνας, αλλά και στην παλαιά εθνική οδό κατά διαστήματα. Για έκτακτα περιστατικά υγείας, οι αγρότες ανοίγουν διόδους και επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να περάσουν από τα μπλόκα….


«Επιμένουμε στον αγώνα μας, στις προτάσεις μας και περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις», δηλώνουν οι αγρότες των ανεξάρτητων μπλόκων Πελοποννήσου, που συνεδρίασαν χθες  βράδυ  και συζήτησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων τους με την κυβέρνηση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα υπογραμμίζουν ότι «μετά τη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό και αφού συζητήσαμε αναλυτικά τις προτάσεις που καταθέσαμε, για μια ακόμα φορά προσκρούσαμε στον τοίχο της κυβερνητικής αναλγησίας, που ευθυγραμμίζεται με τους δανειστές και τα μνημόνια». Στην 4η εβδομάδα το κλείσιμο επ' αόριστον  του Ισθμού που συνεχίζεται για 29η ημέρα στα διόδια της εθνικής οδού Κορίνθου - Αθήνας, αλλά και  στην παλαιά εθνική οδό κατά διαστήματα. Για έκτακτα περιστατικά υγείας, οι αγρότες ανοίγουν διόδους και επιτρέπουν στα αυτοκίνητα να περάσουν από τα μπλόκα.

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  απόψε στις  8μιση   το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, Μεταξύ άλλων θα συζητηθούν. 1.   Ενημέρωση για το αίτημα της παραχώρησης στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης του Ειρηνοδικείου Δερβενίου. 2.   Λήψη απόφασης για τη δημοπράτηση του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΠΙΤΣΑ ΕΩΣ ΜΑΥΡΑ ΛΙΘΑΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ» (Αίτημα μείζονος μειοψηφίας).  Θα προηγηθεί στις 8 το βράδυ, συνεδρίαση με μοναδικό θέμα. Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έτους 2014.

Μετά από εισήγηση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πορεία 220 χιλιομέτρων από την Πάτρα μέχρι την Αθήνα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την διεκδίκηση μέτρων με σκοπό την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους. Η κινητοποίηση με πορεία προς το Σύνταγμα, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Αύριο,  στις  6μιση το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου,  Οι Επιστημονικοί Φορείς Κορινθίας καλούν τα μέλη τους, σε  ενημερωτική  εκδήλωση  με θέμα:  "Σχεδιαζόμενες  αλλαγές  στο  ασφαλιστικό  σύστημα - Ενημέρωση - Τρέχουσες Εξελίξεις". Ομιλητές  θα  είναι  οι: Δημήτριος  Βερβεσός, Δικηγόρος, Μέλος  του  Δ.Σ.  του  Δ.Σ.Α.,  Αν. Πρόεδρος  ΕΤΑΑ/ΤΑΝ  - Πατρίνα Παπαρρηγοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοινωνικής Ασφάλισης. -Διονύσιος  Ρίζος, Δικηγόρος,  Ειδικός  στο  ασφαλιστικό  δίκαιο

Με 5 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την αύριο   στις  1μιση το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Το  ΝΠΔΔ  "Η ΜΗΚΩΝΗ" του Δήμου Σικυωνίων. Καλεί, όσους, Φορείς, Συλλόγους, Σχολεία η και Ελεύθερα Γκρουπ, να συμμετάσχουν στο "ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ" την  13η  Μαρτίου, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Πέμπτη 10 Μαρτίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Κιάτο η στο τηλέφωνο 2742022573. "ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!!"
+++++++++++++


Δέσμη 25 μέτρων για τη στήριξη των αγροτών παρουσίασε ο πρωθυπουργός  στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία από 52 μπλόκα. Είμαι σίγουρος ότι, οι συνελεύσεις των αγροτών θα σταθούν θετικά απέναντι στις  ειλικρινείς προσπάθειες της κυβέρνησης μας να δοθούν λύσεις, δήλωσε μέσω twitter  ο Αλέξης Τσίπρας. Παράλληλα επισήμανε ότι, στα μέτρα αποτυπώνεται τόσο η κατανόηση, όσο και η επιθυμία να συνεχιστεί ο διάλογος από το Εθνικό Δίκτυο Αγροτικής Πολιτικής

Στα μπλόκα θα πάρουμε τις αποφάσεις, ανέφεραν οι εκπρόσωποι των αγροτών μετά τη σύσκεψη. Συνομιλίες αγροτών που δεν συμμετείχαν στη συνάντηση με τους πρόεδρους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν σε γενική συνέλευση χθες  βράδυ  οι αγρότες της κοιλάδας των Τεμπών, μετά από την ενημέρωση που είχαν από τους συναδέλφους τους οι οποίοι συμμετείχαν στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σύσκεψη για το προσφυγικό υπό τον πρωθυπουργό χθες βράδυ με τη συμμετοχή 5 συναρμοδίων υπουργών.

Ασφυξία στα σύνορα Ελλάδας, ΦΥΡΟΜ, κλειστές οι σιδηροδρομικές γραμμές από Αφγανούς πρόσφυγες. Σε εξέλιξη αυτή την ώρα  αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης των σιδηροδρομικών γραμμών στην Ειδομένη

Δεν έχουν κλείσει πλήρως τα σύνορα, οι ροές συνεχίζονται, δήλωσε  εκπρόσωπος της Κομισιόν. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κινηθεί άμεσα σε περίπτωση μονομερών μέτρων, τονίζει η Γερμανία.

Έρευνες τις αντιτρομοκρατικής για επιχείρηση πιθανής απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού

Συνελήφθηκαν 42χρονος εκδότης και 2 δημοσιογράφοι για εκβιασμούς σε ΔΕΚΟ, Τράπεζες και Επιχειρήσεις

Συναντήσεις με την ηγεσία του Αρείου Πάγου θα έχει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαμαρτυρία για το ασφαλιστικό έξω από το υπουργείο οικονομικών, έχουν προγραμματίσει για σήμερα, Οικονομολόγοι και Λογιστές Φοροτεχνικοί, θα συμμετέχουν όλοι οι Επιστημονικοί Φορείς.

Σε ισχύ από τις 27 Φεβρουαρίου θα τεθεί η εκεχειρία στη Συρία, έπειτα από τη συμφωνία ΗΠΑ και Ρωσίας για το ζήτημα, ενώ, την ίδια στιγμή, ο Μπασάρ Αλ Άσαντ ανακοινώνει τη διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών στις 13 Απριλίου.

Στους 29 νεκρούς ανήλθε ο απολογισμός των νεκρών στα νησιά Φίτζι από το πλήγμα του κυκλώνα Ουίνστον - του πιο ισχυρού στην ιστορία του αρχιπελάγους - όπως ανακοίνωσε χθες βράδυ ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τοπικές νεφώσεις,  με  Βορειοδυτικούς, Ανατολικούς  ανέμους  2  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.  
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου