Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Τρίτη 7-3-2017/07.30 πμ…. «Ο «Αγροτικός Σύλλογος Κορινθίας», καλεί τα μέλη του, Αγρότες, Κτηνοτρόφους του Νομού να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στην Αθήνα, αύριο Τετάρτη και ώρα 6 το πρωί, Ξεκινάμε από το κρεοπωλείο του Ζάρκου στην Αρκούδα για την Αθήνα, όπου θα ενωθούμε με τους Αγρότες από όλη την Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούμε για τα μέτρα της Κυβέρνησης. Η συμμέτοχη όλων είναι απαραίτητη.» ….




«Ο «Αγροτικός Σύλλογος Κορινθίας», καλεί τα μέλη του, Αγρότες, Κτηνοτρόφους του Νομού να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στην Αθήνα, αύριο Τετάρτη και ώρα 6 το πρωί, Ξεκινάμε από το κρεοπωλείο του Ζάρκου στην Αρκούδα για την Αθήνα, όπου θα ενωθούμε με τους Αγρότες από όλη την Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούμε για τα μέτρα της Κυβέρνησης. Η συμμέτοχη όλων είναι απαραίτητη.»

Η Μ.Κ.Ο. «Ζωόφιλοι εν δράσει», που δραστηριοποιείται στο Κιάτο Κορινθίας δίνει αμοιβή 500 ευρώ σε όποιον αποκαλύψει τον δράστη, ο οποίος δολοφόνησε με φόλες σκυλιά της περιοχής και αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση «Τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στην πόλης μας, είναι σχεδόν όλα ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ και ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ με πολύ κόπο από ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ εθελοντές. Αυτό που γίνεται είναι ΕΓΚΛΗΜΑ και διαπράττεται από άτομο επικίνδυνο και διαταραγμένο.... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ αν γνωρίζετε κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην σύλληψη του, επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6944292475 και 6979798691»

Έκθεση ζωγραφικής με πίνακες του ποιητή Αργύρη Χιόνη έως τις 24 Μαρτίου. Η συγκεκριμένη έκθεση ζωγραφικής, με επιλεγμένους πίνακες του ποιητή Αργύρη Χιόνη, αναδεικνύει την παράλληλη, και ελάχιστα γνωστή, ενασχόλησή του με τον χρωστήρα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Μαρτίου στις Εκδόσεις Γαβριηλίδης, Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι (60 μέτρα από το μετρό), τηλ.210-3228839

Το Σάββατο στις 6μιση το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο Περαχώρας. Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» υπό την αιγίδα του Δήμου, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να κατανοήσουμε, πως με ένα απλό τρόπο, δίνουμε ελπίδα για ζωή σε συνανθρώπους μας με σοβαρές ασθένειες όπως λευχαιμία, λεμφώματα. Ως σύλλογος γονέων και κηδεμόνων πιστεύουμε ότι είναι χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες διότι είναι δείγμα της ποιότητας και της ευαισθησίας μας ως άνθρωποι και ως γονείς.   Επιθυμούμε και ευχόμαστε για την συμμετοχή και τον εθελοντισμό σας με όλη μας την καρδιά. Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 8μιση το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, η  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ " Πειραματιστές":  παρουσιάζουν την "Γάμου κωμωδία"  του Ντάριο Φο - Μουρσελάς,  σε σκηνοθεσία Τερέζας Λουίζου. Η ίδια παράσταση θα παρουσιαστεί το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Μαρτίου στα Ροζενά στις 8μιση το βράδυ Προαιρετικό εισιτήριο για την ενίσχυση της Ομάδας

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 5μιση το απόγευμα,  στην αίθουσα του  Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: “Η Διατροφή στη Νηστεία” Θεωρία και Πράξη. Ομιλητής η Διαιτολόγος- Διατροφολόγος  κα. Σακελλαρίου Έμη

«Υπήρξε κάποια πρόοδος σήμερα (χθες)» δήλωσε υψηλόβαθμος παράγοντας του υπουργείου Εργασίας σχετικά με τις συζητήσεις με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών με αντικείμενο τα δημοσιονομικά, την προνομοθέτηση των μέτρων, το ασφαλιστικό και το φορολογικό. Πρόσθεσε δε ότι τα θέματα αυτά θα τεθούν σήμερα το πρωί στα τεχνικά κλιμάκια και θα υπάρξει νέα συνάντηση σε υπουργικό επίπεδο το μεσημέρι.

Παρά τα εμπόδια και την κωλυσιεργία στη διαπραγμάτευση, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, διεμήνυσε χθες στους θεσμούς ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει, ούτε τα μέτρα, ούτε και τα αντίμετρα και θα συνεχίσει να ζητά εκλογές , διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η μείωση του ΑΕΠ, δεν επηρεάζει τις Ελληνικές θέσεις στη διαπραγμάτευση, τόνισαν κυβερνητικές πηγές.

Εισήγηση στη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Συνταγματική Αναθεώρηση θα πραγματοποιήσει ο  Αλέξης Τσίπρας, στις 12.30 το μεσημέρι. Στις 14:00, ο Πρωθυπουργός θα δεχθεί τους πρωταθλητές του 34ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το Μητρώο Επιχειρήσεων των ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης θα παρουσιάσει σήμερα, στη 1 μ.μ., στα γραφεία της ΓΓΕΕ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν χθες στις Βρυξέλλες, ζητώντας την τήρηση της συμφωνίας από την πλευρά των κρατών-μελών της ΕΕ για μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών που παραμένουν στην Ελλάδα, ενώ πολλοί από τους διαδηλωτές προσφέρθηκαν να μεταφέρουν πρόσφυγες με τα δικά τους αυτοκίνητα.

Οι ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας τάχθηκαν σήμερα υπέρ μιας Ευρώπης πολλών ταχυτήτων που θα επέτρεπε σε ορισμένες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προοδεύσουν πιο γρήγορα από άλλες. «Η ενότητα δεν σημαίνει ομοιομορφία» υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οικοδεσπότης αυτής της μίνι συνόδου κορυφής στις Βερσαλλίες

Σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών σημειώθηκε,  στην Ελβετία. Το επίκεντρο εντοπίσθηκε στην περιοχή μεταξύ του Σπίρινγκεν και Ντίσμπαχ, σε όχι μεγάλη απόσταση από τα σύνορα με την Ιταλία.

Τοπικές νεφώσεις,  μικρή πτώση της θερμοκρασίας με  Βορειοδυτικούς, Ανατολικούς ανέμους  2 - 4  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.   
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου