Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Δευτέρα 6-3-2017/07.30 πμ…. Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι Περιφερικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» κ.κ. ΧΡΥΣΑΔΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ Π.Ε. Λακωνίας και ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΥ Π.Ε. Αρκαδίας και αναφέρουν μεταξύ άλλων σε σχετική απαγγελτική ανακοίνωση: «Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, χώρου πολιτικής αναφοράς της «Πελοπόννησος Πρώτα», δεν λειτούργησε προωθητικά. Η μεταστροφή και η μετάλλαξη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, και η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών και μετά το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων πολιτών, οριοθέτησε ουσιαστικά το μέλλον του εγχειρήματος..... Δηλώνουμε ανεξάρτητοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι. Ανακοινώνουμε ότι προχωρούμε στην συγκρότηση νέας αυτοδιοικητικής παράταξης με τον διακριτικό τίτλο «Αγωνιστική Πρωτοβουλία Πελοποννήσου», .... Θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο να αγωνιζόμαστε και να εργαζόμαστε για την ανατροπή των μνημονίων, για την απαλλαγή του λαού μας από την μνημονιακή βαρβαρότητα για την διασφάλιση των δημοκρατικών και λαϊκών συμφερόντων.....»….




Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι Περιφερικοί Σύμβουλοι της  παράταξης «Πελοπόννησος  Πρώτα» κ.κ. ΧΡΥΣΑΔΑΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΥ  Π.Ε. Λακωνίας και ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ  ΣΑΡΑΝΤΟΥ  Π.Ε. Αρκαδίας και  αναφέρουν μεταξύ άλλων σε σχετική απαγγελτική ανακοίνωση:  «Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, χώρου πολιτικής αναφοράς της «Πελοπόννησος Πρώτα», δεν λειτούργησε προωθητικά. Η μεταστροφή και η μετάλλαξη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, και η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών και μετά το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων πολιτών, οριοθέτησε  ουσιαστικά το μέλλον του εγχειρήματος..... Δηλώνουμε ανεξάρτητοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.  Ανακοινώνουμε ότι προχωρούμε στην συγκρότηση νέας αυτοδιοικητικής παράταξης με τον διακριτικό τίτλο  «Αγωνιστική Πρωτοβουλία  Πελοποννήσου», ....   Θα συνεχίσουμε μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο να αγωνιζόμαστε και να εργαζόμαστε για την ανατροπή των μνημονίων, για την απαλλαγή του λαού μας από την μνημονιακή βαρβαρότητα για την διασφάλιση των  δημοκρατικών και λαϊκών συμφερόντων.....»

«Ο «Αγροτικός Σύλλογος Κορινθίας», καλεί τα μέλη του, Αγρότες, Κτηνοτρόφους του Νομού να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στην Αθήνα, μεθαύριο Τετάρτη και ώρα 6 το πρωί, Ξεκινάμε από το κρεοπωλείο του Ζάρκου στην Αρκούδα για την Αθήνα, όπου θα ενωθούμε με τους Αγρότες από όλη την Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούμε για τα μέτρα της Κυβέρνησης. Η συμμέτοχη όλων είναι απαραίτητη.»

Σήμερα το πρωί, 09:30-10:00 (λήξη παραλαβής προσφορών) θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης (Λ. Φραντζή 2 - Ξυλόκαστρο) φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Συκιάς, εντός του αισθητικού δάσος "Πευκιάς". Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη διακήρυξη από το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (πληροφορίες Σ. Παπαδημητρίου τηλ. 2743 360244). Επίσης μπορούν να λάβουν γνώση της διακήρυξης στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου www.xylokastro.gov.gr.

Σήμερα, στις 6 το απόγευμα στον α΄ όροφο του Επιμελητηρίου Κορινθίας  (αίθουσα εκδηλώσεων),   η εταιρεία Financial Business Systems, υπό την αιγίδα του Επιμελητήριου Κορινθίας, στο πλαίσιο των δράσεων τους, για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας  κατά την περίοδο της ύφεσης,  διοργανώνουν ειδική ημερίδα με τίτλο: «Η  εξυγίανση και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων εν μέσω κρίσης και η ανάπτυξη τους σε άλλες αγορές». Στο τέλος των θεματικών θα δοθεί χρόνος για τοποθετήσεις και ερωτήσεις των συμμετεχόντων. 

Έκθεση ζωγραφικής με πίνακες του ποιητή Αργύρη Χιόνη έως τις 24 Μαρτίου. Η συγκεκριμένη έκθεση ζωγραφικής, με επιλεγμένους πίνακες του ποιητή Αργύρη Χιόνη, αναδεικνύει την παράλληλη, και ελάχιστα γνωστή, ενασχόλησή του με τον χρωστήρα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Μαρτίου στις Εκδόσεις Γαβριηλίδης, Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι (60 μέτρα από το μετρό), τηλ.210-3228839

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 8μιση το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, η  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ " Πειραματιστές":  παρουσιάζουν την "Γάμου κωμωδία"  του Ντάριο Φο - Μουρσελάς,  σε σκηνοθεσία Τερέζας Λουίζου. Η ίδια παράσταση θα παρουσιαστεί το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Μαρτίου στα Ροζενά στις 8μιση το βράδυ Προαιρετικό εισιτήριο για την ενίσχυση της Ομάδας

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 5μιση το απόγευμα,  στην αίθουσα του  Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: “Η Διατροφή στη Νηστεία” Θεωρία και Πράξη. Ομιλητής η Διαιτολόγος- Διατροφολόγος  κα. Σακελλαρίου Έμη


Αγκάθι τα εργασιακά στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς – τοκογλύφους. Το ΔΝΤ δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τι σημαίνουν, Βέλτιστες Ευρωπαϊκές Τακτικές, τόνισε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου εργασίας.   

Με θέμα το στρατηγικό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση συνεδριάζει σήμερα στις 10 και μισή το πρωί, το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού

Θα πετύχουμε το στόχο μας και ας μην είναι αυτό αρεστό σε δανειστές και διαπλοκή, δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας

Η Ελλάδα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ, υποστήριξε ο Γιάννης Δραγασάκης στον Γκάρντιαν

Συνεδριάζει σήμερα το πρωί, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, η «σκιώδης κυβέρνηση» της Νέας Δημοκρατίας. Ο επικεφαλής του κόμματος, κατά την ομιλία του, αναμένεται να δώσει το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής και τις νέες κατευθυντήριες «γραμμές» προς τους αρμόδιους τομεάρχες.

Μία από τις πλέον εμβληματικές υποθέσεις "λαδώματος" κρατικών αξιωματούχων, αυτή της Siemens, αρχίζει να εκδικάζεται σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κυριολεκτικά μια ανάσα πριν από την παραγραφή για αδικήματα που τελέστηκαν πριν από είκοσι χρόνια

Συνεχίζονται στην Αλβανία οι αντιδράσεις για το ζήτημα που έχει προκύψει με τα 1.300 κοντέινερ με επικίνδυνα απόβλητα, που προέρχονταν από την Ιταλία, εισήλθαν στο αλβανικό έδαφος και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.
Σημαντική η συνεργασία με την Ελλάδα, δηλώνουν οι υπουργοί Άμυνας Γερμανίας και Ολλανδίας

Χίλιοι πεντακόσιοι μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι διασώθηκαν από πλοία μη κυβερνητικών οργανισμών, μονάδες της Frontex και της ιταλικής ακτοφυλακής,  στα λιμάνια της Σικελίας, του Ποτσάλο, της Κατάνης και της Μεσσίνα.

Τετραμερή συνάντηση Κορυφής θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις Βερσαλλίες από τον Γάλλο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, με προσκεκλημένους τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι και τον Ιταλό ομόλογό του Πάολο Τζεντιλόνι.

Στην εκτόξευση τεσσάρων πυραύλων, με τροχιά προς την βορειοδυτική θαλάσσια περιοχή της Ιαπωνίας, προχώρησε σήμερα το πρωί η Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με στρατιωτικούς αξιωματούχους της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας.

Κατάρριψη του αεροσκάφους του καταγγέλλει ο πιλότος της πολεμικής αεροπορίας της Συρίας, που ενεργοποίησε με επιτυχία το σύστημα εκτίναξης καθισμάτων, όταν το πολεμικό αεροσκάφος του συνετρίβη σε τουρκικό έδαφος.

O ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει συνάντηση με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στις 9 Μαρτίου και στις 10 Μαρτίου με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε  στο Sputnik ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Τοπικές νεφώσεις,  με  Δυτικούς  ανέμους  2 - 4  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.   
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου