Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Τετάρτη 29-3-2017/07.30 πμ…. Αύριο, στις 6.30 μ.μ., στη Συνεδριακή αίθουσα του Sikyon Coast Hotel & Resort, στο Ξυλόκαστρο, η παρουσίαση του 1ου μέρους της μελέτης με τίτλο «Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Τουριστικού προορισμού για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης», στα πλαίσια της προσπάθειάς του Δήμου για την ανάπτυξη του τουρισμού και τη χάραξη στρατηγικής για την αναβάθμισή του. Η παρουσίαση του πρώτου μέρους της μελέτης, «‘Έρευνα Πεδίου και Συγκριτική Ανάλυση Προορισμών» θα πραγματοποιηθεί από τους κ.κ. Πολύκαρπο Καρκαβίτσα, Διευθυντή Τομέα Περιφερειακής Ανάπτυξης της Lever Α.Ε. (ανάδοχος μελέτης) και Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, Ειδικό Σύμβουλο….




Αύριο, στις 6.30 μ.μ., στη Συνεδριακή αίθουσα του Sikyon Coast Hotel & Resort, στο Ξυλόκαστρο, η παρουσίαση του 1ου μέρους της μελέτης με τίτλο «Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Τουριστικού προορισμού για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης», στα πλαίσια της προσπάθειάς του Δήμου για την ανάπτυξη του τουρισμού  και τη χάραξη στρατηγικής για την αναβάθμισή του. Η παρουσίαση του πρώτου μέρους της μελέτης,  «‘Έρευνα Πεδίου και Συγκριτική Ανάλυση Προορισμών» θα πραγματοποιηθεί από τους κ.κ. Πολύκαρπο Καρκαβίτσα, Διευθυντή Τομέα Περιφερειακής Ανάπτυξης της Lever Α.Ε. (ανάδοχος μελέτης) και Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, Ειδικό Σύμβουλο

Με 6 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις  6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.  Θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση στις 7 το απόγευμα, με τα θέματα: 1.Έγκριση οικονομικού απολογισμού Δήμου, έτους 2015 και 2.Έγκριση ισολογισμού Δήμου, έτους 2015.

Κλειστό έως την Παρασκευή, το ρεύμα προς Πάτρα στο ύψος τής Ακράτας, της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών για Εργασίες κατασκευής, κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται καθ’ όλο το 24ωρο στην Παλαιά Εθνική Οδό και ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών πιθανόν κάποια βράδια να ισχύσει παράλληλα και ολιγόωρη νυχτερινή εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα από τις 21:00 έως τις 06.00 το πρωί.

Την Κυριακή στις 8μιση το βράδυ, στο ΘΕΑΤΡΟ  ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ, Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ''ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ'' με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην παρουσίαση του πρώτου του δίσκου με τίτλο ''Φως από τα μάτια σου'' σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Νικολάου και σε δύο ποιήματα του Γιάννη Σκαρίμπα και του Μήτσου Παπανικολάου. Η ενορχήστρωση είναι του Θοδωρή Νικολάου και τραγουδούν η Νανά Νικολάου, η Ευγενία Γαβριηλίδη, ο Θοδωρής Νικολάου και ο Δημήτρης Νικολάου.  Για το έργο θα μιλήσουν οι: Θόδωρος Μαραγκός, σκηνοθέτης Φοίβος Οικονομίδης, ιστορικός ερευνητής, δημοσιογράφος, συγγραφέας, μουσικός Νίκος Δενδρινός, δημοσιογράφος, συγγραφέας Νίκος Δημάκης, δικηγόρος. Κρατήσεις τηλ 2741086330 --  6976095759—6977408956 

Τη Δευτέρα 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, το "NGO Pro", το Συνεργατικό Εργαστήριο με θέμα: "Από τον εθελοντισμό, στην κοινωνική επιχειρηματικότητα". Το Εργαστήριο αφορά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τα στελέχη τους, που επιθυμούν να αναπτύξουν τεχνογνωσία και διαχειριστική δυνατότητα, επωφελούμενοι από το πρόγραμμα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων "Loutraki PLUS". Τις εργασίες συντονίζει ο Δρ. Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 «Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ανακοινώνει ότι, από την 6η Μαρτίου 2017 έως και την 8η Σεπτεμβρίου 2017, υπάρχει στη διάθεση των δημοτών Γεωπόνος Π.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2743360256»


Ψηφίστηκε στη Βουλή η κυβερνητική πρόταση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα εξοπλιστικά επί Γιάννου Παπαντωνίου.

Όλες οι υποθέσεις διαφθοράς θα  φτάσουν μέχρι το τέλος, τόνισε ο πρωθυπουργός. Σειρά έχει η υπόθεση Novartis, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ επανέλαβε ότι, οι εκλογές θα γίνουν το 2019

Ρεαλιστικές χαρακτηρίζουν Κοινοτικές πηγές τις προοπτικές, επίτευξης τεχνικής συμφωνίας στο Γιούρωγκρουπ της 7ης Απριλίου.

Η αξιολόγηση θα κλείσει πολύ πιο γρήγορα χωρίς νέα μέτρα, τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος,

Η κυβέρνηση εργάζεται εντατικά για μια κοινά αποδεκτή λύση στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, πέρα από παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Κατηγόρησε τη ΝΔ για καταστροφολογία και σημείωσε ότι, κυβέρνηση και Κοινοβουλευτική πλειοψηφία έχουν ενιαίες θέσεις για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ.

Βολές κατά του Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, επισημαίνοντας ότι, οι θεσμικοί παράγοντες δεν πρέπει να πολιτικολογούν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επανέλαβε ότι, η ΝΔ δεν θα ψηφίσει το πακέτο των μέτρων της συμφωνίας που θα φέρει η κυβέρνηση

Έντονες αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τις Δηλώσεις του Βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλου ότι, η ΧΑ θα γκρεμίσει το σπίτι του Νίκου Μπελογιάννη.

Απόδοση τιμής, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός το μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, υποδεχόμενος στο Μαξίμου το Γιάννη Μπουτάρη και εκπροσώπους της Ισραηλιτικής κοινότητας.

Υπό πειθαρχικό έλεγχο ετέθη η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, για τις καταγγελίες που είχε κάνει με την παραίτησή της, αλλά και η ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς, Ηλιάνα Ζαμανίκα, σχετικά με την καθυστέρηση στην αποστολή εγγράφων από τις δικογραφίες κατά Παπαντωνίου και Λιακουνάκου, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Απέχουν και σήμερα από τους πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι

Βαριές κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη κατά του δημοσίου, απήγγειλε  η εισαγγελία Πρωτοδικών, εναντίον του Αρτέμη Σώρρα, ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τον ανακριτή Διαφθοράς.

Όπλα και πυρομαχικά βρέθηκαν από την Αστυνομία, μέσα σε Τζαμί στην Ηλιόπετρα Ξάνθης. Προσήχθη στην Αστυνομία ο Ιμάμης.

Υπέρ της διεξαγωγής νέου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας στα τέλη του 2017, ψήφισε το Κοινοβούλιο της χώρας.

Η γαλλική δικαιοσύνη καταδίκασε χθες, σε ισόβια τον Κάρλος, για μια επίθεση το 1974 στο Παρίσι, με 2 νεκρούς & 34 τραυματίες

Η σουηδική Ακαδημία προειδοποίησε τον Μπομπ Ντίλαν ότι ο χρόνος πιέζει και έχει περιθώριο μέχρι τις 10 Ιουνίου προκειμένου να εκφωνήσει την "ομιλία αποδοχής" του Νόμπελ Λογοτεχνίας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα λάβει ποτέ τα χρήματα που συνοδεύουν το βραβείο, 8 εκατομμύρια κορώνες (περίπου 840.000 ευρώ)

Τοπικές νεφώσεις, με  Δυτικούς,  Ανατολικούς ανέμους  3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.       
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου