Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Παρασκευή 17-3-2017/07.30 πμ…. Ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, στο Ξενοδοχείο «Ηλιοβασίλεμα» στα Τρίκαλα Κορινθίας, το «6ο Συνέδριο Προνοσοκομειακής Καρδιολογίας». Το Συνέδριο συνδιοργανώνουν, η Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου, υπό της αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Ε.Κ.Ε.) και του Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ) …..




Ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, στο Ξενοδοχείο «Ηλιοβασίλεμα» στα Τρίκαλα Κορινθίας, το «6ο Συνέδριο Προνοσοκομειακής Καρδιολογίας». Το Συνέδριο συνδιοργανώνουν, η Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» και ο Ιατρικός Σύλλογος Κορίνθου, υπό της αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Ε.Κ.Ε.) και του Ελληνικού Κολλεγίου Γενικών Ιατρών (Ε.ΚΟ.ΓΕΝ.ΙΑ)

Την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο Θέατρο ‘Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, η Κουκλοθεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στο πλαίσιο της ημέρα Κουκλοθέατρου, παρουσιάζει, «Το Μόνον της Ζωής του Ταξίδι» του Γεωργίου Βιζυηνού. Ένα ταξίδι για μικρούς και μεγάλους, από 5 έως 95 ετών 

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης δημοτών, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Α΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου, θα παρατείνει τη διεξαγωγή δωρεάν διαγνωστικών καρδιολογικών εξετάσεων το για αύριο και την Κυριακή, με ώρα έναρξης 8.30 π.μ. στο ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ. Τηλ. επικοινωνίας: 6976 414 224 (κα Βλαστάρη Ρούλα)

Σήμερα, στις 7 το απόγευμα, στο Επιμελητήριο Κορινθίας, θα παρουσιαστεί στην Κόρινθο, το νέο βιβλίο  «Οράματα και Χίμαιρες», διαδρομές ενός Διπλωμάτη του πρέσβη ε.τ. Αλέξανδρου Μαλλιά. Ένα βιβλίο αυτοβιογραφικό, μέσα από το οποίο διακρίνεται έντονα η ικανότητα σύνθεσης και κριτικής ανάλυσης του συγγραφέα καθώς και το θάρρος της γνώμης και η παρρησία της ψυχής που το διακρίνει και τον ξεχωρίζει. Αρετές οι οποίες τον υποχρεώνουν να «απολογηθεί» ενώπιον της νέας γενιάς για τις αστοχίες και τις παραλείψεις της δικής του. Όχι καλοπιάνοντας τους νέους με λόγους βαρύγδουπους και θωπευτικούς αλλά φέρνοντάς τους ενώπιον των μεγάλων προκλήσεων της σύγχρονης εποχής.

Αύριο στις 8μιση το βράδυ, ο “Πολιτιστικός Σύλλογος Περιγιαλίου-Σταυρούλα Γιαννακοπούλου”, διοργανώνει στο "ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ", ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.  " «Εδώ λοιπόν στον ιερό χώρο της πολιτιστικής δημιουργίας, η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ και ο συνθέτης ΚΩΣΤΗΣ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ (στο πιάνο), θα μας παρουσιάσουν μια συναυλία αφιερωμένη στη μελοποιημένη ποίηση, τιμής ένεκεν στους μεγάλους μας ποιητές και συνθέτες που άφησαν το στίγμα τους στη ψυχή μας καθώς και στη πνευματική μας κληρονομιά.» Θα ακουστούν μελοποιημένα ποιήματα των: ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΛΥΤΗ, ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΛΥΔΟΥΡΗ, ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ, ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΒΑΦΗ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΦΕΡΗ, ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΤΑΣΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ, ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ, ΝΙΚΟΥ ΚΑΒΒΑΔΙΑ, ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ και ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ. Τηλ. για κρατήσεις θέσεων 2741086330 - 6977408956

 «Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ανακοινώνει ότι, από την 6η Μαρτίου 2017 έως και την 8η Σεπτεμβρίου 2017, υπάρχει στη διάθεση των δημοτών Γεωπόνος Π.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2743360256»

Έκθεση ζωγραφικής με πίνακες του ποιητή Αργύρη Χιόνη έως τις 24 Μαρτίου. Η συγκεκριμένη έκθεση ζωγραφικής, με επιλεγμένους πίνακες του ποιητή Αργύρη Χιόνη, αναδεικνύει την παράλληλη, και ελάχιστα γνωστή, ενασχόλησή του με τον χρωστήρα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Μαρτίου στις Εκδόσεις Γαβριηλίδης, Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι (60 μέτρα από το μετρό), τηλ.210-3228839


Διαψεύδουν κυβερνητικές πηγές, τηλεγράφημα του πρακτορείου Ρόιτερ,  περί  επικείμενης συνέντευξης του πρωθυπουργού και περί ενδεχόμενης προκήρυξης εκλογών. Αιχμές ότι παίζει χρηματοπιστωτικά παιχνίδια .

Οι εκλογές θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2019, δηλώνει ο Νίκος Παππάς στο πρακτορείο FM

Σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας απαντά στις 9.30 το πρωί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Εφικτό χαρακτήρισε το ενδεχόμενο επίτευξης μία συνολικής συμφωνίας στις 7 Απριλίου, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής

Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το σχέδιο ανάπλασης της Αθήνας στη συνάντηση Τσίπρα, Καμίνη, χθες στο Μαξίμου. Σημαντικές παρεμβάσεις για την ανάπλαση του κέντρου

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό με αιχμή τη διαπραγμάτευση, στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Αντιγραφή των άρθρων Τόμσεν, οι προγραμματικές προτάσεις Μητσοτάκη, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Λαϊκή Ενότητα εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας πως παρά τα ψέματα η ανεργία τραβά την ανηφόρα. Γίνεται λόγος για «προγράμματα - ασπιρίνες του ΟΑΕΔ» και τονίζεται ότι είναι ντροπή για το Μέγαρο Μαξίμου και τους αρμόδιους υπουργούς να επαίρονται για δήθεν «μείωση» της ανεργίας.

Διευκολύνσεις στις Τράπεζες να προχωρήσουν στη ρύθμιση των κόκκινων δανείων, προβλέπει τροπολογία του υπουργείου οικονομικών.

Στη διαβεβαίωση πως ο εξοπλισμός που διαθέτουν τα ΕΛΤΑ για την ανίχνευση τυχών εκρηκτικών, είναι σύγχρονος, προχώρησε η εταιρεία με αφορμή την αποστολή του «πακέτου βόμβα» στον Σόιμπλε.

Η συμφωνία ΕΕ, Τουρκίας δεν πρέπει να επηρεαστεί από το κλίμα των ημερών, δήλωσε από τη Μυτιλήνη ο Δημήτρης Αβραμόπουλος 

Σε νέο διαγωνισμό για την πώληση του 66% του ΔΕΣΦΑ, προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ.

Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» ανέλαβαν την ευθύνη για το εκρηκτικό πακέτο στο Σόιμπλε με αποστολέα το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη. Έρευνες στην Αθήνα σε συνεργασία με τις Γερμανικές αρχές

Νέα παράταση έως τις 31 Μαρτίου για τις εισφορές Ιανουαρίου στον ΕΦΚΑ

Ληστεία με απαγωγή επιχειρηματία από το σπίτι του στα Πατήσια, χθες βράδυ.
 
Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, οι τρεις από σφαίρες, κατά την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε χθες σε ένα λύκειο στη νοτιοανατολική Γαλλία. Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση αυτή ένας 17χρονος συνελήφθη από την αστυνομία η οποία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Τοπικές νεφώσεις,  με  Δυτικούς,  Νοτιοανατολικούς  ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου