Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Τρίτη 28-3-2017/07.30 πμ…. Μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση, ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ, υπέγραψε με τη "Fraport Greece" κοινοπραξία πέντε κορυφαίων χρηματοδοτικών ιδρυμάτων, με στόχο τη στήριξη τής εταιρείας για την 40ετή παραχώρηση των 14 περιφερειακών ελληνικών αεροδρομίων, μεταξύ των οποίων κι αυτό της Θεσσαλονίκης. Στη κοινοπραξία μετέχει και η Alpha Bank με 284,7 εκατ. ευρώ. Με τα δικά μας λεφτά (ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών) αγοράζουν τα αεροδρόμια μας... ωραίες μπίζνες. Να χαιρόμαστε όλους τους κυβερνώντες με τα ΝΑΙ σε όλα και τα ΠΑΡΤΕΤΑ όλα.... Κι εμείς στους καναπέδες μας....!!!!!




Μακροπρόθεσμη χρηματοδότηση, ύψους περίπου 1 δισ. ευρώ, υπέγραψε με τη "Fraport Greece" κοινοπραξία πέντε κορυφαίων χρηματοδοτικών ιδρυμάτων, με στόχο τη στήριξη τής εταιρείας για την 40ετή παραχώρηση των 14 περιφερειακών ελληνικών αεροδρομίων, μεταξύ των οποίων κι αυτό της Θεσσαλονίκης. Στη κοινοπραξία μετέχει και η Alpha Bank με 284,7 εκατ. ευρώ. Με τα δικά μας λεφτά (ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών) αγοράζουν τα αεροδρόμια μας... ωραίες μπίζνες. Να χαιρόμαστε όλους τους κυβερνώντες με τα ΝΑΙ σε όλα και τα ΠΑΡΤΕΤΑ όλα.... Κι εμείς στους καναπέδες μας....!!!!!

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λουτρακίου, θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου,  με αφορμή τη διοργάνωση του Πανελληνίου Μαθητικού Πρωταθλήματος Σκακιού, που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Λουτράκι, από 8 έως 10 Απριλίου, στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Με 6 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει αύριο στις  6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.  Θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση στις 7 το απόγευμα, με τα θέματα: 1.Έγκριση οικονομικού απολογισμού Δήμου, έτους 2015 και 2.Έγκριση ισολογισμού Δήμου, έτους 2015.

Την Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στη Συνεδριακή αίθουσα του Sikyon Coast Hotel & Resort, στο Ξυλόκαστρο, η παρουσίαση του 1ου μέρους της μελέτης με τίτλο «Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Τουριστικού προορισμού για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης», στα πλαίσια της προσπάθειάς του Δήμου για την ανάπτυξη του τουρισμού  και τη χάραξη στρατηγικής για την αναβάθμισή του. Η παρουσίαση του πρώτου μέρους της μελέτης,  «‘Έρευνα Πεδίου και Συγκριτική Ανάλυση Προορισμών» θα πραγματοποιηθεί από τους κ.κ. Πολύκαρπο Καρκαβίτσα, Διευθυντή Τομέα Περιφερειακής Ανάπτυξης της Lever Α.Ε. (ανάδοχος μελέτης) και Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, Ειδικό Σύμβουλο

Κλειστό έως την Παρασκευή, το ρεύμα προς Πάτρα στο ύψος τής Ακράτας, της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών για Εργασίες κατασκευής, κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται καθ’ όλο το 24ωρο στην Παλαιά Εθνική Οδό και ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών πιθανόν κάποια βράδια να ισχύσει παράλληλα και ολιγόωρη νυχτερινή εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα από τις 21:00 έως τις 06.00 το πρωί.

Τη Δευτέρα 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, το "NGO Pro", το Συνεργατικό Εργαστήριο με θέμα: "Από τον εθελοντισμό, στην κοινωνική επιχειρηματικότητα". Το Εργαστήριο αφορά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τα στελέχη τους, που επιθυμούν να αναπτύξουν τεχνογνωσία και διαχειριστική δυνατότητα, επωφελούμενοι από το πρόγραμμα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων "Loutraki PLUS". Τις εργασίες συντονίζει ο Δρ. Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 «Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ανακοινώνει ότι, από την 6η Μαρτίου 2017 έως και την 8η Σεπτεμβρίου 2017, υπάρχει στη διάθεση των δημοτών Γεωπόνος Π.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2743360256»


Σύμβολο του αγώνα για τη Δημοκρατία, στη Μετεμφυλιακή Ελλάδα, χαρακτήρισε το Νίκο Μπελογιάννη ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση για τα εγκαίνια της ομώνυμης έκθεσης στην Αμαλιάδα.

Χωρίς πραγματικές μεταρρυθμίσεις και ειδικά στη δημόσια διοίκηση, η υπέρβαση της κρίσης είναι ουτοπική επιδίωξη, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο συνέδριο που διοργανώνει το γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Η καταστροφολογία θα διαψευστεί και φέτος, 4ο μνημόνιο ούτε προσφέρεται, ούτε αντέχεται και ευτυχώς δεν θα χρειαστεί, σημείωσε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Η καθυστέρηση δημιουργεί αβεβαιότητα και θέτει εν αμφιβόλω τους φωτεινούς στόχους, επισήμανε ο Γιάννης Στουρνάρας

Δεν έχει εξασφάλιση η επιτυχία του 3ου μνημονίου, είπε ο επικεφαλής του γραφείου Παναγιώτης Λιαγκόβας.

Η ανάπτυξη προϋποθέτει κλίμα που ευνοεί την επιχειρηματικότητα, ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης. 

Συνεχίζονται εξ αποστάσεως οι συνομιλίες κυβέρνησης και θεσμών – τοκογλύφων. Στόχος μας η επίτευξη τεχνικής συμφωνίας έως το Γιούρωγκρουπ της 7ης Απριλίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς

Την αντίθεση του στην πώληση υποδομών και μονάδων της ΔΕΗ σε ποσοστό 40% , εξέφρασε ο Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι, κάτι τέτοιο είναι έξω από τη συμφωνία. Αντιπαράθεση με τη ΝΔ. Με κινητοποιήσεις προειδοποιεί η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, Γκιόργκι Κβιρικασβίλι, θα έχει σήμερα στο  Μαξίμου, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η πορεία της ελληνικής οικονομίας, οι προοπτικές ανάπτυξης και η κατάσταση του τραπεζικού συστήματος θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της συνάντησης  Μητσοτάκη,  Στουρνάρα.

Συζητείται σήμερα  στην Ολομέλεια η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον Γιάννο Παπαντωνίου.

Στη Βουλή διαβιβάστηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης η δικογραφία για την υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν». Υπό διερεύνηση, ποινικές ευθύνες σε βάρος 5 υπουργών της ΝΔ

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πληρωμή των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Κατά 750 εκ. ευρώ μειώθηκαν οι καταθέσεις στις τράπεζες το Φεβρουάριο.

Συγκρούσεις χθες το βράδυ στο Παρίσι μετά την δολοφονία ενός 56χρονου απ την αστυνομία κατά την σύλληψη του.

Επτά μαθητές και ένας καθηγητής ανασύρθηκαν νεκροί, αφού καταπλακώθηκαν από μια χιονοστιβάδα, η οποία προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό 40 ανθρώπων κοντά στο Νάσου στο βόρειο Τόκιο

Πρόστιμο 20000 ρουβλίων και ποινή φυλάκισης 15 ημερών, επέβαλε το Ρωσικό δικαστήριο, στον ηγέτη της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι για τη διοργάνωση παράνομης διαδήλωσης στη Μόσχα.

Δέκα τζιχαντιστές -συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων καμικάζι- έξι στρατιώτες και τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν σε μια επίθεση που αποδόθηκε στην Αλ Κάιντα και είχε στόχο την έδρα της αυτοδιοίκησης της επαρχίας Λαχζ, στη νότια Υεμένη

Τοπικές νεφώσεις,  με  Βορειοανατολικούς,  Βόρειους ανέμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.       
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου