Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Δευτέρα 20-3-2017/07.30 πμ…. «Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ», πραγματοποιεί εκστρατεία συλλογής πλαστικών καπακιών (από νερό, αναψυκτικά, χυμούς, γάλα, τσάι κλπ). Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων καπακιών, προκειμένου να αγοραστεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο θα ανήκει στο γραφείο Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, για την εξυπηρέτηση των ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα..... «Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στην δράση μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αξία της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ανακύκλωσης» Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Καλύβα (τηλ. 2743360203).»….




«Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ», πραγματοποιεί εκστρατεία συλλογής πλαστικών καπακιών (από νερό, αναψυκτικά, χυμούς, γάλα, τσάι κλπ). Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων καπακιών, προκειμένου να αγοραστεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο θα ανήκει στο γραφείο Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, για την εξυπηρέτηση των ατόμων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα..... «Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά στην δράση μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την αξία της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Ανακύκλωσης» Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Καλύβα (τηλ. 2743360203).»


Με 10 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Τετάρτη στις  6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

 «Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ανακοινώνει ότι, από την 6η Μαρτίου 2017 έως και την 8η Σεπτεμβρίου 2017, υπάρχει στη διάθεση των δημοτών Γεωπόνος Π.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2743360256»

Έκθεση ζωγραφικής με πίνακες του ποιητή Αργύρη Χιόνη έως τις 24 Μαρτίου. Η συγκεκριμένη έκθεση ζωγραφικής, με επιλεγμένους πίνακες του ποιητή Αργύρη Χιόνη, αναδεικνύει την παράλληλη, και ελάχιστα γνωστή, ενασχόλησή του με τον χρωστήρα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Μαρτίου στις Εκδόσεις Γαβριηλίδης, Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι (60 μέτρα από το μετρό), τηλ.210-3228839


Καθοριστικές συναντήσεις Τσακαλώτου με τους θεσμούς – τοκογλύφους, πριν από το σημερινό Γιούρωγκρουπ. Προσπάθειες συμβιβασμού στα ανοιχτά μέτωπα, Ασφαλιστικό, Ενεργειακά και Αντίμετρα.

Δεν βλέπει συμφωνία πριν από τη συνεδρίαση του Γιούρωγκρουπ στην Μάλτα τον Απρίλιο ο Γέρουν Ντάισεμπλουμ

Το μεσημέρι η πρώτη συνάντηση ΓΕΣΕΕ, Εργοδοτικών Οργανώσεων για την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Προγραμματική σύμβαση ΟΑΣΑ με την Αστυνομία για ξεχωριστή φρούρηση των σταθμών των ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ.

Αυξημένες ροές Μεταναστών και Προσφύγων το τελευταίο 48ωρο σε νησιά του Βορείου Αιγαίου. 330 πέρασαν σε Λέσβο και Χίο

Άφαντος ο Αρτέμης Σώρρας μετά την απόφαση δικαστηρίου της Πάτρας να τον καταδικάσει σε 8 χρόνια κάθειρξη.   

Ο Μάρτιν Σούλτς εξελέγει παμψηφεί στην ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος  στη Γερμανία

Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Άγκυρας, Βερολίνου. Για Ναζιστικές πρακτικές κατηγόρησε την Άγγελα Μέρκελ ο Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος ξεπέρασε τα όρια, διαμήνυσε ο επικεφαλής της Γερμανικής διπλωματίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ Στρατιωτικών του Άσαντ, Ανταρτών και Τζιχαντιστών στα ανατολικά περίχωρα της Δαμασκού

Τοπικές νεφώσεις,  με  Δυτικούς ανέμους  1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου