Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Τρίτη 21-3-2017/07.30 πμ…. Αύριο ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου, θα συζητηθεί, η αίτηση υπαγωγής της Κ/ΞΙΑΣ “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α. - ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. – ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” στο άρθρο 99. επ. του Πτωχευτικού Κώδικα. Για τη θέση που θα τηρήσει ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, στην αυριανή συνεδρίαση του Πρωτοδικείου Κορίνθου, συνεδρίασε χθες εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου. ….




Αύριο ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου, θα συζητηθεί, η αίτηση υπαγωγής της  Κ/ΞΙΑΣ “ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. Ο.Τ.Α. - ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. – ΚΛΑΜΠ ΟΤΕΛ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ” στο άρθρο 99. επ. του Πτωχευτικού Κώδικα. Για τη θέση που θα τηρήσει ο Δήμος  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, στην αυριανή συνεδρίαση του Πρωτοδικείου Κορίνθου, συνεδρίασε χθες εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο  του Δήμου.

Μετά από προσωπικές ενέργειες του Περιφερειακού σύμβουλου κ. Ευριπίδη Γκιάτα,  το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου ενέκρινε χθες χορήγηση 160.000 ευρώ για έργα στο γήπεδο των Ροζενών, του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης.

Με 10 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει αύριο στις  6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


 «Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ανακοινώνει ότι, από την 6η Μαρτίου 2017 έως και την 8η Σεπτεμβρίου 2017, υπάρχει στη διάθεση των δημοτών Γεωπόνος Π.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2743360256»

Έκθεση ζωγραφικής με πίνακες του ποιητή Αργύρη Χιόνη έως τις 24 Μαρτίου. Η συγκεκριμένη έκθεση ζωγραφικής, με επιλεγμένους πίνακες του ποιητή Αργύρη Χιόνη, αναδεικνύει την παράλληλη, και ελάχιστα γνωστή, ενασχόλησή του με τον χρωστήρα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Μαρτίου στις Εκδόσεις Γαβριηλίδης, Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι (60 μέτρα από το μετρό), τηλ.210-3228839


Στις Βρυξέλες θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης, δανειστών – τοκογλύφων για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο Γιούρωγκρουπ της 7ης Απριλίου στη Μάλτα, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών

Ανοιχτά παραμένουν τα μέτωπα στα Εργασιακά, στην απελευθέρωση της αγοράς Ενέργειας, του πακέτου πρόσθετων μέτρων και των αντιμέτρων

Σημειώθηκε σημαντική δουλειά και πρόοδος, αλλά κάποια ζητήματα παραμένουν ανοικτά, τόνισε ο Γέρουμ Ντάισεμπλουμ

Αισιόδοξος για κλείσιμο της αξιολόγησης τις επόμενες εβδομάδες, εμφανίστηκε ο Πιέρ Μοσκοβισί

Οι καθυστερήσεις οφείλονται αποκλειστικά και μόνο σε αποκλίνουσες και αντιφατικές επιδιώξεις μεταξύ των δανειστών, δήλωσε ο Γιάννης Δραγασάκης

Έντονες αντιδράσεις από την αντιπολίτευση. Νέα βάρη, μεγαλύτερη ανασφάλεια, βαθύτερη παρακμή, λέει η ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης επενδύει στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων, απαντά η κυβέρνηση

Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια κοστίζουν ακριβά στη χώρα, ανέφερε το ΠΑΣΟΚ. Η κυβέρνηση αφήνει το χρόνο να περνά επειδή δεν θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις, υποστήριξε το Ποτάμι. Ώρα να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, είπε η Ένωση Κεντρώων.

Πρόταση προκειμένου να συμπεριληφθεί στη Διακήρυξη της Ρώμης η ανάγκη για σεβασμό του «ευρωπαϊκού κοινωνικού και εργασιακού κεκτημένου σε όλα τα κράτη-μέλη» κατέθεσε η ελληνική πλευρά

Εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης, ύψους 27 εκατ. ευρώ, απο το υπουργείο Εργασίας για την καταβολή του ΕΚΑΣ

8 τρομοδέματα εντοπίστηκαν στο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι    

Απέχουν και αύριο οι συμβολαιογράφοι από τους πλειστηριασμούς κατοικιών

Δεν είναι η Τουρκία, αλλά η ΕΕ που δεν τηρεί τη συμφωνία για τη μείωση των Προσφυγικών ροών, εκτιμά η εφημερίδα του Αμβούργου, σημειώνοντας ότι, αυτοί που υφίστανται τα δεινά είναι η Ελλάδα και οι Πρόσφυγες.

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός Χάιντερ αλ Αμπάντι δήλωσε  ότι έλαβε διαβεβαιώσεις κατά την διάρκεια των συνομιλιών του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την κυβέρνηση του για την ενίσχυση της αμερικανικής στήριξης στην εκστρατεία των ιρακινών και συμμαχικών τους δυνάμεων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Τοπικές νεφώσεις,  με  Βορειοδυτικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους  1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.      
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου