Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Δευτέρα 27-3-2017/07.30 πμ…. Κλειστό έως την Παρασκευή, το ρεύμα προς Πάτρα στο ύψος τής Ακράτας, της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών για Εργασίες κατασκευής, κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται καθ’ όλο το 24ωρο στην Παλαιά Εθνική Οδό και ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών πιθανόν κάποια βράδια να ισχύσει παράλληλα και ολιγόωρη νυχτερινή εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα από τις 21:00 έως τις 06.00 το πρωί….


Κλειστό έως την Παρασκευή, το ρεύμα προς Πάτρα στο ύψος τής Ακράτας, της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών για Εργασίες κατασκευής, κατά τη διάρκεια των οποίων το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται καθ’ όλο το 24ωρο στην Παλαιά Εθνική Οδό και ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών πιθανόν κάποια βράδια να ισχύσει παράλληλα και ολιγόωρη νυχτερινή εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα από τις 21:00 έως τις 06.00 το πρωί.

Με 6 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Τετάρτη στις  6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.  Θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση στις 7 το απόγευμα, με τα θέματα: 1.Έγκριση οικονομικού απολογισμού Δήμου, έτους 2015 και 2.Έγκριση ισολογισμού Δήμου, έτους 2015.

Την Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στη Συνεδριακή αίθουσα του Sikyon Coast Hotel & Resort, στο Ξυλόκαστρο, η παρουσίαση του 1ου μέρους της μελέτης με τίτλο «Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Τουριστικού προορισμού για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης», στα πλαίσια της προσπάθειάς του Δήμου για την ανάπτυξη του τουρισμού  και τη χάραξη στρατηγικής για την αναβάθμισή του. Η παρουσίαση του πρώτου μέρους της μελέτης,  «‘Έρευνα Πεδίου και Συγκριτική Ανάλυση Προορισμών» θα πραγματοποιηθεί από τους κ.κ. Πολύκαρπο Καρκαβίτσα, Διευθυντή Τομέα Περιφερειακής Ανάπτυξης της Lever Α.Ε. (ανάδοχος μελέτης) και Ιωάννη Παπακωνσταντίνου, Ειδικό Σύμβουλο

 «Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ανακοινώνει ότι, από την 6η Μαρτίου 2017 έως και την 8η Σεπτεμβρίου 2017, υπάρχει στη διάθεση των δημοτών Γεωπόνος Π.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2743360256»

Τη Δευτέρα 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 6 το απόγευμα, στην Αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, το "NGO Pro", το Συνεργατικό Εργαστήριο με θέμα: "Από τον εθελοντισμό, στην κοινωνική επιχειρηματικότητα". Το Εργαστήριο αφορά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τα στελέχη τους, που επιθυμούν να αναπτύξουν τεχνογνωσία και διαχειριστική δυνατότητα, επωφελούμενοι από το πρόγραμμα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων "Loutraki PLUS". Τις εργασίες συντονίζει ο Δρ. Ιωάννης ΝΑΣΙΟΥΛΑΣ, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Στη μόνιμη έκθεση Νίκος Μπελογιάννης θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο σπίτι του στελέχους του ΚΚΕ και συμβόλου της Αριστεράς, στη γενέτειρά του, την Αμαλιάδα. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Βουλής, σε συνεργασία με τον δήμο Ήλιδας. Θα παραστούν επίσης ο Δημήτρης Κουτσούμπας, η Φώφη Γεννηματά  και ο Βασίλης Λεβέντης.

Θετικά για τις Ελληνικές θέσεις, αποτίμα η κυβέρνηση τα αποτελέσματα της Επετειακής Συνόδου Κορυφής της Ρώμης.

Ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της ενότητας και της αποτελεσματικότητας της ΕΕ από τους 27. Τη σημασία του Ευρωπαϊκού κοινωνικού κεκτημένου, ανέδειξε ο Αλέξης Τσίπρας

Συνεχίζονται εξ αποστάσεως οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και θεσμών  – τοκογλύφων. Έχει δημιουργηθεί η δυναμική για την επίτευξη  μιας έντιμης συνολικής συμφωνίας με αμοιβαίες υποχωρήσεις, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Στην τελική του μορφή το σχέδιο νόμου για τις εισπρακτικές εταιρείες, που ρυθμίζει εκ νέου την αγορά.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να φιλοξενήσει ούτε ένα Πρόσφυγα παραπάνω, τονίζει ο Γιάννης Μουζάλας στο Spiegel.

Περίπου 1.000 μετανάστες διασώθηκαν ανοικτά της Λιβύης, ενώ οι αρχές ανέσυραν και τη σορό μίας γυναίκας, όπως ανακοίνωσαν οι οργανώσεις SOS Μεσόγειος και Γιατροί χωρίς Σύνορα

Ποινές φυλάκισης 7 έως 14 ετών σε κατηγορούμενους για πολύνεκρο ναυάγιο με μετανάστες σε δική στην Αίγυπτο. Το πλεούμενο  είχε ανατραπεί ανοικτά των μεσογειακών ακτών. Διασώστες και ψαράδες διέσωσαν τουλάχιστον 169 ανθρώπους, όμως τουλάχιστον άλλοι 202 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Το συντηρητικό κόμμα της καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ κατήγαγε μια ξεκάθαρη νίκη στις περιφερειακές εκλογές στο κρατίδιο Ζάαρλαντ,  το κυβερνών CDU  αποκόμισε σημαντικά κέρδη  έναντι των Σοσιαλδημοκρατών αντιπάλων του, οι οποίοι ήλπιζαν με τον νέο τους ηγέτη, Μάρτιν Σουλτς.

Το κεντροδεξιό κόμμα του Μπορίσο, κέρδισε τιε Βουλευτικές εκλογές στη Βουλγαρία

Την Τετάρτη θα ζητήσει επισήμως η Βρετανική κυβέρνηση, την έξοδο από την ΕΕ. Η Σκωτία πιέζει ασφυκτικά για ένα δημοψήφισμα ανεξαρτητοποίησης.

Τοπικές νεφώσεις,  με  Βορειοανατολικούς ανέμους  4 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.       
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου