Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Τρίτη 7-6-2016 07.30 πμ….. Το Σάββατο στις 7μιση το βράδυ, στην Κεντρική αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου, η ομάδα Θεάτρου των εφήβων της «Μηκώνης», παρουσιάζει την θεατρική παράσταση του «Μικρού Πρίγκιπα.» "Το θέατρο ήταν μια ευκαιρία να εκφραστούμε, να μιλήσουμε για ιδέες και συναισθήματα, να παίξουμε αλλά κυρίως να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους." Παίζουν : Σοφία Αθανασίου, Αλέξανδρος Αράπης, Μάργω Βαλιμήτη, Σύλβια Ιλίεβα, Νίκη Κουτσούκου, Αναστασία Λαλιώτη, Χρήστος Σακίρης, Αλέξανδρος Φίλης, Βασιλική Χατζησωτηρίου και οι εκπαιδευτικοί Ελένη Δημοπούλου και Νεφέλη Καραχάλιου. Επιμέλεια σκηνικού χώρου: Βιργινία Φωτεινού και η παιδική ομάδα εικαστικών της «Μηκώνης». Επιμέλεια παρουσίασης: Ευτυχία Λιβανίου. Είσοδος ελεύθερη…..




Το Σάββατο στις 7μιση το βράδυ, στην Κεντρική αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου, η ομάδα Θεάτρου των εφήβων της «Μηκώνης», παρουσιάζει την θεατρική παράσταση του «Μικρού Πρίγκιπα.»  "Το θέατρο ήταν μια ευκαιρία  να εκφραστούμε, να μιλήσουμε για ιδέες και συναισθήματα, να παίξουμε αλλά κυρίως να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους." Παίζουν : Σοφία Αθανασίου, Αλέξανδρος Αράπης, Μάργω Βαλιμήτη, Σύλβια Ιλίεβα, Νίκη Κουτσούκου,  Αναστασία  Λαλιώτη,  Χρήστος  Σακίρης, Αλέξανδρος  Φίλης, Βασιλική Χατζησωτηρίου και οι εκπαιδευτικοί Ελένη Δημοπούλου και Νεφέλη Καραχάλιου. Επιμέλεια σκηνικού χώρου: Βιργινία Φωτεινού και η παιδική ομάδα εικαστικών της «Μηκώνης».   Επιμέλεια παρουσίασης: Ευτυχία Λιβανίου. Είσοδος ελεύθερη

Στις 14, 15 και 16 Ιουνίου, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι   σε αίθουσα του Πρακτικού Γεωργικού Σχολείου Βέλου, η Εκπαίδευση Μελισσοκόμων 2016. Οι εγγραφές θα γίνονται στο ΠΓΣ Βέλου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2742032205 για την παραλαβή της αίτησης συμμετοχής υποψηφίου εκπαιδευόμενου μελισσοκόμου.

Από  18 έως και 26 Ιουνίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και στον περιβάλλων χώρο της Μαρίνας Ξυλοκάστρου. Η  1η Ανθοκομική & Δενδροκομική Έκθεση «Κυλλήνιος Άδωνις». Υπέροχα, χρωματιστά, ανθισμένα λουλούδια και φυτά μας περιμένουν σε πολύ οικονομικές τιμές, ενώ στον ιδιαίτερα προβεβλημένο «πολιτισμοχώρο» της έκθεσης, η αυθεντική πολιτιστική μας παράδοση συναντιέται με την κουλτούρα των λαών μέσω γεύσεων, ειδών λαϊκής τέχνης, μουσικής, χορού και  ό,τι άλλο ήθελε προκύψει, ως ζωντανό κομμάτι ενός πολιτισμού που ενώνει. Η Έκθεση «Κυλλήνιος Άδωνις» τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Κορινθίας


Παράταση έως σήμερα έδωσε του Γιούρωγορκιν Γκρουπ στην κυβέρνηση για να ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενα, ώστε να κλείσει η αξιολόγηση και να ξεκλειδώσει η δόση των 7.5 δις.  Μεταξύ των εκκρεμοτήτων είναι η μεταβίβαση του 5% του ΟΤΕ και η συμφωνία για το Ξεπούλημα του Ελληνικού.

Η εκταμίευση των 7.5 δις ευρώ θα γίνει έως τα τέλη Ιουνίου, ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου οικονομικών

Κλείνει ο κύκλος της ύφεσης, το χρέος καθίσταται βιώσιμο και η θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι αδιαμφισβήτητη, ανέφερε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του με την οποία εγκαινίασε την Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2016»

Η Ελλάδα ως παραδοσιακή ναυτιλιακή δύναμη μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει στην Εθνική αλλά και Ευρωπαϊκή οικονομία, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Η Ελληνική Ναυτιλία παραμένει ένα σημαντικός και άκρως επιτυχημένος οικονομικός παράγοντας της εθνικής οικονομίας, ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας.

«Στήριξη στην προσπάθεια για ρεαλιστική και βιώσιμη λύση» ζήτησαν από τους απεργούς του ΟΛΠ και του ΟΛΘ ο υπουργός Οικονομικών, ο υπουργός Ναυτιλίας και ο υπουργός Εργασίας με κοινή τους δήλωση

Ο Μανώλης Γλέζος καλεί τον ελληνικό λαό να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να μετατρέψει την οργή του σε πολιτική πράξη « και όχι απλώς να φωνάζει ή να πάει να σπάει βιτρίνες». Παράλληλα, τονίζει πως «δεν χαρίζουμε την Ευρώπη σε κανένα», δήλωσε μεταξύ άλλων  στο “ΒΗΜΑ FM”

Στις 24 Ιουλίου, ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας, η πρόταση της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Κατηγορηματικά διαψεύδει η κυβέρνηση, ότι βρίσκεται στο τραπέζι κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού

Πάνω από 15000 θέσεις εργασίας με το νέο Αναπτυξιακό νόμο, δήλωσε ο Γιώργος Σταθάκης

Ως οπισθοδρομική καταδικάζει το υπουργείο Εξωτερικών την ανακοίνωση των Τουρκικών Αρχών για προγραμματισμό της ανάγνωσης του Κορανιού στην Αγία Σοφία, κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού

Η Άγκυρα δεν εξετάζει την ακύρωση της συμφωνίας με την ΕΕ για τον περιορισμό των Προσφυγικών ροών, διαβεβαιώνει ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος την Πέμπτη, λόγω της 24ωρης απεργίας των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, οι οποίοι αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Περισσότεροι από 3.000 επιπλέον αστυνομικοί θα κινητοποιηθούν «επιπροσθέτως των 10.000» στελεχών των δυνάμεων ασφαλείας που έχουν ήδη αναπτυχθεί στο Ιλ ντε Φρανς στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που ξεκινά την Παρασκευή, ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Παρισιού.

Διαδηλωτές πέταξαν  αυγά στον Γάλλο υπουργό Οικονομίας Εμμανουέλ Μακρόν, ο οποίος για ένα μέρος της αριστεράς ενσαρκώνει τη στροφή της σοσιαλιστικής κυβέρνησης προς τον κοινωνικό φιλελευθερισμό 

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 26 τραυματίστηκαν, όταν σχολικό λεωφορείο προσέκρουσε σε αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπεσε σε αρδευτικό κανάλι, στην επαρχία Οσμανίγιε της νότιας Τουρκίας. Σύμφωνα με αξιωματούχους μεταξύ των νεκρών είναι και 6 παιδιά ενώ στο λεωφορείο επέβαιναν μαθητές, δάσκαλοι και γονείς

Δεκαέξι νέους στόχους του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και στη Συρία βομβάρδισαν, μαχητικά αεροσκάφη του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών που απογειώθηκαν από αεροπλανοφόρο στην ανατολική Μεσόγειο.

Τοπικές  νεφώσεις,  βροχή από το απόγευμα με  Δυτικούς,  Νότιους  ανέμους  1 - 2  μποφόρ,  σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ. 
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου