Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 9-11-2015/07.30 πμ…. Σύμφωνα με τον καλό ρεπόρτερ και συμμετέχοντα, Ανδρέα Ζάρρο. «Η ομάδα του πινγκ πονγκ του ΑΟΞ, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Στους έξι πρώτους αγώνες ήδη μετράει τρεις νίκες, κάτι που δείχνει ότι ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός και πολύ κοντά (πέφτουν τρεις ομάδες). Η συμβολή του νέου μας προπονητή ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΟΥΡΙΔΑΣ είναι καθοριστική και όλα δείχνουν ότι το άθλημα στην περιοχή μας έχει μέλλον. Όσα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου θέλουν να ξεκινήσουν το άθλημα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Vlasis Georgiou (6947892871).» Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους διοικούντες…….




Σύμφωνα με τον καλό ρεπόρτερ και συμμετέχοντα, Ανδρέα Ζάρρο. «Η ομάδα του πινγκ πονγκ του ΑΟΞ, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Στους έξι πρώτους αγώνες ήδη μετράει τρεις νίκες, κάτι που δείχνει ότι ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός και πολύ κοντά (πέφτουν τρεις ομάδες). Η συμβολή του νέου μας προπονητή ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΟΥΡΙΔΑΣ είναι καθοριστική και όλα δείχνουν ότι το άθλημα στην περιοχή μας έχει μέλλον. Όσα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου θέλουν να ξεκινήσουν το άθλημα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Vlasis Georgiou (6947892871)Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους διοικούντες…….

Με 6 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει αύριο στις 2 το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Και η Α ΕΛΜΕ Κορινθίας στις απεργίας κινητοποιήσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «Η A’ ΕΛΜΕ Κορινθίας και ο Σύλλογος Π.Ε. Κορινθίας σας καλούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την 12η Νοέμβρη, στις 11:00 π.μ., στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης (Εθνική τράπεζα), ενόψει της απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ ενάντια στα αντι-ασφαλιστικά  και αντι-λαϊκά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση»

Οι  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΠΛΟΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ με ανακοίνωση τους καλούν  Αγρότες και Κτηνοτρόφους να πάρουν μέρος,  «ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» και αναφέρουν,  «Τώρα πρέπει να σημάνει αγροτικός ξεσηκωμός. Καλούμε τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα και τις Επιτροπές των Μπλόκων από όλη την Πελοπόννησο, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν, μαζικά, μέρος:  Στις 12 του Νοέμβρη ημέρα πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας στις ταξικές απεργιακές συγκεντρώσεις. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην διεθνή τουριστική έκθεση GRECKA PANORAMA που διοργανώνεται για πρώτη φορά και η οποία αποτελεί αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα στην Πολωνία με σημαντικές b2b συναντήσεις. Επιθυμία μας είναι ο χώρος, τον οποίο θα έχει στη διάθεση της η Περιφέρεια Πελοποννήσου, να αποτελέσει χώρο για τους επαγγελματίες στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού ώστε να προβάλουν τις επιχειρήσεις στους Πολωνούς tour operator. Η έκθεση θα λάβει μέρος στο εκθεσιακό κέντρο της Βαρσοβίας Torwar Arena, από 11 έως 13 Δεκεμβρίου 2015....     Οι συμμετέχοντες να αποστείλουν ενημερωτικό email στο invest.in.peloponnese@gmail.com με τα στοιχεία τους (όνομα σε λατινικούς χαρακτήρες, κινητό τηλέφωνο)....»


Με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναζητώντας πολιτική λύση για τα αγκάθια της διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους των δανειστών, και κυρίως για το ζήτημα των «κόκκινων» δανείων, εν όψει του σημερινού Eurogroup, από το οποίο εξαρτάται η αποδέσμευση της υποδόσης των 2 δισ. ευρώ.

Άκαρπο το χθεσινό Γιουρωγόρκιν Γκρούπ που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, η μάχη μεταφέρεται στο σημερινό Γιούρωγκρουπ  και ανεξαρτήτως αποτελέσματος από αύριο το κουαρτέτο των τοκογλύφων αναμένεται να έρθει στην Αθήνα με στόχο της δια ζώσης διαπραγματεύσεις.

Την ετοιμότητα της Ευρωζώνης να συζητήσει περαιτέρω ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους και μάλιστα εντός του 2015 επιβεβαιώνει ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης. Κλάους Ρέγκλινγκ.

Σόιμπλε κατά Σουλτς για «λάθος εικόνα» ότι όλοι οι πρόσφυγες είναι ευπρόσδεκτοι. «Στο όριο των δυνατοτήτων της η Γερμανία»

Την ίδια ώρα η πλειονότητα των Αυστριακών σε ποσοστό 54% απορρίπτουν την ύψωση τοιχών η φρακτών στα σύνορα της χώρας για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών.

Αν δεν σταματήσει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και στη Συρία, αυτή η κατάσταση που είναι ένας εφιάλτης για τη συνείδηση των ανθρώπων θα συνεχίζεται, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από τη Μυτιλήνη.

Στην εισαγγελία του Άρειου Πάγου σήμερα ο Γιάννης Πανούσης για τις καταγγελίες του περί  φυσικής εξόντωσης του.

Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα ΜΜΕ αντί να τις καταθέσει επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια  στη δικαιοσύνη, αναφέρει δελτίο τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού.

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης και την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα για τις καταγγελίες Πανούση, ζητούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα που ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου στο Παρίσι, ανακοίνωσε  το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας. Στη διάσκεψη θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 100 επικεφαλείς κρατών.

Αίθριος καιρός,  με Βορειοδυτικούς, Δυτικούς ανέμους 2 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου