Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Τετάρτη 11-11-2015/07.30 πμ…. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, «Επειδή πρόκειται να βεβαιωθεί κατάλογος Τ.Α.Π., καλείσθε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 08.00-14.00 προκειμένου να κάνετε δήλωση ιδιοκτησίας για οικόπεδα εντός οικισμού, έχοντας μαζί σας, πρόσφατο αντίγραφο της περιουσιακής κατάστασης (Ε9) το αργότερο μέχρι 27/11/2015. Σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης στην ανωτέρω προθεσμία, θα διενεργηθούν διασταυρώσεις με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου με κίνδυνο την επιβολή πρόσθετων τελών και προστίμων. Ευελπιστούμε τη συνεργασία σας…….


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, «Επειδή πρόκειται να βεβαιωθεί κατάλογος Τ.Α.Π., καλείσθε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες  08.00-14.00 προκειμένου να κάνετε δήλωση ιδιοκτησίας για οικόπεδα εντός οικισμού, έχοντας μαζί σας, πρόσφατο αντίγραφο της περιουσιακής κατάστασης (Ε9) το αργότερο μέχρι  27/11/2015. Σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης στην ανωτέρω προθεσμία, θα διενεργηθούν διασταυρώσεις με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου με κίνδυνο την επιβολή πρόσθετων τελών και προστίμων. Ευελπιστούμε τη συνεργασία σας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, ενημερώνει τα μέλη του, ότι θα συμμετέχει στις  αυριανές κινητοποιήσεις  ενάντια στις  δεσμεύσεις του τρίτου μνημονίου και καλεί όλους τους εμπόρους της Κορίνθου,  στη συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00π.μ  στα Περιβολάκια.


Και η Α ΕΛΜΕ Κορινθίας στις απεργίας κινητοποιήσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «Η A’ ΕΛΜΕ Κορινθίας και ο Σύλλογος Π.Ε. Κορινθίας σας καλούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την 12η Νοέμβρη, στις 11:00 π.μ., στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης (Εθνική τράπεζα), ενόψει της απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ ενάντια στα αντι-ασφαλιστικά  και αντι-λαϊκά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση»

Για αδικαιολόγητη καθυστέρηση της πληρωμής της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους κάνουν λόγο 28 βουλευτές της ΝΔ μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Σε σχετική ερώτησή τους προ το Υπουργείο Οικονομικών και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Οι  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΠΛΟΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ με ανακοίνωση τους καλούν  Αγρότες και Κτηνοτρόφους να πάρουν μέρος,  «ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» και αναφέρουν,  «Τώρα πρέπει να σημάνει αγροτικός ξεσηκωμός. Καλούμε τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα και τις Επιτροπές των Μπλόκων από όλη την Πελοπόννησο, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν, μαζικά, μέρος:  Στις 12 του Νοέμβρη ημέρα πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας στις ταξικές απεργιακές συγκεντρώσεις. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ»

Η παράσταση του θεάτρου Περιγιαλίου ''ΕΜΜΟΝΗ'' της πειραματικής σκηνής μεταφέρετε στο   νέο χώρο ''ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ'' στο Λουτράκι 28ης Οκτωβρίου 4. 2 Τελευταίες παραστάσεις. Σάββατο  14 Νοεμβρίου,  Κυριακή 15, ώρα 8:30 μ.μ  Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας απαραίτητες οι κρατήσεις στα τηλέφωνα : 6977736813  &   6973803911


Ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων ως τη Δευτέρα βλέπουν κυβέρνηση  και πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ για την εκταμίευση των 2 + 10 δις.

Η κυβέρνηση με σκληρή διαπραγμάτευση επιτυχαίνει τους στόχους, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός.

Κυβερνητικές πηγές τόνισαν, ότι διαφαίνεται συμφωνία στην προστασία της πρώτης κατοικίας και την αντικατάσταση του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, καθώς και συμβιβαστική λύση στις 100 δόσεις.

Η Ελλάδα σκοπεύει να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων το δεύτερο μισό του 2016, είπε στο Ρόιτερς ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος χθες.

Το προσφυγικό αφόρα συνολικά τις χώρες της ΕΕ και όχι μόνο τις χώρες υποδοχής, θα επισημάνει ο πρωθυπουργός στη σημερινή άτυπη σύνοδο κορυφής στη Μάλτα. Θα ζητήσει συνολική πολική αντιμετώπιση  των δικτύων παράνομης διακίνησης. Στην Τουρκία την επόμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας

Δεκάδες μεταναστών ξεκίνησαν απεργία πείνας σε κέντρο κράτησης στη Τσεχία χθες, διαμαρτυρόμενοι για την εκτεταμένη διαμονή τους στη χώρα, σύμφωνα με εθελοντές στο κέντρο.

Δημοσιονομική ελάφρυνση λόγο των επιπτώσεων του προσφυγικού, αποφάσισε το ΕΚΟΦΙΝ

Αντιδράσεις κυβέρνησης αντιπολίτευσης από διαφορετική σκοπιά για τους ισχυρισμούς Πανούση, περί σχέσης μελλών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία

Καταγγελία Γεροβασίλη για αποκλεισμό της, από το δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Τον Γιάννη Πανούση και τον διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη θα καλέσει σε ακρόαση η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, στο πλαίσιο τον πρόσφατων καταγγελιών Πανούση

Καταδικάζει η ΝΔ την παρεμπόδιση Γεωργιάδη από αντιεξουσιαστές να προσέλθει  σε εκδήλωση στο Βόλο.

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν αύριο οι συρμοί του Μετρό και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, όπως και τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν πλήρως στην 24ωρη γενική απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ. Δεμένα και τα πλοία στα λιμάνια.

Σε μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική 24ωρη απεργία αύριο, καλεί ΠΟΕΣΥ. Η απεργία για τους δημοσιογράφους αρχίζει στις 06:00 αύριο και λήγει στις 06:00 της Παρασκευής

Συνεχίζουν την απεργιακή κινητοποίηση οι εργαζόμενοι στο  ΝΑΤ, καθώς η συνέλευση του συλλόγου τους αποφάσισε 24ωρη απεργία για σήμερα. Παράλληλα,  θα συμμετέχουν στη 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αύριο.

Για πρώτη φορά, τέσσερα Λεωφορεία Χωρίς Οδηγό κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα στην πόλη των Τρικάλων, αλλάζοντας μια για πάντα τον χάρτη των μεταφορών, της αυτοκίνησης.

Καταπέλτης η Κομισιόν για την Τουρκία, βλέπει «σοβαρή οπισθοδρόμηση». Έκθεση ενταξιακής πορείας

Πτώση της συντηρητικής κυβέρνησης μειοψηφίας στην Πορτογαλία από τα κόμματα της Αριστεράς.

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 62 τραυματίστηκαν σε δύο εκρήξεις που συγκλόνισαν την πόλη της Λαττάκειας, στη Συρία.

Ένας υποθαλάσσιος σεισμός 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 3:54 ώρα Ελλάδας σήμερα δυτικά της Χιλής, Δεν υπάρχει κίνδυνος τσουνάμι, ανέφερε το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι του Ειρηνικού.

Σε ηλικία 96 ετών πέθανε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ στο Αμβούργο.

Αίθριος καιρός,  με Βόρειους, Νότιους ανέμους 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου