Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Παρασκευή 27-11-2015/07.30 πμ…. Αύριο στις 6.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, Η Λαϊκή Ενότητα Κορινθίας καλεί όλους, στην, Ανοικτή Εκδήλωση – Συζήτηση, με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Τόλιο, Διδάκτωρ Οικονομικών και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λα.Ε. Θέμα της εκδήλωσης είναι η Έξοδος από την Κρίση, η Ανάπτυξη και η Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Χώρας, καθώς και η Μετάβαση στο Εθνικό Νόμισμα. «Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τις εκλογές και έχουν καταρρεύσει όλες οι προσδοκίες για μια βελτίωση της ζωής μας, από την κυβέρνηση των Σύριζα – Ανέλ. Μετά την επίθεση στους Αγρότες, στην Μικρή και Μεσαία Επιχείρηση, στους Συνταξιούχους και στην κατοικία της Ελληνικής Οικογένειας, θεωρούμε πως αυτή η συζήτηση είναι επίκαιρη και αναγκαία όσο ποτέ.»…..




Αύριο  στις 6.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, Η Λαϊκή Ενότητα Κορινθίας καλεί όλους, στην,  Ανοικτή Εκδήλωση – Συζήτηση, με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Τόλιο, Διδάκτωρ Οικονομικών και Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λα.Ε. Θέμα της εκδήλωσης είναι η Έξοδος από την Κρίση, η Ανάπτυξη και η Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Χώρας, καθώς και η Μετάβαση στο Εθνικό Νόμισμα. «Λίγες μόλις εβδομάδες μετά τις εκλογές και έχουν καταρρεύσει όλες οι προσδοκίες για μια βελτίωση της ζωής μας, από την κυβέρνηση των Σύριζα – Ανέλ. Μετά την επίθεση στους Αγρότες, στην Μικρή και Μεσαία Επιχείρηση, στους Συνταξιούχους και στην κατοικία της Ελληνικής Οικογένειας,  θεωρούμε πως αυτή η συζήτηση είναι επίκαιρη και αναγκαία όσο ποτέ

Την άμεση ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας για να αυξηθούν οι περιπολίες στον νομό, την άμεση αξιοποίηση του κέντρου φιλοξενίας Κορίνθου (πρώην 6ο τάγμα πεζικού) και την ορθότερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού ώστε να μην κλείσουν τα Α.Τ. Γκούρας και Αγίων Θεοδώρων, ζητά με γραπτή ερώτησή του στους συναρμόδιους υπουργούς, ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, «Επειδή πρόκειται να βεβαιωθεί κατάλογος Τ.Α.Π., καλείσθε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες  08.00-14.00 προκειμένου να κάνετε δήλωση ιδιοκτησίας για οικόπεδα εντός οικισμού, έχοντας μαζί σας, πρόσφατο αντίγραφο της περιουσιακής κατάστασης (Ε9) το αργότερο μέχρι  και σήμερα τελευταία μέρα. Σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης στην ανωτέρω προθεσμία, θα διενεργηθούν διασταυρώσεις με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου με κίνδυνο την επιβολή πρόσθετων τελών και προστίμων. Ευελπιστούμε τη συνεργασία σας.

Την Κυριακή από τις 9:30 έως 13:00 Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου Κολοκοτρώνη 17, η Ομάδα Διάσωσης Κορινθίας οργανώνει παρουσίαση Πρώτων Βοηθειών. Τι είναι Πρώτες Βοήθειες, πως προστατεύομαι, πως και πότε καλώ βοήθεια, τι κάνω αν κάποιος δεν αναπνέει, πως φροντίζω ένα τραύμα ένα έγκαυμα? είναι κάποια από τα θέματα που θα παρουσιασθούν.



Επικοινωνία με τους αρχηγούς των κομμάτων θα έχει ο πρωθυπουργός για το αίτημα του προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Μέσα στο Σαββατοκύριακο πιθανόν το συμβούλιο

Δεν απορρίπτουν τη συμμετοχή τους τα κόμματα της αντιπολίτευσης, εκτός ΚΚΕ και ΧΑ, αλλά ασκούν κριτική. Διαψεύδει η κυβέρνηση πως η σύγκλιση είναι αίτημα των δανειστών – τοκογλύφων

Αποκλειστικά με πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης η σύγκλιση του συμβουλίου, τονίζει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Συναντήσεις με Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, είχε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης

3000 προσλήψεις στην υγεία εντός του έτους, για πρώτη  φορά μετά το 2009, προανήγγειλε ο υπουργός Ανδρέας Ξανθός.

Πανελλαδική στάση εργασίας σήμερα από τις 10 το πρωί από τους νοσοκομειακούς γιατρούς, παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο υγείας στη μια το μεσημέρι.

Υπέρ ενός Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1697 τάχθεικε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση του με τον Μαχμούτ Αμπάς

Προσφυγικό, οικονομικές εξελίξεις και πολιτιστικές σχέσεις στη συνάντηση Παυλόπουλου, Ματαρέλα στη Ρώμη.

Ασφαλιστικό και εργασιακά στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού εργασίας με το γενικό διευθυντή του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας

24ωρη Γενική απεργία την ερχόμενη Πέμπτη από ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό

Συνεδριάζει το Γιουρωγόρκιν Γκρουπ για τη 2η λίστα των προαπαιτούμενων

Άμεση έναρξη του διαλόγου για την παιδεία, ανακοίνωσε ο Νίκος Φίλης.

Τρίμηνη αναβολή στις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο για τους σεισμόπληκτους στο Ιόνιο.

Συμφωνία Ολάντ, Πούτιν για διεύρυνση του συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους

Τη συμμετοχή της στις Γαλλικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, ανακοίνωσε η Γερμανία. Στην ίδια κατεύθυνση κινείτε και η Βρετανία.

Συνάντηση Ερντογάν Πούτιν, προανήγγειλε ο Τούρκος  υπουργός εξωτερικών.

Οικονομικά αντίποινα σε βάρος της  Άγκυρας  από τη Μόσχα που διέκοψε όλες τις στρατιωτικές επαφές με την Τουρκία. Η κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους δεν θα μείνει αναπάντητη, τονίζει ο πρωθυπουργός της Ρωσίας.

Οι Ιταλικές αρχές κατέσχεσαν στην Τεργέστη 800 καραμπίνες που μετέφερε φορτηγό πλοίο από την Τουρκία προς Βέλγιο.  

Βροχερός  καιρός, με Νότιους,  Νοτιοδυτικούς  ανέμους 4 – 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου