Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Παρασκευή 13-11-2015/07.30 πμ…. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, «Επειδή πρόκειται να βεβαιωθεί κατάλογος Τ.Α.Π., καλείσθε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 08.00-14.00 προκειμένου να κάνετε δήλωση ιδιοκτησίας για οικόπεδα εντός οικισμού, έχοντας μαζί σας, πρόσφατο αντίγραφο της περιουσιακής κατάστασης (Ε9) το αργότερο μέχρι 27/11/2015. Σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης στην ανωτέρω προθεσμία, θα διενεργηθούν διασταυρώσεις με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου με κίνδυνο την επιβολή πρόσθετων τελών και προστίμων. Ευελπιστούμε τη συνεργασία σας…..


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, «Επειδή πρόκειται να βεβαιωθεί κατάλογος Τ.Α.Π., καλείσθε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες  08.00-14.00 προκειμένου να κάνετε δήλωση ιδιοκτησίας για οικόπεδα εντός οικισμού, έχοντας μαζί σας, πρόσφατο αντίγραφο της περιουσιακής κατάστασης (Ε9) το αργότερο μέχρι  27/11/2015. Σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης στην ανωτέρω προθεσμία, θα διενεργηθούν διασταυρώσεις με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου με κίνδυνο την επιβολή πρόσθετων τελών και προστίμων. Ευελπιστούμε τη συνεργασία σας.

Οι  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΠΛΟΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ με ανακοίνωση τους καλούν  Αγρότες και Κτηνοτρόφους να πάρουν μέρος,  «ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» και αναφέρουν,  «Τώρα πρέπει να σημάνει αγροτικός ξεσηκωμός. Καλούμε τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα και τις Επιτροπές των Μπλόκων από όλη την Πελοπόννησο, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν, μαζικά, μέρος:  Στις 12 του Νοέμβρη ημέρα πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας στις ταξικές απεργιακές συγκεντρώσεις. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ»

Η παράσταση του θεάτρου Περιγιαλίου ''ΕΜΜΟΝΗ'' της πειραματικής σκηνής μεταφέρετε στο   νέο χώρο ''ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ'' στο Λουτράκι 28ης Οκτωβρίου 4. 2 Τελευταίες παραστάσεις. αύριο   και  την Κυριακή, ώρα 8:30 μ.μ  Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας απαραίτητες οι κρατήσεις στα τηλέφωνα : 6977736813  &   6973803911

Τη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι  τα εγκαίνια της Έκθεσης με τίτλο «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Ναυτιλία και Επιστήμες», στο Φουαγιέ του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου Λουτρακίου. που διοργανώνουν, η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA και ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων. Η Έκθεση είναι μέρος της Ενημερωτικής Εκστρατείας που υλοποιεί η HELMEPA με την υποστήριξη του Βρετανικού Κοινωφελούς Ιδρύματος Lloyd’s Register Foundation σε 14 πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ 2014 και 2017 και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την  Δευτέρα στις  5   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων. Θα ακολουθήσει στις 7 το απόγευμα, συνεδρίαση με μοναδικό θέμα.  Έγκριση δημοτικού προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης, οικονομικού έτους 2016


Μαζική η συμμετοχή στη χθεσινή ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καθώς και στα συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις. Μικρής έκτασης επεισόδια στο Σύνταγμα

Σε μια συμφωνία με την Τουρκία για τη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος, επικεντρώθηκε η χθεσινή άτυπη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στη Μάλτα

Την αναγκαιότητα μιας συνεργασίας Ευρώπης - Τουρκίας, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, λέγοντας πως είναι η μοναδική ευκαιρία να μειωθούν οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.

Εφικτή η επίτευξη συμφωνίας έως αύριο, θεώρει το Οικονομικό Συμβούλιο Κυβερνητικής Πολιτικής που συνεδρίασε χθες.

Την Κυριακή θα συνεδριάσει το Γιουρωγόρκιν Γκρουπ  και αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση των 2 δις ευρώ.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοσιονομικής ελάφρυνσης της Ελλάδας λόγο της προσφυγικής κρίσης, άφησε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ

Σήμερα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο το ασφαλιστικό, παρουσία του Γιώργου Κατρούγκαλου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η συμφωνία με τους δανειστές – τοκογλύφους θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη με την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από την Τουρκία

Νέα 24ωρη απεργία την Κυριακή σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό και Τραμ προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση. Το σωμάτιο τους καταγγέλλει ότι, σχεδιάζει νέες μειώσεις στις αποδοχές των υπαλλήλων, γεγονός που συνδυάζεται και με τις ανισότητες που έχει προκαλέσει η ισοπέδωση του ασφαλιστικού συστήματος.

Η Φινλανδία ήταν ένας από σφοδρότερους επικριτές της Ελλάδας στην Ευρώπη κατά την κρίση χρέους, κατηγορώντας την ότι δεν κατάφερε να προωθήσει μεταρρυθμίσεις για να αναβιώσει την οικονομία της. Τώρα η σκανδιναβική χώρα παλεύει να εξυγιάνει τα δικά της οικονομικά καθώς προσπαθεί να βγει από την τριετή ύφεση.

Διπλή επίθεση αυτοκτονίας συντάραξε προάστιο της Βηρυτού που ελέγχεται από τη σιιτική Χεζμπολάχ στην πλέον φονική βομβιστική επίθεση που εκδηλώνεται στην πρωτεύουσα του Λιβάνου μετά τη λήξη του εμφυλίου πολέμου 25 χρόνια πριν. Τουλάχιστον 41 νεκροί και περισσότεροι από 180 τραυματίες. Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη. Υπήρχε και τρίτος καμικάζι.

Επιχείρηση «Ελεύθερο Σιντζάρ»: Επίθεση Κούρδων κατά της ISIS στο Ιράκ, με αμερικανική αεροπορική κάλυψη

Αίθριος καιρός,  με Νότιους, Ανατολικούς ανέμους 1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου