Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Παρασκευή 20-11-2015/07.30 πμ…. Αύριο στις 5 το απόγευμα στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, το Παιδικό Θέατρο «Πολυθέαμα», παρουσιάζει, μια ξεκαρδιστική παράσταση για παιδιά από 2 έως 102 ετών. «Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δένδρο». Ένα μιούζικαλ με πολύ κέφι, γέλιο, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Με θεατρικά σκετς και Καραγκιόζη. Είσοδος 5 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ…..




Αύριο στις 5 το απόγευμα στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, το Παιδικό Θέατρο «Πολυθέαμα», παρουσιάζει, μια ξεκαρδιστική παράσταση για παιδιά από 2 έως 102 ετών. «Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δένδρο». Ένα μιούζικαλ με πολύ κέφι, γέλιο, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Με θεατρικά σκετς και Καραγκιόζη. Είσοδος 5 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Με 30 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  την Δευτέρα  στις  7  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητος στο Ξυλόκαστρο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα. 1.- Κατάρτιση τεχνικού προγράμματος Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης έτους 2016

Αύριο και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα,  στο Θέατρο Περιγιαλίου, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄ παρουσιάζει την θεατρική παράσταση,  ''Ο Στίκης και ο Κίμωνας στη στέγη''.  Παραστάσεις για παιδιά από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 2015 – 2016.  Για πρωινές παραστάσεις σχολείων κατόπιν συνεννοήσεως στα τηλ. 27410 86330 – 6973803911

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, «Επειδή πρόκειται να βεβαιωθεί κατάλογος Τ.Α.Π., καλείσθε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες  08.00-14.00 προκειμένου να κάνετε δήλωση ιδιοκτησίας για οικόπεδα εντός οικισμού, έχοντας μαζί σας, πρόσφατο αντίγραφο της περιουσιακής κατάστασης (Ε9) το αργότερο μέχρι  27/11/2015. Σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης στην ανωτέρω προθεσμία, θα διενεργηθούν διασταυρώσεις με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου με κίνδυνο την επιβολή πρόσθετων τελών και προστίμων. Ευελπιστούμε τη συνεργασία σας.


Με 153 ψήφους πέρασε από τη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης των 2 δις, 4 άρθρα υπερψηφίστηκαν από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι. Σήμερα η συνεδρίαση του Γιουρωγόρκιν Γκρουπ.

Όχι από τον Βουλευτή των ΑΝΕΛ Νίκο Νικολόπουλος, απών ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Παναγούλης. Εκτός Κοινοβουλευτικών Ομάδων και οι δυο, απών από την ψηφοφορία και ο Βαγγέλης Μειμαράκης λόγο προεκλογικών υποχρεώσεων.

Αυστηρότερο το πλαίσιο προστασίας  της πρώτης κατοικίας, μέχρι το 2017 η συμβολή του δημοσίου για τις ευπαθείς ομάδες, ενώ κεφαλοποιήτε στο δάνειο που δεν καταβάλλεται. Με το νόμο Κατσέλη η εκκρεμείς αιτήσεις έως το τέλος του έτους, σύμφωνα με τροποποιήσεις.

20 λεπτά το λίτρο το τέλος στο κρασί που πέρασε ως ισοδύναμο για  την κατάργηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Ο Βαγγεέλης Μειμαράκης, χαρακτήρισε απάτη τα όσα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά. Για κοινωνική αναλγησία κατηγόρησε την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά

Η Ελλάδα είναι όμηρος των κλισέ αριστερού λαϊκισμού απέναντι στα κλισέ του δεξιού λαϊκισμού, το σχόλιο του Σταύρου Θεοδωράκη. Για μια ακόμα παρτίδα αντιλαϊκών προαπαιτούμενων μίλησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα, Προκόπη Παυλόπουλου σήμερα στις 10 το πρωί, στις 12 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μαξίμου με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Παραιτήθηκε από τη θέση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, την Βουλευτική του έδρα κατέλαβε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης

Την άλλη εβδομάδα στο κυβερνητικό συμβούλιο το ασφαλιστικό.

Διατηρείτε, τουλάχιστον το 51%  των μετοχών του ΑΔΜΗΕ υπό τον έλεγχο του δημοσίου.

Σύλληψη 5 μελλών κυκλώματος για πλαστά πιστοποιητικά στη Λέσβο, έρευνες και στην Αττική

Στο 1.40 ευρώ το εισιτήριο των αστικών συγκοινωνιών από το νέο έτος.

9 συλλήψεις στις Βρυξέλες στις έρευνες για τις επιθέσεις στο Παρίσι. Νεκρός στην επιχείρηση της αστυνομίας ο φερόμενος ως εγκέφαλος του μακελειού της Παρασκευής.

Την λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων εναντίον του Ισλαμικού κράτους ζητά η Γαλλία από το Συμβούλιο Ασφαλείας. Ανοιχτό το ενδεχόμενο χερσαίας εμπλοκής αφήνει ο Αμερικανός υπουργός άμυνας.
 
Πέντε άτομα σκοτώθηκαν σε δύο επιθέσεις Παλαιστινίων στο Τελ Αβίβ και στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη χθες, όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία και στρατός του Ισραήλ.

Τοπικές νεφώσεις,  με Δυτικούς, Ανατολικούς ανέμους  2- 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου