Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Πέμπτη 19-11-2015/07.30 πμ…. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, «Επειδή πρόκειται να βεβαιωθεί κατάλογος Τ.Α.Π., καλείσθε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες 08.00-14.00 προκειμένου να κάνετε δήλωση ιδιοκτησίας για οικόπεδα εντός οικισμού, έχοντας μαζί σας, πρόσφατο αντίγραφο της περιουσιακής κατάστασης (Ε9) το αργότερο μέχρι 27/11/2015. Σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης στην ανωτέρω προθεσμία, θα διενεργηθούν διασταυρώσεις με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου με κίνδυνο την επιβολή πρόσθετων τελών και προστίμων. Ευελπιστούμε τη συνεργασία σας…..




Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, «Επειδή πρόκειται να βεβαιωθεί κατάλογος Τ.Α.Π., καλείσθε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες  08.00-14.00 προκειμένου να κάνετε δήλωση ιδιοκτησίας για οικόπεδα εντός οικισμού, έχοντας μαζί σας, πρόσφατο αντίγραφο της περιουσιακής κατάστασης (Ε9) το αργότερο μέχρι  27/11/2015. Σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης στην ανωτέρω προθεσμία, θα διενεργηθούν διασταυρώσεις με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου με κίνδυνο την επιβολή πρόσθετων τελών και προστίμων. Ευελπιστούμε τη συνεργασία σας.

Το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο Θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, το Παιδικό Θέατρο «Πολυθέαμα», παρουσιάζει, μια ξεκαρδιστική παράσταση για παιδιά από 2 έως 102 ετών. «Ο Καραγκιόζης και το στοιχειωμένο δένδρο». Ένα μιούζικαλ με πολύ κέφι, γέλιο, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Με θεατρικά σκετς και Καραγκιόζη. Είσοδος 5 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Τα  Σάββατα 21 & 28 Νοεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα,  στο Θέατρο Περιγιαλίου, ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄ παρουσιάζει την θεατρική παράσταση,  ''Ο Στίκης και ο Κίμωνας στη στέγη''.  Παραστάσεις για παιδιά από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 2015 – 2016.  Για πρωινές παραστάσεις σχολείων κατόπιν συνεννοήσεως στα τηλ. 27410 86330 - 6973803911


Το προσφυγικό στο επίκεντρο των συνομιλιών του Αλέξη Τσίπρα με Ερντογάν και Νταβούτογλου. Τεχνική συνεργασία των ακτοφυλακών και σύσταση κοινών επιτροπών, προανήγγειλαν οι 2 πρωθυπουργοί.

Την ανάγκη άμεσης συμφωνίας ΕΕ, Τουρκίας και επίλυση της κρίσης στη Συρία, επισήμανε ο κ. Τσίπρας

Επανεξετάζεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί, τόνισε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, μετά τις αντιδράσεις από Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, καθώς και της αντιπολίτευσης.

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από τις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, σήμερα  στην ολομέλεια της Βουλής.

Αύριο η συνεδρίαση του Γιουρωγόρκιν Γκρουπ για την επικύρωση της συμφωνίας κυβέρνησης, δανειστών – τοκογλύφων

Επαναλειτουργεί το νοσοκομείο της Λευκάδας, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί.

Αυξήσεις και μειώσεις από 15 έως και 90 ευρώ, φέρνουν οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας

Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας για το θέμα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας,  στις 11 το πρωί από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο των οικονομικών και την Τράπεζα της Ελλάδας  και  στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα, από την   ΑΔΕΔΥ.

Το ΣΤΕ καλεί την πολιτεία να διακόψει τη λειτουργία των βιομηχανιών που ρυπαίνουν τον Ασωπό και να αποκαταστήσει το οικοσύστημα.

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 53 τραυματίστηκαν έπειτα από μια διπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας δύο κοριτσιών βομβιστριών-καμικάζι, μέσα σε μια αγορά κινητών τηλεφώνων στην πολιτεία Κάνο, στη βόρεια Νιγηρία

Συνελήφθηκαν στην Ονδούρα 5 Σύριοι που ταξίδευαν με κλεμμένα Ελληνικά διαβατήρια και προσπαθούσαν να φτάσουν στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι φωτογραφίες στα διαβατήρια είχαν αντικατασταθεί με αυτές των Σύρων.

Δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι χθεσινοί νεκροί, αναφέρει ο εισαγγελέας του Παρισιού για τις πληροφορίες ότι, είναι νεκρός ο φερόμενος ως αρχιτέκτονας των επιθέσεων. 2-3 Τζιχαντιστές νεκροί και 7 συλλήψεις στη συνοικία Σαν Ντενί

H σουηδική υπηρεσία ασφαλείας (Säpo) αύξησε  το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατική απειλή κατά μία βαθμίδα στο επίπεδο 4 στην πεντάβαθμη κλίμακα, αναφέροντας ότι διαθέτει «συγκεκριμένες πληροφορίες» σχετικά με πιθανή επίθεση στη σκιά του εφιάλτη στο Παρίσι.

Προς την ανατολική Μεσόγειο πλέει το αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκωλ», στις επιχειρήσεις κατά του ISIS

Η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο αποστολής γερμανικών δυνάμεων στη Συρία, υποστηρίζει το περιοδικό Der Spiegel. Προϋπόθεση ωστόσο είναι ένα σχετικό ψήφισμα από τον ΟΗΕ.

Τοπικές νεφώσεις,  με Δυτικούς, Ανατολικούς ανέμους  2- 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου