Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Δευτέρα 23-11-2015/07.30 πμ…. Με 30 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 7 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητος στο Ξυλόκαστρο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα. 1.- Κατάρτιση τεχνικού προγράμματος Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης έτους 2016……


Με 30 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  σήμερα  στις  7  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητος στο Ξυλόκαστρο. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα. 1.- Κατάρτιση τεχνικού προγράμματος Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης έτους 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα "Η Τουρκία μετά τις εκλογές" που συνδιοργάνωσαν, το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου και το Κέντρο Διεθνούς & Ευρωπαϊκής Πολιτικής Οικονομίας & Διακυβέρνησης (Κε.Δ.Ε.Π.Ο.Δ.) του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (pedis.uop.gr). Στην τοποθέτησή του, ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Σωτήρης Ρούσσος, ανέδειξε την πολιτική διάσταση της οικονομικής ανάπτυξης της Τουρκίας, εκτιμώντας ότι επηρέασε καθοριστικά το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, «Επειδή πρόκειται να βεβαιωθεί κατάλογος Τ.Α.Π., καλείσθε να προσέλθετε στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες  08.00-14.00 προκειμένου να κάνετε δήλωση ιδιοκτησίας για οικόπεδα εντός οικισμού, έχοντας μαζί σας, πρόσφατο αντίγραφο της περιουσιακής κατάστασης (Ε9) το αργότερο μέχρι  27/11/2015. Σε περίπτωση μη υποβολής δήλωσης στην ανωτέρω προθεσμία, θα διενεργηθούν διασταυρώσεις με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου με κίνδυνο την επιβολή πρόσθετων τελών και προστίμων. Ευελπιστούμε τη συνεργασία σας.


Συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ στη μια το μεσημέρι για να εξετάσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή αρχηγού του κόμματος.

Την παραίτηση του γραμματέα του κόμματος και προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, έχουν ζητήσει όλοι οι υποψήφιοι, ενώ την άμεση σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ζήτησαν 14 Βουλευτές και 2 Ευρωβουλευτές της ΝΔ με επιστολή τους

Νομικά ενεργές και απολύτως δικαστικά επιδιόξιμες, χαρακτήρισε τις Γερμανικές επανορθώσεις ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την ανακήρυξη του σε επίτιμο δημότη Λαμίας. Αποτελεί Εθνικό χρέος της Ελλάδας να επιδιώξει όσα της ανήκουν μέσα από τα αρμόδια δικαστικά φόρα, είπε ο Προκοπής Παυλόπουλος

Τηλεφωνική επικοινωνία με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγκελα Μέρκελ και τον καγκελάριο της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Αντικείμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας ήταν το προσφυγικό ζήτημα.  Τηλεφωνική επικοινωνία είχε, επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας και με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.

Τέλος στα σενάρια περί Οικουμενικής κυβέρνησης βάζει ο πρωθυπουργός  Αλέξης Τσίπρας

Σε κατάσταση υψίστου συναγερμού παραμένουν οι Βρυξέλες. Η αστυνομία του Βελγίου συνέλαβε 16 άτομα κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Η αστυνομία έκανε επιδρομές σε έξι συνοικίες των Βρυξελλών και τη Σαρλρουά μετά από αναφορές  σύμφωνα με τις οποίες ο Αμπντεσλάμ, που θεωρείται ο τελευταίος επιζών τρομοκράτης από τις επιθέσεις στο Παρίσι, εθεάθηκε σε μία από αυτές.

Μαραθώνιες συναντήσεις του Φρανσουά Ολάντ με στόχο το συντονισμό στη μάχη κατά του Ισλαμικού κράτους

6 άτομα τέθηκαν υπό περιορισμό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Ο φιλελεύθερος Μαουρίτσιο Μάκρι είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Αργεντινής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από περίπου δύο τρίτα των εκλογικών κέντρων.

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους  από κατολίσθηση που σημειώθηκε  κοντά σε ένα ορυχείο νεφρίτη σε μια απομονωμένη επαρχία στη βόρεια Μιανμάρ.

Τουλάχιστον 16 άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο μετά από πυρά σε παιδική χαρά στη Νέα Ορλεάνη, όπως μετέδωσε  ένα τοπικό κανάλι τηλεόρασης, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Τοπικές  νεφώσεις,  με  Νοτιοανατολικούς,  Βορειοανατολικούς  ανέμους   3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου