Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Τετάρτη 9-9-2015/07.30 πμ…. Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Εφύρα, η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Κορινθίας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, όπου θα ανακοινωθεί και η τελική σειρά των υποψηφίων του ψηφοδελτίου στην Κορινθία. Οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά όπως εγκρίθηκαν από την κεντρική εκλογική επιτροπή: Παναγιώτης Κόλλιας, Γιώργος Παύλου, Μαίρη Ρίσκα, Κώστας Σταμάτης, Σταύρος Σταυρίδης, Αναστασία Τέκνου…..




Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι  στο Ξενοδοχείο Εφύρα, η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Κορινθίας θα παραχωρήσει  συνέντευξη τύπου, όπου θα ανακοινωθεί και η τελική σειρά των υποψηφίων του ψηφοδελτίου στην Κορινθία. Οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά όπως  εγκρίθηκαν από την κεντρική εκλογική επιτροπή: Παναγιώτης Κόλλιας, Γιώργος Παύλου, Μαίρη Ρίσκα, Κώστας Σταμάτης, Σταύρος Σταυρίδης, Αναστασία Τέκνου. 

Σήμερα στις 11 το μεσημέρι, στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, Ερμού 16, Κόρινθος, η  παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, Θα παρευρεθούν και θα είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση όλες και όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Κορινθίας καλεί όλους σε ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος της Λαϊκής Ενότητας σήμερα στις 7.30 το βράδυ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΙΑΤΟΥ με κεντρικό ομιλητή τον ΠΑΥΛΟ ΤΣΕΚΟΥΡΑ, Στέλεχος της ΛΑ.Ε. και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας. ΤΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ. ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης προκειμένου να προβεί σε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ- ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ καθώς και  σε ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ σε όλα τα σχολεία της, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορές έως και 11 Σεπτεμβρίου 2015 στο Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Δουβή Δημήτριο στα Γραφεία του Δήμου.

Την Κυριακή  από τις 4 το απόγευμα στο χωριό ΜΑΝΝΑ του Ξυλοκάστρου, η καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ του ΜΗΛΟΥ! Πλούσιο πρόγραμμα, παραδοσιακά γλυκά, μουσική και χορός στην πλατεία του χωριού μας για να τιμήσουμε το κυριότερό μας προϊόν, το νοστιμότερο μήλο της Ελλάδας! Να είμαστε όλοι εκεί.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. “Πράξη Αδελφοποίησης του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο του Κιέτι-Ιταλίας θα υπογράψουν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.30 στο Hotel «Alkyon»  στο Βραχάτι. Από τους πρώτους συλλόγους στην ιστορία των Ιατρικών Συλλόγων Ελλάδας και Ιταλίας ξεκινά μία τέτοια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη συνεργασία τη μετάδοση τεχνογνωσίας και μέσα από μια αμφίδρομη σχέση με γνώμονα τις αρχές του Ιπποκράτη


Όλα έτοιμα για την τηλεμαχία των 7 πολιτικών αρχηγών στις 9 το βράδυ στην ΕΡΤ. Θα περιλαμβάνει 6 θεματικούς κύκλους αλλά και την δυνατότητα να απευθύνει ερώτηση ο ένας αρχηγός στον άλλο.

Αποκλείει ο Αλέξης Τσίπρας τη συνεργασία με τη ΝΔ στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε κρυφό πρόγραμμα

Υπέρ των κυβερνητικών συμμαχιών ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Δηλώνει ότι, θα απευθυνθεί στο ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία.

Η Λαϊκή Ενότητα θα είναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών, εκτίμησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Δεν είναι απίθανη η συνεργασία ΝΔ και  ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, το μεσημέρι θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο επικρατείας

Τον αποκλεισμό του από το Ντιμπέιτ κατήγγειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Ενίσχυση στο ΚΚΕ για πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση στα σκληρά μέτρα, ζήτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Θα επιμείνουμε για την κατάργηση του νόμου, περί ευθύνης υπουργών, δηλώνει ο Πάνος Καμμένος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του αρχηγού της ΝΔ μέσω της ΕΡΤ για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Ο χώρος της Κεντροαριστεράς πρέπει να ενωθεί σε ένα δυνατό πόλο, σημείωσε η Φώφη Γεννηματα

Το Δουβλίνο δεν λειτουργεί πια, Ελλάδα και Ιταλία δέχονται μεγάλη επιβάρυνση προσφύγων, δήλωσε η Άγγελα Μέρκελ. Χαιρέτησε ως πρώτο βήμα την πρόταση της Κομισιόν για υποχρεωτική κατανομή.

Αποσυμφόρηση στη Μυτιλήνη χθες αναχώρησαν 8000 πρόσφυγες 

Την άμεση χρηματοδότηση της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του Μεταναστευτικού και Προσφυγικού προβλήματος, γνωστοποίησε ο αρμόδιος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών στη χθεσινή συνάντηση των Χουλιαράκη, Στουρνάρα. Συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στις νέες αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου. Στα 420 ευρώ παραμένει το εβδομαδιαίο όριο αναλήψεων

Από αύριο έως και τις 17 του μήνα οι ηλεκτρονικές εγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Μέχρι τις 22 των δικαιολογητικών που απαιτούνται

Διογκώνεται επικίνδυνα η εθνικιστική οργή κατά των Κούρδων μετά το θάνατο 16 Τούρκων στρατιωτών σε ενέδρα του PKK στη νοτιοανατολική Τουρκία. Πλήθος εξαπέλυσε επίθεση στην έδρα του αντιπολιτευόμενου κουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών (HDP) στην Άγκυρα

Στην Υεμένη τουλάχιστον 20 Ινδοί υπήκοοι σκοτώθηκαν, από αεροπορικές επιδρομές της συμμαχίας, της οποίας ηγείται η Σαουδική Αραβία, εναντίον λαθρεμπόρων καυσίμων στο λιμάνι Χοντέιντα, ανέφεραν κάτοικοι και ψαράδες.

Εικόνα σε σέπια θυμίζει η Μέση Ανατολή εξαιτίας της ισχυρής αμμοθύελλας που σαρώνει την περιοχή. Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Συρία και δύο στον Λίβανο, ενώ εκατοντάδες άλλοι νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα. Σύννεφα σκόνης καλύπτουν Συρία, Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Ιορδανία, καθώς και την Κύπρο.

Τοπικές νεφώσεις, περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας με  Βορειοανατολικούς,  Ανατολικούς  άνεμους 3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου