Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Τετάρτη 23-9-2015/07.30 πμ…. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την στήριξή τους και με επανεξέλεξαν βουλευτή Κορινθίας. Επίσης, να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στη νέα Ελληνική κυβέρνηση. Εάν πάει καλά σημαίνει ότι θα πάει καλά και η χώρα.» Δηλώνει ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές…….


«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την στήριξή τους και με επανεξέλεξαν βουλευτή Κορινθίας. Επίσης, να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στη νέα Ελληνική κυβέρνηση. Εάν πάει καλά σημαίνει ότι θα πάει καλά και η χώρα.» Δηλώνει ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας, με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές.

Με 17 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις 5.30   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Είναι η 7η συνεχής χρονιά που ο Ν.Ο. Κιάτου διοργάνωσε σεμινάρια κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών, αλλά και για μικρότερα παιδιά που παρακολούθησαν το πρόγραμμα Baby Swimming με τη συνοδεία του μπαμπά ή της μαμάς τους. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά οδηγήθηκαν στην εξοικείωση με το νερό. Για τους ενήλικες έγιναν σεμινάρια Aqua Fitness για εκγύμναση και μυϊκή ενδυνάμωση. Περισσότερες από 90 ήταν οι συμμετοχές στους 3 κύκλους σεμιναρίων που διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου και διήρκησαν από τις 29 Ιουνίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10-2015  στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα.-Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία.-Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες.



Ανακοινώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η σύνθεση της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μαζί με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο  Γιάννη Δραγασάκη αριθμεί 45 μέλη. Πρόεδρος της Βουλής αναλαμβάνει ο Νίκος Βούτσης

Ανασυστήνονται και μετονομάζονται τα υπουργεία. Τα υπουργεία οικονομίας κρατούν αντίστοιχα Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης, ο Νίκος Φίλης αναλαμβάνει το υπουργείο παιδείας, ο Αριστείδης Μπαλτάς το υπουργείο πολιτισμού και στο υπουργείο εσωτερικών μετακινείτε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, το υπουργείο άμυνας κρατά ο Πάνος Καμμένος, στο υπουργείο εργασίας επικεφαλής θα είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος, στο υπουργείο υγείας ο Ανδρέας Ξανθός, στο περιβάλλοντος  και ενέργειας ο Πάνος Σκουρλέτης, στο υποδομών ο Χρίστος Πίρδης, ενώ το ναυτιλίας αναλαμβάνει ο Θοδωρής Δρίτσας και το αγροτικής ανάπτυξης ο Βαγγέλης Αποστόλου.

Ξεκίνησε η κούρσα διαδοχής στη ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο πρώτος που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του κόμματος.

Συνάντηση Τσίπρα Γιουνγκέρ για την εφαρμογή του νέου προγράμματος, πριν τη ν έκτακτη σύνοδο κορυφής για το προσφυγικό.

Ενέκριναν οι Ευρωπαίοι υπουργοί εσωτερικών την μετεγκατάσταση 120000 προσφύγων, η Σλοβακία αρνείται να εφαρμόσει το σχέδιο.

5 άτομα παραπέμπονται στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων για την υπόθεση των εξοπλιστικών επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου

Προβλήματα από τη νεροποντή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, δεκάδες κλήσεις δέχτηκε η πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς ατόμων

Ενώπιον της Δικαιοσύνης η Λεπέν με την κατηγορία της υποκίνησης σε μίσος, για σχόλια για τους μουσουλμάνους

Νέες δορυφορικές φωτογραφίες φαίνεται να δείχνουν ρωσικές δυνάμεις να ετοιμάζουν πιθανώς δύο ακόμη στρατιωτικές βάσεις στο έδαφος της Συρίας, έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Wall Street Journal.

Η κρίση στη Volkswagen λαμβάνει ανυπολόγιστες διαστάσεις, καθώς ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας δέχεται από παντού επιθέσεις και οι οικονομικές συνέπειες του σκανδάλου για την παραποίηση των ελέγχων ρύπων γίνονται αισθητές.

+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου