Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Τρίτη 8-9-2015/07.30 πμ…. Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν δηλώσεις συμμετοχής στις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, 19 κόμματα και 5 συνασπισμοί κομμάτων. Να σημειωθεί ότι την τελική απόφαση για το πόσα κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα τον έχει το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο θα προβεί στην ανακήρυξη τους…..


Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν δηλώσεις συμμετοχής στις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, 19 κόμματα και 5 συνασπισμοί κομμάτων. Να σημειωθεί ότι την τελική απόφαση για το πόσα κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα τον έχει το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο θα προβεί στην ανακήρυξη τους.

Στο νομό Κορινθίας θα περιοδεύσει σήμερα η πρώην αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης και υποψήφια με το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Θεανώ Φωτίου,  . Το πρωί η κ. Θ. Φωτίου θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Κορίνθου (10:30 πμ) όπου θα συναντηθεί με μέλη της σύμπραξης ΤΕΒΑ και των κοινωνικών δομών. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το κέντρο της πόλης και στις 12:30 μμ θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί και το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Κορινθία. Η περιοδεία της κ. Θ. Φωτίου θα ολοκληρωθεί στις 8:00 μμ στον προαύλιο χώρο του  Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου, όπου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και συζήτηση με θέμα: «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και το Εθνικό Σύστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.»

Αύριο στις 12:00 το μεσημέρι  στο Ξενοδοχείο Εφύρα, η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Κορινθίας θα παραχωρήσει  συνέντευξη τύπου, όπου θα ανακοινωθεί και η τελική σειρά των υποψηφίων του ψηφοδελτίου στην Κορινθία. Οι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά όπως  εγκρίθηκαν από την κεντρική εκλογική επιτροπή: Παναγιώτης Κόλλιας, Γιώργος Παύλου, Μαίρη Ρίσκα, Κώστας Σταμάτης, Σταύρος Σταυρίδης, Αναστασία Τέκνου. 

Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Κορινθίας καλεί όλους σε ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος της Λαϊκής Ενότητας αύριο στις 7.30 το βράδυ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΙΑΤΟΥ με κεντρικό ομιλητή τον ΠΑΥΛΟ ΤΣΕΚΟΥΡΑ, Στέλεχος της ΛΑ.Ε. και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας. ΤΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ. ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ


Οι υποψήφιοι με το Ποτάμι στην Κορινθία
1 ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
2 ΜΑΓΚΑΦΩΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
3 ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ
4 ΜΑΡΓΕΛΗ- ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΦΗ
5 ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
6 ΘΕΟΧΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΑ (ΛΟΥΤΡΑΚΙ)
ΜΠΕΤΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΙΑΤΟ)
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (ΚΙΑΤΟ)

Την Κυριακή  από τις 4 το απόγευμα στο χωριό ΜΑΝΝΑ του Ξυλοκάστρου, η καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ του ΜΗΛΟΥ! Πλούσιο πρόγραμμα, παραδοσιακά γλυκά, μουσική και χορός στην πλατεία του χωριού μας για να τιμήσουμε το κυριότερό μας προϊόν, το νοστιμότερο μήλο της Ελλάδας! Να είμαστε όλοι εκεί.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. “Πράξη Αδελφοποίησης του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο του Κιέτι-Ιταλίας θα υπογράψουν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.30 στο Hotel «Alkyon»  στο Βραχάτι. Από τους πρώτους συλλόγους στην ιστορία των Ιατρικών Συλλόγων Ελλάδας και Ιταλίας ξεκινά μία τέτοια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη συνεργασία τη μετάδοση τεχνογνωσίας και μέσα από μια αμφίδρομη σχέση με γνώμονα τις αρχές του Ιπποκράτη

Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, που λειτουργεί από το 2009, ξεκίνησε τις εγγραφές του, για το νέο διδακτικό έτος 2015-16, καθημερινά 18.00-21.00, στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβενίου Κορινθίας, προσφέροντας μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα και δίνοντας αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. Είναι το μοναδικό Δημοτικό Ωδείο σε όλη την Κορινθία και ένα από τα επτά (7) Δημοτικά Ωδεία σε όλη την Πελοπόννησο. Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων – εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, τραγουδιού, θεωρητικών, χορωδίας, πραγματοποιώντας πολλές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις με μαθητές και μουσικά σύνολα. Τα μαθήματα για το νέο διδακτικό έτος, ξεκινούν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου, από την ίδρυση του, είναι ο Διεθνούς Φήμης Σολίστ Κιθάρας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης.


Ισχυρή εντολή για να κυβερνήσει η Αριστερά, ζήτησε από την Κοζάνη ο Αλέξης Τσίπρας. Το πρόγραμμα μας είναι Μανιφέστο αγώνα ενάντια στο παλιό τόνισε. Τη διαβεβαίωση ότι, σε κάθε περίπτωση η χώρα θα κυβερνηθεί, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με συνέντευξη του στη ΔΕΘ. Απέκλεισε τη συνεργασία με τη ΝΔ, κατηγορώντας την, για απουσία προγραμματικού λόγο.

Πρόθυμος να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνει ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Χαρακτήρισε προτεραιότητες την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ενίσχυση της λιτότητας.

Ο κ. Τσίπρας  πήγε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένος, λέει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Το νέο υπουργικό συμβούλιο πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας, ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η μόνη εναλλακτική πρόταση υπέρ του λαού, κατατίθεται από το ΚΚΕ, δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Η Χριστίνα Τρεμόντι, πολιτική επιστήμων και ακτιβίστρια, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας των ΑΝΕΛ.

Αοριστίες και επαναλήψεις παλιών διακηρύξεων, το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ για τη συνέντευξη Τσίπρα

Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι εφημερίες των νοσοκομείων για το 3ο τρίμηνο του έτους.

Σήμερα θα συνεχιστεί, η εκδίκαση της υπόθεσης της δράσης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης, με την διαδικασία να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της υποβολής ενστάσεων και αιτημάτων.

Απομάκρυνση 12000 προσφύγων από τη Μυτιλήνη προανήγγειλε ο υπουργός Γιάννης Μουζάλας. Στην Κομισιόν αιτήματα ύψους 12 εκ.

Σπρέι πιπεριού κατά προσφύγων στην Ουγγαρία - Ένταση στην ΠΓΔΜ. Σκηνές-όνειδος για την Ευρώπη

Τούρκοι στους δρόμους ζητούν εκδίκηση για το θάνατο των 16 στρατιωτών. Και στο φόντο εκλογές

Επανεξετάζουν οι ΗΠΑ τη στρατηγική για τη δύναμη ανταρτών κατά της ISIS στη Συρία, μετά την επίθεση σε εκπαιδευμένους αντάρτες

+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου