Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πέμπτη 17-9-2015/07.30 πμ…. Με επιτυχία διεξήχθη το «19ο Όπεν Τουρνουά Τένις Ξλοκάστρου», το οποιο διήρκησε 9 μέρες. Συμμετείχαν 94 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα. Εντυπωσιακοί αγώνες με πολύ καλό κλίμα και θέαμα έγιναν σε όλες τις κατηγορίες με τους αθλητές να διακρίνονται για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους. Οι νικητές ανά κατηγορία είναι οι: Βεντούρης Βασίλης στη κατηγορία 14+, Κοντόπουλος Δημήτρης στη κατηγορία 40+, Κίσσας/Σπυρόπουλος στη κατηγορία των διπλών, Καλύβα Άννα στη κατηγορία των Γυναικών……




Με επιτυχία διεξήχθη το «19ο Όπεν Τουρνουά Τένις Ξλοκάστρου», το οποιο  διήρκησε 9 μέρες. Συμμετείχαν 94 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών από όλη την Ελλάδα. Εντυπωσιακοί αγώνες με πολύ καλό κλίμα και θέαμα έγιναν σε όλες τις κατηγορίες με τους αθλητές να διακρίνονται για το ήθος και την αγωνιστικότητα τους. Οι νικητές ανά κατηγορία είναι οι: Βεντούρης Βασίλης στη κατηγορία 14+, Κοντόπουλος Δημήτρης στη κατηγορία 40+, Κίσσας/Σπυρόπουλος στη κατηγορία των διπλών, Καλύβα Άννα στη κατηγορία των Γυναικών.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου θα τελεσθεί ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός, επίσης,  στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. θα γίνει προβολή – αφιέρωμα για τα άτομα της Γ΄ ηλικίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γ΄ Ηλικίας (1 Οκτωβρίου)

Το «Αλλότροπον» συμμετέχει στην καμπάνια “Παιδεία για όλους’’ από το Δίκτυο αλληλεγγύης με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνει από έως και αύριο,  πρωί 9πμ -1μμ και απόγευμα 6μμ -9μμ στο «Αλλότροπον» Κολιάτσου 102| Κόρινθος.  Οι προηγούμενοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για όλους μας και οι επόμενοι προβλέπονται να είναι ακόμη δυσκολότεροι. Όμως, για όλους εμάς, που δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία χρόνια σε δράσεις αλληλεγγύης, οι δυσκολίες δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα να συνεχίσουμε.

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10-2015  στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα.-Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία.-Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες.


Οι εκλογές είναι το 2ο μεγάλο δημοψήφισμα για το αύριο του τόπου, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα, το βράδυ μιλά στο Ηράκλειο.

Θα απευθύνομαι σε όλα τα κόμματα για κυβέρνηση συνεργασίας, επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας σε νέους στο Γκάζι, σήμερα το βράδυ η κεντρική ομιλία του Ευάγγελου Μειμαράκη  στην Ομόνοια.

Το πραγματικό δίλλημα των εκλογών είναι, Λαϊκή Ενότητα η μνημόνιο, δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Να φέρουν το ποτάμι στην 3η θέση για να ελέγξει το πρώτο κόμμα, ζήτησε από τους πολίτες ο Σταύρος Θεοδωράκης

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ένα λιθαράκι στο δρόμο της ανατροπής, σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Οι ΑΝΕΛ δεν εμπλέκονται σε υποθέσεις σκανδάλων, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος. Στις 12 το μεσημέρι η διακαναλική συνέντευξη του κόμματος.

Κυβέρνηση των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων ζήτησε η Φώφη Γεννηματά, στις 2 το μεσημέρι η διακαναλική συνέντευξη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο η ψηφοφορία για μετεγκατάσταση 120 000 προσφύγων στα κράτη μέλη.

Αγριεύει η κατάσταση στα σύνορα της Ουγγαρίας,  τετρακίνητα οχήματα του ουγγρικού στρατού, στα οποία είναι εγκατεστημένα πολυβόλα, κινούνται προς τα σύνορα, όπου είναι συγκεντρωμένοι εκατοντάδες πρόσφυγες. Δεκάδες οι τραυματίες, σε 29 συλλήψεις προσφύγων προχώρησε η αστυνομία. Φράχτες στα σύνορα με τη Ρουμανία και την Κροατία ετοιμάζεται να χτίσει η Ουγγαρία.

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ από τη μεταχείριση των προσφύγων στα σύνορα Ουγγαρίας, Σερβίας.

Την παραπομπή για κακούργημα 3 διευθυντών εξοπλισμών επί θητειών Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου και Μειμαράκη, ζητά η εισαγγελέας.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 8,3 της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε τα ξημερώματα την πρωτεύουσα Σαντιάγκο της Χιλής. Μεγάλα κύματα χτύπησαν την ακτογραμμή της χώρας, αδιευκρίνιστος ο αριθμός των θυμάτων και ζημιών 

Τοπικές νεφώσεις, με Βορειοανατολικούς,  Βόρειους  άνεμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου