Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Πέμπτη 24-9-2015/07.30 πμ…. Ευχαριστήριο μήνυμα από τους υποψήφιους Βουλευτές Κορινθίας της Λαϊκής Ενότητας, αναφέρει μεταξύ άλλων. «..θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Μια ψήφο που κάτω από το πολωτικό κλίμα που επικράτησε, έχει για εμάς πολύ μεγάλη αξία. Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα, μέσα σε μεγάλες δυσκολίες και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η Λα.Ε. μπορεί να έχασε μια μάχη, αλλά συνεχίζει τον πόλεμο. Σε καμία περίπτωση δεν κάνει πίσω και θα είναι και πάλι αύριο στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ενός αγώνα πιο αναγκαίου από ποτέ, στις πολύ δύσκολες μέρες που έρχονται.» Σταμάτης Κωνσταντίνος, Παύλου Γιώργος, Σταυρίδης Σταύρος, Ρίσκα Μαριάνθη, Τέκνου Αναστασία, Κόλλιας Παναγιώτης…..




Ευχαριστήριο μήνυμα από τους υποψήφιους  Βουλευτές  Κορινθίας της Λαϊκής Ενότητας, αναφέρει μεταξύ άλλων. «..θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας στήριξαν με την ψήφο τους. Μια ψήφο που κάτω από το πολωτικό κλίμα που επικράτησε, έχει για εμάς πολύ μεγάλη αξία. Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα, μέσα σε μεγάλες δυσκολίες και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η Λα.Ε. μπορεί να έχασε μια μάχη, αλλά συνεχίζει τον πόλεμο. Σε καμία περίπτωση δεν κάνει πίσω και θα είναι και πάλι αύριο στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ενός αγώνα πιο αναγκαίου από ποτέ, στις πολύ δύσκολες μέρες που έρχονται.» Σταμάτης Κωνσταντίνος, Παύλου Γιώργος, Σταυρίδης Σταύρος, Ρίσκα Μαριάνθη, Τέκνου Αναστασία, Κόλλιας Παναγιώτης

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10-2015  στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα.-Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία.-Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες.



«Ενωμένη Ευρώπη σημαίνει να μοιραζόμαστε τις ευθύνες, τα βάρη, τις δεξιότητες και το κοινό μας μέλλον» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής των «28» για το προσφυγικό.

Να μην χαθεί περισσότερος χρόνος στην εφαρμογή των συμφωνημένων με τους δανειστές ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, αλλά και η Ιταλία με τις προσφυγικές ροές ανέπτυξε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Mεϊμαράκης  στη σύνοδο του  ΕΛΚ στις Βρυξέλλες

Την παραίτηση του υπέβαλε ο υφυπουργός Υποδομών Δημήτρης Καμμένος, για να υπάρξει -όπως αναφέρει- «ομαλή λειτουργία της νέας κυβέρνησης». Σε δήλωσή του επιμένει ότι έχει πέσει θύμα hacking και προαναγγέλλει ότι θα καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων.

Πάνω από 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Κυριακή σε μια έκρηξη στην αγορά της πόλης Μογκούνο, στη βορειοανατολική Νιγηρία, σύμφωνα με έναν απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών της χώρας (NEMA) και αυτόπτες μάρτυρες.

Το νέο επιβλητικό τέμενος στην Μόσχα εγκαινίασε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, συνοδεύομενος από τον επικεφαλής της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, και τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πούτιν κάλεσε τους μουσουλμάνους ηγέτες να καταδικάσουν τους τζιχαντιστές.

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι απένειμε χάρη στους κρατούμενους δημοσιογράφους του Al Jazeera Μοχάμεντ Φάχμι και Μπάχερ Μοχάμεντ, ο οποίοι είχαν καταδικαστεί μαζί με τον συνάδελφό τους Πίτερ Γκρεστ για προπαγάνδα υπέρ της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Δακτυλικά αποτυπώματα εκατομμυρίων ατόμων εκλάπησαν στις ΗΠΑ, σε μαζικής έκτασης κυβερνοεπίθεση

+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου