Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Πέμπτη 10-9-2015/07.30 πμ…. Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων του Νομού Κορινθίας για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, στο οποίο συμμετέχουν οι εξής: 1.- ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2.- ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου (Κούτρος) 3.- ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ 4.- ΤΕΚΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) 5.- ΡΙΣΚΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ (ΜΑΙΡΗ) 6.- ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)




Η Λαϊκή Ενότητα έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων του Νομού Κορινθίας για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, στο οποίο συμμετέχουν οι εξής:
1.- ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2.- ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου (Κούτρος)
3.- ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ
4.- ΤΕΚΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ(ΝΑΤΑΣΣΑ)
5.- ΡΙΣΚΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ (ΜΑΙΡΗ)
6.- ΚΟΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

Την Κυριακή  από τις 4 το απόγευμα στο χωριό ΜΑΝΝΑ του Ξυλοκάστρου, η καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ του ΜΗΛΟΥ! Πλούσιο πρόγραμμα, παραδοσιακά γλυκά, μουσική και χορός στην πλατεία του χωριού μας για να τιμήσουμε το κυριότερό μας προϊόν, το νοστιμότερο μήλο της Ελλάδας! Να είμαστε όλοι εκεί.

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, σε συνεχεία της διανομής που πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα, θα διαθέσει στους ωφελούμενους ροδάκινα. Η διανομή θα γίνει αύριο  από τις  9:00 το πρωί έως 12:00 π.μ. στην είσοδο του πάρκου δεξαμενής Λουτρακίου. Τα ροδάκινα θα διανεμηθούν κατά προτεραιότητα:  α) στους κατόχους κάρτας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, β) στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και γ) σε άλλους άπορους, μέχρι εξάντλησης της διαθέσιμης ποσότητας. (εξαιρούνται όσοι παρέλαβαν την προηγούμενη εβδομάδα)

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης προκειμένου να προβεί σε ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ- ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ καθώς και  σε ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΩΝ σε όλα τα σχολεία της, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν προσφορές έως και αύριο τελευταία μέρα στο Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Δουβή Δημήτριο στα Γραφεία του Δήμου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. “Πράξη Αδελφοποίησης του Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο του Κιέτι-Ιταλίας θα υπογράψουν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.30 στο Hotel «Alkyon»  στο Βραχάτι. Από τους πρώτους συλλόγους στην ιστορία των Ιατρικών Συλλόγων Ελλάδας και Ιταλίας ξεκινά μία τέτοια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη συνεργασία τη μετάδοση τεχνογνωσίας και μέσα από μια αμφίδρομη σχέση με γνώμονα τις αρχές του Ιπποκράτη


Με έντονες αντιπαραθέσεις και απρόοπτα ως προς το διαδικαστικό το Ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ.

Όλοι γνωρίζουν ότι δώσαμε μάχη με ασύμμετρες δυνάμεις για το δίκιο του λαού και αγώνας συνεχίζεται, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. Δεν καταφέραμε να υλοποιήσουμε μέρος των δεσμεύσεων μας, αλλά ο λαός θυμάται τι έχει φέρει η κυβέρνηση Σαμαρά που δεν διαπραγματεύτηκε και τι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε.

Εμμένει στη θέση του για την ανάγκη συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων με ορίζοντα τετραετίας για να βγει η χώρα από την κρίση, ο Βαγγέλης Μειμαράκης. Τσίπρας ίσον μόνιμες οι εκλογές, αστάθεια και αβεβαιότητα, τόνισε

Το καλύτερο δεν είναι να κάνουμε τρομοκρατία, το Εθνικό νόμισμα δεν είναι καταστροφή, ανέφερε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης

Για λόγους πατριωτικούς υποστηρίξαμε το μνημόνιο αλλά θα δώσουμε μάχη στο πλευρό των χαμένων με μεταρρυθμίσεις, είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.  

Η πρόταση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την Ε.Ε, άλλο να πάρεις την ιδιοκτησία του πλούτου, άλλο να φύγεις απλώς από το ευρώ, ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Οι ΑΝΕΛ πιστεύουμε στα κίνητρα της χαμηλής φορολόγησης, επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος

Έχουμε την εμπειρία και την γνώση, ξέρουμε να διαπραγματευτούμε, τόνισε η Φώφη Γεννηματά

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια επικρατείας των κομμάτων, στον ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής ο Γιάννης Δραγασάκης, στη ΝΔ ο Θόδωρος Φωρτσάκης, στη Λαϊκή Ενότητα ο Μανώλης Γλέζος και στο Ποτάμι ο Νικηφόρος Διαμαντούρος.

Προειδοποιήσεις για την εφαρμογή του Ελληνικού προγράμματος απευθύνει η Ευρώπη.

Το Ευρωκοινοβούλιο υπερψήφισε τα έκτακτα μέτρα αλληλεγγύης που θα επιστρέψουν την μετεγκατάσταση 16.000 αιτούντων άσυλο από την Ελλάδα και άλλων 24.000 από την Ιταλία προς άλλα κράτη μέλη της ΕΕ σε διάστημα δύο ετών

Με βαθύ εσωτερικό ρήγμα απειλείται η Τουρκία, καθώς το Κουρδικό έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και ο πόλεμος, ουσιαστικά, με το ΡΚΚ κινδυνεύει να ανάψει τη φωτιά της έντασης με ολόκληρη την κουρδική κοινότητα.

Ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, απέρριψε τo Ισλαμικό Κράτος και τον ηγέτη της Αμπού αλ Μπαγκντάντι χαρακτηρίζοντάς τους παράνομους, αλλά δεν αποκλείει συνεργασία

Τοπικές νεφώσεις, με Νοτιοανατολικούς,  Βορειοανατολικούς  άνεμους 3 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου