Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τετάρτη 2-9-2015/07.30 πμ…. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης αύριο από τις 11:00 έως τις 14:30, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Ξυλόκαστρο θα πραγματοποιηθεί δωρεάν διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Για τους ωφελούμενους της περιοχής της Ευρωστίνης η διανομή θα γίνει στο κτίριο του Δημαρχείου στο Δερβένι, από τις 13:00 έως τις 15:00 (κο Κουσουλό Κώστα). Ωφελούμενοι της διανομής είναι: • οι κάτοχοι της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα ώστε να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα προϊόντος,• οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο, από τις 8:00 έως τις 15:00, στο τηλ. 27433 60201 (κα Σίσσυ Δημητρακοπούλου)……




Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, που λειτουργεί από το 2009, ξεκίνησε τις εγγραφές του, για το νέο διδακτικό έτος 2015-16, καθημερινά 18.00-21.00, στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβενίου Κορινθίας, προσφέροντας μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα και δίνοντας αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. Είναι το μοναδικό Δημοτικό Ωδείο σε όλη την Κορινθία και ένα από τα επτά (7) Δημοτικά Ωδεία σε όλη την Πελοπόννησο. Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων – εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, τραγουδιού, θεωρητικών, χορωδίας, πραγματοποιώντας πολλές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις με μαθητές και μουσικά σύνολα. Τα μαθήματα για το νέο διδακτικό έτος, ξεκινούν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου, από την ίδρυση του, είναι ο Διεθνούς Φήμης Σολίστ Κιθάρας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στις γνώσεις Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Πρακτικό Γεωργικό Σχολείο (ΠΓΣ) Βέλου. Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε 25€. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην Προϊσταμένη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΠΓΣ Βέλου κα Τσουγκριάνη Χαρίκλεια στα  τηλέφωνα  2742032205 και 2746023032. Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών. Μετά το πέρας των μαθημάτων θα ακολουθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων.
+++++++++++++


Εντείνεται  η  πολιτική  αντιπαράθεση μέρα με την μέρα. Στις 14 Σεπτεμβρίου το  Ντιμπέιτ Τσίπρα – Μειμαράκη, 8 η  9 του  Μηνός όλων των πολιτικών αρχηγών

Δεν θα λυγίσουμε, αυτός ο τόπος θα ξεπεράσει τις δυσκολίες του, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Ανώγεια της Κρήτης, όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, συμπληρώνοντας, μείναμε όρθιοι, κάναμε ένα συμβιβασμό αλλά δεν είμαστε εμείς οι συμβιβασμένοι.

Προσκλητήριο σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΔ, έστειλε ο Βαγγέλης Μειμαράκης σε ανοιχτή συγκέντρωση έξω από τα  παλαιά γραφεία  του κόμματος στη Ρηγίλλης, ζήτησε εντολή για την επόμενη ολόκληρη τετραετία με κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, ώστε να μπορέσει, όπως είπε, ο τόπος να έχει σταθερή πορεία προς τα εμπρός.

Αναπαλαίωση δεν χρειάζεται μόνο το κτίριο της Ρηγίλλης, απαιτεί γκρέμισμα και ξαναχτίσιμο, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Συγκυβέρνηση των κομμάτων της μνημονιακής συναίνεσης, βλέπει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Ζητάμε δίκαιη κατανομή του δωρεάν χρόνου ανάμεσα στα κόμματα, τονίζει το Ποτάμι

Τα φτωχά στρώματα πρέπει να συγκρουστούν με την αντιλαϊκή πολιτική, αναφέρει ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Οι δυνάμεις του χτες ασχολούνται με μνημόσυνα σε παλαιά κτίρια και με κουτσαβακισμούς στην τηλεόραση, σχολίασε ο Πάνος Καμμένος, καλώντας το λαό στις εκλογές να επιλέξει την έξοδο από την πολιτική της  λιτότητας και των μνημονίων 

Κυβέρνηση από όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα, ζητά η Φώφη Γεννηματά

Διυπουργική σύσκεψη για το Μεταναστευτικό σήμερα στο Μαξίμου. Τηλεφωνική συνομιλία Παυλόπουλου, Ολάντ. Αστυνομικές ενισχύσεις από Αθήνα σε Λέσβο και Κω.

Δεν ζήτησε η Κομισιόν την αλλαγή της νομοθεσίας για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, ούτε προβλέπεται από το μνημόνιο, δήλωσε η εκπρόσωπος του Επιτρόπου Μοσκοβισί. Πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναφέρουν, πως η απόφαση της κυβέρνησης δεν φέρεται να αντιβαίνει την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.   

Απαγόρευσε η ουγγρική αστυνομία σε πρόσφυγες και μετανάστες την είσοδο στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Βουδαπέστης, από τον οποίο εκατοντάδες ελπίζουν σε ένα τρένο για τις χώρες στα δυτικά. Πλήθη προσφύγων διαδηλώνουν έξω από το σταθμό φωνάζοντας «Γερμανία» και δείχνοντας τα εισιτήριά τους.

Φωτογραφικά ντοκουμέντα στα οποία εμφανίζονται φορτηγά με υλικά που χρησιμοποιούνται από το Ισλαμικό Κράτος για την κατασκευή όπλων να περνούν από συνοριακή διάβαση της Τουρκίας με προορισμό της Συρία, δημοσίευσε στο πρωτοσέλιδο της η τουρκική εφημερίδα Bugun, στα γραφεία της οποίας έγινε αστυνομική επιδρομή.

5 νεκροί από έκρηξη σε χημικό εργοστάσιο στην Κίνα.

Αίθριος  καιρός  με  Δυτικούς, Βορειοδυτικούς  άνεμους 3 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου