Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Δευτέρα 7-9-2015/07.30 πμ…. Σε λιγότερο από 15 μέρες οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Θυμηθείτε και μαυρίστε όλα τα κόμματα που έχουν ψηφίσει τα καταστροφικά μνημόνια. Υπάρχουν αρκετά δημοκρατικά κόμματα που στέκονται ακόμα όρθια στη λαίλαπα των δανειστών τοκογλύφων και της Γερμανικής κατοχής του 4ου οικονομικού Ράιχ. Έληξε χθες τα μεσάνυχτα η προθεσμία κατάθεσης στα πρωτοδικεία όλης της χώρας των ψηφοδελτίων των κομμάτων για τις προσεχείς εκλογές. Τα ψηφοδέλτια Επικρατείας θα κατατεθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Να υπενθυμίσουμε ότι, σε αυτές τις εκλογές δεν χρειάζεται σταυρός προτίμησης και η εκλογή των Βουλευτών θα γίνει με τη σειρά που αναφέρονται στα ψηφοδέλτια, λογά του ότι οι εκλογές γίνονται πριν περάσει ένας χρόνος από τις προηγούμενες. Τα ψηφοδέλτια στην Κορινθία που μας έχουν γίνει γνωστά έως τώρα είναι τα παρακάτω…..




Σε λιγότερο από 15 μέρες οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Θυμηθείτε και μαυρίστε όλα τα κόμματα που έχουν ψηφίσει τα καταστροφικά  μνημόνια. Υπάρχουν αρκετά δημοκρατικά κόμματα που στέκονται ακόμα όρθια στη λαίλαπα των δανειστών τοκογλύφων και της Γερμανικής κατοχής του 4ου οικονομικού Ράιχ. Έληξε χθες τα μεσάνυχτα η προθεσμία κατάθεσης στα πρωτοδικεία όλης της χώρας των ψηφοδελτίων των κομμάτων για τις προσεχείς εκλογές. Τα ψηφοδέλτια Επικρατείας θα κατατεθούν μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Να υπενθυμίσουμε ότι, σε αυτές τις εκλογές δεν χρειάζεται σταυρός προτίμησης  και η εκλογή των Βουλευτών θα γίνει με τη σειρά που αναφέρονται στα ψηφοδέλτια, λογά του ότι οι εκλογές γίνονται πριν περάσει ένας χρόνος από τις προηγούμενες.  Τα ψηφοδέλτια στην Κορινθία που μας έχουν γίνει γνωστά έως τώρα είναι τα παρακάτω.

1.- ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
2.- ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3.- ΤΣΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4.- ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΑΝΑΚΑΡΗ) ΔΗΜΗΤΡΑ
5.- ΣΚΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
6.- ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Νομού Κορινθίας:
1.- Δήμας Χρίστος του Σταύρου      
2.- Ταγαράς Νικόλαος του Χρήστου          
3.- Κόλλιας Κωνσταντίνος του Ταξιάρχου
4.- Καρπούζης Γρηγόριος του Βλασίου     
5.- Μπάγκα Παναγούλα (Γιώτα) του Γεωργίου    
6.- Πετρίτσης Δημήτριος του Πέτρου

Ψηφοδέλτιο  της Λαϊκής Ενότητας Νομού Κορινθίας.
1.- ΚΟΛΛΙΑΣ       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2.- ΠΑΥΛΟΥ        ΓΙΩΡΓΟΣ
3.- ΡΙΣΚΑ   ΜΑΙΡΗ
4.- ΣΤΑΜΑΤΗΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5.- ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ   ΣΤΑΥΡΟΣ
6.- ΤΕΚΝΟΥ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ)

1.- ΤΣΑΡΜΠΟΥ ΕΥΦΡΩΣΙΝΗ Πρόεδ. Σωματ. Ιδιωτ. Υπαλλήλων Κορινθίας
2.- ΚΕΛΛΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γραμ. ΔΣ Εργαζ. ΔΕΥΑ Δήμου Συκιονίων
3.- ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ Συνεργαζόμενος Οφθαλμίατρος
4.- ΝΤΟΡΜΠΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Εργάτης Μέλος ΔΣ Σωματ.  Εργαζομένων
5.-ΑΝΤΩΝΕΛΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ Εποχιακή εργαζόμενη σε συσκευαστήρια
6.- ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ιδιωτ. Υπάλ. Μέλος της Γραμ. του ΠΑΜΕ

Ψηφοδέλτιο  των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Κορινθίας .
1.- ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ     ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ( ΒΑΚΗΣ )  -  ΚΟΡΙΝΘΟΣ
2.- ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ     ΔΗΜΗΤΡΑ   -  ΚΙΑΤΟ  , ΚΑΛΕΤΖΙ
3.- ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ  ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ ( ΛΙΤΣΑ ) -  ΚΙΑΤΟ  ,  ΤΑΡΣΙΝΑ
4.- ΕΣΤΕΛΑ  ΔΑΓΛΑΡΤΖΗ  ΚΑΤΣΙΛΟΠOΥΛΟΥ    - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
5.- ΜΑΡΙΝΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ( ΑΡΗΣ )  ΛΟΥΤΡΑΚΙ .
6.- ΚΕΦΑΛΑΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ  -  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ  Νομού Κορινθίας
1.- ΦΑΡΜΑΚΗ- ΓΚΕΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ π. ΒΟΥΛ. ΠΑΣΟΚ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
2.- ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
3.- ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ
4.- ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
5.-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ- ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ -ΕΠΙΚΟΙΝ/ΛΟΓΟΣ
6.-ΧΑΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΥΡΟΣ/ΤΙΚΗΣ

Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, που λειτουργεί από το 2009, ξεκίνησε τις εγγραφές του, για το νέο διδακτικό έτος 2015-16, καθημερινά 18.00-21.00, στο Πανταζοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δερβενίου Κορινθίας, προσφέροντας μουσική εκπαίδευση με υψηλή ποιότητα και δίνοντας αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. Είναι το μοναδικό Δημοτικό Ωδείο σε όλη την Κορινθία και ένα από τα επτά (7) Δημοτικά Ωδεία σε όλη την Πελοπόννησο. Έχει πολυάριθμα τμήματα διδασκαλίας οργάνων – εγχόρδων, πνευστών, πληκτροφόρων, τραγουδιού, θεωρητικών, χορωδίας, πραγματοποιώντας πολλές συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις με μαθητές και μουσικά σύνολα. Τα μαθήματα για το νέο διδακτικό έτος, ξεκινούν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου. Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου, από την ίδρυση του, είναι ο Διεθνούς Φήμης Σολίστ Κιθάρας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στις γνώσεις Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Πρακτικό Γεωργικό Σχολείο (ΠΓΣ) Βέλου. Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε 25€. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην Προϊσταμένη του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» ΠΓΣ Βέλου κα Τσουγκριάνη Χαρίκλεια στα  τηλέφωνα  2742032205 και 2746023032. Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών. Μετά το πέρας των μαθημάτων θα ακολουθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων.
+++++++++++++


Βάλαμε την πατρίδα πάνω από το κόμμα, τόνισε από τη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας. η ανάπτυξη δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής ισοπέδωσης, τόνισε, παρουσιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα σε εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων. Στις 2 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου, σε Λάρισα και Ηράκλειο υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας  

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή του να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μειμαράκης

Πυρά κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη,   θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Πειραιά και στην Αττική.

Τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του Ποταμιού, πρώην Ευρωπαίο διαμεσολαβητή, Νικηφόρο Διαμαντούρο παρουσίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η Αλέκα Παπαρήγα επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΚΕ

Τον Βόλο επισκέφτηκε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, είπε ότι, δεν πρόκειται να συμπράξει σε συγκυβέρνηση κάλυψης.

Υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας και στην Αχαΐα θα είναι η Φώφη Γεννηματά  

Μέτρα για την επίσπευση της ταυτοποίησης και αναχώρησης Μεταναστών από τη Μυτιλήνη, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Μουσάλας.

Μεγάλες διαστάσεις έχει προσλάβει η πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ακόντιο Βοιωτίας.

Αίτημα προς την Ελλάδα να άρει τις άδειες υπερπτήσης Ρωσικών πολιτικών αεροσκαφών μέσω του FIR  Αθηνών προς τη Συρία, υπέβαλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Με χαμόγελα, το «καλωσήλθατε» γραμμένο με σχέδια και χρώματα σε κάρτες, καραμέλες και αρκουδάκια για τα παιδιά μαζί με τρόφιμα και ρούχα υποδέχονται Γερμανοί πολίτες τους πρόσφυγες που φθάνουν εξαντλημένοι στον σταθμό του Μονάχου και άλλων πόλεων.

Η Αυστρία κλείνει σταδιακά τις «ανοικτές πόρτες» για τους πρόσφυγες, επιστροφή «βήμα βήμα» στους κανονισμούς

Υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ τάσσεται η πλειονότητα των Βρετανών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση εν μέσω της προσφυγικής κρίσης.

15 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα μαχητών του  PKK κατά στρατιωτικής φάλαγγας στη νοτιοανατολική Τουρκία. Πρόκειται για την αιματηρότερη επίθεση του PKK από τον Ιούλιο, οπότε κατέρρευσε η εκεχειρία. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου συγκάλεσε συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας, ενώ ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε "συντετριμένος"

Τοπικές νεφώσεις με  Βορειοδυτικούς,  Βόρειους  άνεμους 2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου