Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Δευτέρα 28-9-2015/07.30 πμ…. Με 19 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα, 1. Ενημέρωση για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙΣ της Π.Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ»….


Με 19 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  σήμερα   στις  8  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το θέμα,  1.       Ενημέρωση για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙΣ της Π.Ε.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ»

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας οι εκδηλώσεις για την 194η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς. Τον Προκόπη Παυλόπουλο  υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής. Την κυβέρνηση εκπρoσώπησε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ.

Η  Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, λαμβάνοντας υπόψη, τις κείμενες διατάξεις ζητεί να προσλάβει, Μια (Ένα) Καθαρίστρια (Καθαριστή) για το  ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ  με   Σύμβαση Μίσθωσης Έργου, Ποσού  2.945,84 € .  Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά  έως και 30.09.2015 στο Διευθυντή του Λυκείου Δερβενίου ή στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου , στην κ. Δρούγκα  (τηλ.2743360213 )

Με 3 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει αύριο   στις  2 το μεσημέρι  στο Λουτράκι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10-2015  στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα.-Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία.-Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες.


Το ζήτημα του χρέους να αντιμετωπιστεί ως μια διεθνής πρόκληση, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ. Ο πρωθυπουργός τήχθηκε υπέρ ενός παγκόσμιου και Ευρωπαϊκού Οικονομικού και Χρηματοπιστωτικού Συστήματος που θα ευνοεί την ανάπτυξη. Ανάγκη η Ελληνική κρίση να λειτουργήσει διδακτικά στο μέλλον, τόνισε. 

Ομιλία Τσίπρα και σε εκδήλωση το Ιδρύματος Κλίντον, για προώθηση της ανάπτυξης στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Ελληνική οικονομία θα επιστρέψει έως το 2ο εξάμηνο του 2016, εφόσον είναι θετική η αξιολόγηση του προγράμματος από τους πιστωτές, δηλώνει ο  Ευκλείδης Τσακαλώτος στους Φινάνσιαλ Τάιμς,

Η αλλαγή του εκλογικού νόμου θα τεθεί επί τάπητος στη Νέα Βουλή, λέει ο Νίκος Βούτσης, πιθανότερος νέος επικεφαλής του Σώματος.

«Δεν πρόκειται να κάνουμε τη χώρα μας στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων» δηλώνει σε συνέντευξή του σ ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας

17 νεκροί από βύθιση πλοιαρίου ανοιχτό των Τουρκικών ακτών που προσπαθούσε να φτάσει στην Κω, επέβαιναν 37 άτομα, διασώθηκαν 20

Έντονη αντίδραση Ιερώνυμου για την απαλλαγή από τα θρησκευτικά, «Ανοησίες του ενός και του άλλου»

Πιάνουν δουλειά 2.500 αναπληρωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, κυρώθηκαν οι πίνακες

Έληξε η κατάληψη στα ΤΕΙ Αθήνας, μετά από 14 μέρες αποχώρησαν οι φοιτητές που ζητούσαν να χορηγηθούν άμεσα φοιτητικές  άδειες στον Νίκο Ρωμανό.

Την απόλυτη πλειοψηφία στο περιφερειακό Κοινοβούλιο κατακτά σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα ο συνασπισμός των κομμάτων που τάσσονται υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας. Σε πορεία σύγκρουσης με τη Μαδρίτη

Διπλασιάζει το ποσοστό της η ακροδεξιά σε τοπικές κάλπες στην Αυστρία, ξεπερνά το 31%

Τις πρώτες επιδρομές της γαλλικής αεροπορίας στη Συρία εναντίον θέσεων της τζιχαντιστικής ISIS ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία, όπως είχε αποφασίσει το Παρίσι.

Σε ηλικία εκατό ετών πέθανε  στην Ρώμη το ιστορικό στέλεχος του Ιταλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, Πιέτρο Ιγκράο.

+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου