Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τετάρτη 16-9-2015/07.30 πμ…. Το «Αλλότροπον» συμμετέχει στην καμπάνια “Παιδεία για όλους’’ από το Δίκτυο αλληλεγγύης με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνει από την Δευτέρα 14/9 έως την Παρασκευή 18/9, πρωί 9πμ -1μμ και απόγευμα 6μμ -9μμ στο «Αλλότροπον» Κολιάτσου 102| Κόρινθος. Οι προηγούμενοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για όλους μας και οι επόμενοι προβλέπονται να είναι ακόμη δυσκολότεροι. Όμως, για όλους εμάς, που δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία χρόνια σε δράσεις αλληλεγγύης, οι δυσκολίες δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα να συνεχίσουμε.




Το «Αλλότροπον» συμμετέχει στην καμπάνια “Παιδεία για όλους’’ από το Δίκτυο αλληλεγγύης με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνει από την Δευτέρα 14/9 έως την Παρασκευή 18/9,  πρωί 9πμ -1μμ και απόγευμα 6μμ -9μμ στο «Αλλότροπον» Κολιάτσου 102| Κόρινθος.  Οι προηγούμενοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για όλους μας και οι επόμενοι προβλέπονται να είναι ακόμη δυσκολότεροι. Όμως, για όλους εμάς, που δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία χρόνια σε δράσεις αλληλεγγύης, οι δυσκολίες δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα να συνεχίσουμε.

Αύριο στις 6 το απόγευμα στο Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου θα τελεσθεί ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός, επίσης,  στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. θα γίνει προβολή – αφιέρωμα για τα άτομα της Γ΄ ηλικίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γ΄ Ηλικίας (1 Οκτωβρίου)

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10-2015  στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα.-Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία.-Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες.


Στην τελική ευθεία οι προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Άνετη κυβερνητική πλειοψηφία, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Λάρισα, θέτοντας ως δίλλημα προ της κάλπης, αν θέλουμε μια Ελλάδα των πολλών η των λίγων.

Ο κ. Τσίπρας βρίσκει διαρκώς δικαιολογίες ώστε να μη συνεργαστούμε, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξη του ο Ευάγγελος Μειμαράκης. Αύριο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Ομόνοια

Δεν είμαστε το κόμμα της δραχμής καθώς το νόμισμα δεν είναι φετίχ η αυτοσκοπός, αλλά αντίθετα   μέσο και εργαλείο, υποστήριξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος του.

Τον εκλογικό στόχο του 10% έθεσε για το Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στην Κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, μιλά σήμερα  ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Να παραμείνει 3ο κόμμα η ΧΑ ζήτησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Αποχωρώ από την πολιτική εάν οι ΑΝΕΛ δεν μπουν στη Βουλή, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών, διαμηνύουν Φώφη Γεννηματά και Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Τη σύγκληση έκτακτης συνόδου κορυφής της ΕΕ την επόμενη εβδομάδα για την προσφυγική κρίση η Καγκελάριος της Γερμανίας και ο Αυστριακός ομόλογος της, στη σκιά της νέας τραγωδίας με τους 22 νεκρούς στα Τουρκικά παράλια. Αντίστοιχη πρόταση και από το Σλοβένο πρωθυπουργό, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι, η χώρα του δεν θα δεχτεί επιπλέον ποσοστώσεις.

Την απογοήτευση του για την έκβαση της συνεδρίασης των υπουργών εσωτερικών της ΕΕ, εξέφρασε ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά τη συνεδρίαση επιτρόπων για το προσφυγικό.

Στικάκι με στοιχεία φωτιά, παρέδωσε ο Ερβέ Φαλτσιανί στους 4 Έλληνες εισαγγελείς που του πήραν κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες στα νέα ηλεκτρονικά αρχεία περιλαμβάνονται κινήσεις επίμαχων λογαριασμών. Τα στοιχεία Φαλτσιανί  αφορούν συνολικά 8 πρόσωπα    

Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους  όταν αντάρτες βομβάρδισαν το Χαλέπι και άλλοι επτά από βομβιστική επίθεση με τη χρήση αυτοκινήτου παγιδευμένου με εκρηκτικές ύλες στη Χασάκα, στο βόρειο τμήμα της Συρίας, μετέδωσαν συριακά κρατικά ΜΜΕ.

Ένας 56χρονος εργαζόμενος σε εταιρία ιδιωτικής φύλαξης έχασε την ζωή του έξω από την πόλη Πιατσέντσα της Βόρειας Ιταλίας, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Τοπικές νεφώσεις, με Βόρειους,  Βορειοανατολικούς  άνεμους 3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου