Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Παρασκευή 18-9-2015/07.30 πμ…. Αυτή την Κυριακή ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ του ΛΑΟΥ. Αυτή την Κυριακή να μαυρίσουμε όσους μας κορόιδεψαν, μας στέρησαν την ελπίδα, μας έφεραν μνημόνια, ψήφισαν τις εντολές των τοκογλύφων, και φέρνουν τη συνέχεια της καταστροφής της χώρας, ξεπουλώντας τα πάντα, αεροδρόμια, λιμάνια νερά κλπ. Ώρα να μαυρίσουμε όσους υποσχέθηκαν Προγράμματα Θεσσαλονίκης, Ζάπια 1, 2, 3, μετέτρεψαν το Μεγάλο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε επαίσχυντο Ναι και ψήφισαν Μνημόνια…. Αυτή την Κυριακή Σκεπτόμαστε πριν πάμε στην κάλπη. Αυτή την Κυριακή λέμε ΟΧΙ στα Μνημόνια, Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της χώρας. Λέμε ΟΧΙ στους Προσκυνημένους. Ψηφίζουμε με σκέψη με σύνεση. Ψηφίζουμε κόμματα που δεν υπέγραψαν, δεν υπέκυψαν και δεν ψήφισαν μνημόνια. ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ….




Αυτή την Κυριακή ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ του ΛΑΟΥ. Αυτή την Κυριακή να μαυρίσουμε όσους μας κορόιδεψαν, μας στέρησαν την ελπίδα, μας έφεραν μνημόνια, ψήφισαν τις εντολές των τοκογλύφων, και φέρνουν τη συνέχεια της καταστροφής της χώρας, ξεπουλώντας τα πάντα, αεροδρόμια, λιμάνια νερά κλπ. Ώρα να μαυρίσουμε όσους υποσχέθηκαν Προγράμματα Θεσσαλονίκης, Ζάπια 1, 2, 3, μετέτρεψαν το Μεγάλο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε επαίσχυντο Ναι και ψήφισαν Μνημόνια…. Αυτή την Κυριακή Σκεπτόμαστε πριν πάμε στην κάλπη. Αυτή την Κυριακή λέμε ΟΧΙ στα Μνημόνια, Λέμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της χώρας. Λέμε ΟΧΙ στους Προσκυνημένους. Ψηφίζουμε με σκέψη με σύνεση. Ψηφίζουμε κόμματα που δεν υπέγραψαν, δεν υπέκυψαν και δεν ψήφισαν μνημόνια. ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ….

Το «Αλλότροπον» συμμετέχει στην καμπάνια “Παιδεία για όλους’’ από το Δίκτυο αλληλεγγύης με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνει έως και σήμερα τελευταία μέρα,  πρωί 9πμ -1μμ και απόγευμα 6μμ -9μμ στο «Αλλότροπον» Κολιάτσου 102| Κόρινθος.  Οι προηγούμενοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για όλους μας και οι επόμενοι προβλέπονται να είναι ακόμη δυσκολότεροι. Όμως, για όλους εμάς, που δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία χρόνια σε δράσεις αλληλεγγύης, οι δυσκολίες δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα να συνεχίσουμε.

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  να καταθέσουν το αργότερο ως 31-10-2015  στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: Αστυνομική ταυτότητα.-Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. -Ε 1 και εκκαθαριστικό του έτους 2015. -Ε 9 ή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία.-Βεβαίωση μονίμου κατοικίας οι μή Δημότες.



Τώρα ζητάμε την 3η και οριστική ετυμηγορία για να τελειώνουμε με το χθες και να κερδίσουμε το αύριο, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο της Κρήτης, εξέφρασε την αισιοδοξία πως όλες και όλοι μαζί  θα βαδίσουμε το δρόμο της ελπίδας και της αλλαγής. Σήμερα το βράδυ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα, παρουσία του ηγέτη των Podemos Πάμπλο Ιγκλέσια

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης μιλώντας χθες στην Κεντρική συγκέντρωση στη Ομόνοια, παρουσία Καραμανλή και Σαμαρά, υποστήριξε, τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, εμφανίστηκε βέβαιος ότι, το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει την Κυριακή.

Αν είμαστε ο μεγάλος τρίτος πόλος θα μπορέσουμε να επηρεάσουμε το πολιτικό σύστημα προς μια ωφέλιμη κατεύθυνση για το λαό, τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Σήμερα στις 9 το βράδυ η Κεντρική συγκέντρωση του Ποταμιού, στο Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών  Φωκιανός.

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ηγετικής του ομάδας εξαπέλυσε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, χαρακτηρίζοντας ως παραπλανητικό το δίλλημα Τσίπρας η Μειμαράκης, καθώς και οι 2 έχουν το ίδιο πρόγραμμα που είναι το νέο  μνημόνιο, όπως τόνισε.

Μόνο με το ΚΚΕ θα μπορέσει ο λαός να έχει ισχυρή αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή, αυτά που έρχονται είναι πολύ σκληρά πολύ βάρβαρα, υποστήριξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Σε κυβέρνηση άμεσης δράσης με φιλοευρωπαϊκά κόμματα, κάλεσε η Φώφη Γεννηματά

Απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας  των ΑΝΕΛ με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο Πάνος Καμμένος

Όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε σύντομα μια εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, δήλωσε  ο υπουργός εσωτερικών  Αντώνης Μανιτάκης, στις  το βράδυ της Κυριακής η πρώτη εκτίμηση των αποτελεσμάτων

Μήνυμα του Βερολίνου στο παρά 5 των εκλογών, οιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει θα πρέπει να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα, τόνισε ο εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου οικονομικών.

Επιστρέφονται από σήμερα άδειες οδήγησης και πινακίδες λόγο εκλογών

Έκτακτη σύνοδος κορυφής για το προσφυγικό την ερχόμενη Τετάρτη, μια ημέρα μετά την έκτακτη σύνοδο των υπουργών εσωτερικών μελών της ΕΕ. Με ευρεία πλειοψηφία από το Ευρωκοινοβούλιο η μετεγκατάσταση επιπλέον 120000 προσφύγων από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ουγγαρία.

Με δακρυγόνα και ξύλο σταματά η Ουγγαρία τους πρόσφυγες στα σύνορα. Η Κροατία προειδοποιεί ότι θα κλείσει τα σύνορα,  εάν συνεχιστούν οι μαζικές αφίξεις προσφύγων μετά το μπλόκο της Ουγγαρίας, έχοντας ήδη θέσει σε επιφυλακή τον στρατό.

Ξεκάθαρο -αν και αναμενόμενο- ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι Βρυξέλλες στη Βαρκελώνη, όπου σε λίγες μέρες θα γίνουν πρόωρες εκλογές-διακήρυξη ανεξαρτησίας. «Οποιαδήποτε περιοχή χώρας-μέλους ανεξαρτητοποιείται, αυτομάτως είναι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Δεκάδες χιλιάδες διαδηλώνουν στην Άγκυρα κατά του PKK. Πορεία κατά της «τρομοκρατίας»

Η συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας η οποία υποστηρίζει την κυβέρνηση της Υεμένης και πολεμά εναντίον των σιιτών ανταρτών ανέπτυξε νέες δυνάμεις κοντά στην πρωτεύουσα Σαναά, όπου μάχες είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 33 άνθρωποι, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.

Τοπικές νεφώσεις, με Βόρειους, Βορειοανατολικούς  άνεμους  3 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του  Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου