Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Πέμπτη 5-2-2015/07.30 πμ…. Σύμφωνα με αποφάσεις του Υπουργού Εργασίας, θα κληρωθούν 8 κατοικίες στο Κιάτο για άστεγους δικαιούχους του Τοπικού Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας. Οι δικαιούχοι πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στον ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΚΙΑΤΟΥ, Ελ. Βενιζέλου 20 και στον ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΚΟΡΙΝΘΟΥ, Πατρών 107, έως 15 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες και απαραίτητα δικαιολογητικά στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΔ…..





Το Σάββατο 14/2/2015 στις  6μιση το απόγευμα, στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, το 2ο Γυμνάσιο Ξυλοκάστρου διοργανώνει διαδραστική εκδήλωση με θέμα: "Διαλέγω Διαδίκτυο... αλλά επιλέγω!" Είσοδος Ελεύθερη.
+++++++++


Εντείνονται οι πιέσεις στο Γιούρωγκρουπ να προχωρήσει στη σύναψη νέας επωφελούς σύμβασης με την Ελλάδα. Η Φρανκφούρτη και η ΕΚΤ ανακοίνωσαν χθες βράδυ, ότι σταματούν να κάνουν δεκτά τα Ελληνικά Ομόλογα από τις 11 Φεβρουαρίου.

Καθησυχαστική ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν αντανακλά σε καμία περίπτωση αρνητικές εξελίξεις στον Χρηματοπιστωτικό τομέα της χώρας, έρχεται μετά από 2 ημέρες ουσιαστικής σταθεροποίησης του, επισημαίνει το οικονομικό επιτελείο, καθώς η χρηματοδότηση των τραπεζών θα συνεχιστεί κανονικά από τον μηχανισμό ELA

Άμεση απάντηση της Αθήνας στο τελεσίγραφο του Βερολίνου που συντάθηκε εν όψη της σημερινής συνεδρίασης του Γιουρωγόρκιν Γκρούπ και που καλούσε την Ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει τις αντιμνημονιακές υποσχέσεις και να επιστρέψει στις οικονομικές πολιτικές των προκατόχων της.

Όπως ανέφεραν πηγές του Μαξίμου το έγγραφο του Γερμανικού υπουργείου οικονομικών, αποδεικνύει ότι και η Γερμανική κυβέρνηση μπήκε και τυπικά στη διαπραγμάτευση, είναι προφανές ότι, οι προτάσεις αυτές δεν θα γίνουν αποδεκτές από τη νέα Ελληνική κυβέρνηση, καθώς προσκρούουν στην πρόσφατη εντολή του ελληνικού λαού.

Το μόνο που ζητάμε είναι να μην μας πιέσουν με ένα τελεσίγραφο, θέλουμε να φέρουμε τις προτάσεις στο τραπέζι και να διαπραγματευτούμε επί αυτών με τους εταίρους, τόνισε ο Έλληνας υπουργός οικονομικών που σήμερα συναντάτε με τον Γερμανό ομόλογο του Βόλφγκαν Σόιμπλε στο Βερολίνο.

Διγλωσσία και κινδυνολογία από τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, η Ελλάδα απειλείται με χρεοκοπία αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της ισχυρίστηκε σε συνέντευξη σε Γερμανική εφημερίδα, χθες κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον Αλέξη Τσίπρα υποστήριξε, πως ο διάλογος είναι η βάση για συμβιβασμούς και εποικοδομητικές  λύσεις.

Καταθέσαμε μια ρεαλιστική πρόταση στους εταίρους μας, ώστε να μας δοθεί ο απαραιτήτως χρόνος να προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση του με το Γάλλο πρόεδρο στο Παρίσι. Στην ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στην Ευρώπη αναφέρθηκε και ο Φρανσουά Ολάντ, σημείωσε ωστόσο ότι υπάρχουν  κανόνες στην Ευρωζώνη και τάχτηκε υπέρ του διαλόγου, ώστε να επιτευχτεί μια συμφωνία με την Ελληνική πλευρά.

Σήμερα στις 11 το πρωί το άνοιγμα της Βουλής για την ορκωμοσία των νέων Βουλευτών και αύριο η εκλογή του νέου προέδρου. Αμέσως μετά θα συνεδριάσει η Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. Συνεδριάζει σήμερα και η Κ.Ο της ΝΔ κατά την οποία θα μιλήσει μόνο ο Αντώνης Σαμαράς.

Συνολικά 72 κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων για την υπόθεση της Χ.Α, όπως αποφάσισε το συμβούλιο εφετών της Αθήνας

Ένοπλοι σκότωσαν την Τρίτη 12 ανθρώπους στη Λιβύη, μεταξύ των οποίων 2 πολίτες από τις Φιλιππίνες και 2 από την Γκάνα, μετά από έφοδο που πραγματοποίησαν σε μια απομακρυσμένη περιοχή με πετρελαιοπηγές, ανακοίνωσαν Λίβυοι αξιωματούχοι.

«Σαουδάραβες πρίγκιπες ήταν δωρητές της Αλ Κάιντα», Αποκαλύψεις ενός καταδικασμένου

Ο ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο καλεί εκ νέου τις χώρες της Δύσης σε υποστήριξη με αποστολή στρατιωτικού εξοπλισμού ενώ οι μάχες με τους φιλορώσους μαίνονται. Άφιξη Μπάιντεν στην Ευρώπη

Τοπικές νεφώσεις με  Νότιους, Βορειοανατολικούς ανέμους  3 – 5 μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου