Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Τετάρτη 18-2-2015/07.30 πμ…. Την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης διοργανώνει τα "Κούλουμα 2015" στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Ξυλοκάστρου. Μια γιορτή με ποικίλα σαρακοστιανά εδέσματα, παραδοσιακή μουσική, χορό και πέταγμα χαρταετού για μικρά και μεγάλα παιδιά. Ελάτε να γιορτάσουμε, να χαρούμε και να γνωριστούμε καλύτερα. Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση……




Την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. ο Δήμος Ξυλοκάστρου -  Ευρωστίνης διοργανώνει τα "Κούλουμα 2015" στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Ξυλοκάστρου. Μια γιορτή με ποικίλα σαρακοστιανά εδέσματα, παραδοσιακή μουσική, χορό και πέταγμα χαρταετού για μικρά και μεγάλα παιδιά. Ελάτε να γιορτάσουμε, να χαρούμε και να γνωριστούμε καλύτερα. Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Με 12 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στη μία  το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ο Δήμος Σικυωνίων και το ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη» διοργανώνουν ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2015 το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015. Συμμετέχουν ομάδες από τα τμήματα επιμόρφωσης του Πολιτιστικού Κέντρου καθώς και ομάδες από διάφορους συλλόγους του Δήμου. Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές. Κάθε ομάδα που θέλει να πάρει μέρος στην Παρέλαση με κάποιο θέμα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο γραφείο της «Μηκώνης» (ισόγειο Πολιτιστικού Κέντρου Κιάτου, τηλ. 2742021921) μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ.

Συνεχίζονται οι αποκριάτικες  εκδηλώσεις στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, θα κορυφωθούν στις 22 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα με την  Αποκριάτικη Παρέλαση Πληρωμάτων στην Κεντρική Λεωφόρο Λουτρακίου, την Συναυλία με τον Γιώργο Σαμπάνη Παρουσίαση από την Έλσα Τόλη στις 6  απόγευμα, στην ΠΛΑΤΕΙΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ και θα ακολουθήσει η καύση του Καρνάβαλου στο λιμάνι.

Αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης για 6 μήνες, χωρίς τους επαχθής όρους του μνημονίου θα υποβάλει σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες η Ελληνική κυβέρνηση στον πρόεδρο του Γιούρωγκρουπ. Το αίτημα θα αφορά μόνο τη δανειακή σύμβαση και όχι το υφιστάμενο πρόγραμμα, με βάση την πρόταση του Ευρωπαίου Επίτροπου Πιέρ Μοσκοβισί που αποσύρθηκε  από το Γιούρωγκρουπ της Δευτέρας. Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα δηλώνουν κατηγορηματικά οι κυβερνητικές πηγές

Ανυποχώρητο στην άκαμπτη θέση  του το Βερολίνο, εξακολουθώ να περιμένω αξιόπιστες προτάσεις από την Ελληνική κυβέρνηση, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκαν Σόιμπλε

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό ομόλογο του Ματέο Ρέντσι και τον Ιταλό υπουργό οικονομικών είχε χθες ο πρωθυπουργός.  Την αισιοδοξία της Ιταλικής κυβέρνησης, ότι θα υπάρξει ανταπόκριση στα Ελληνικά αιτήματα  αναφέρουν πληροφορίες.

Ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά και με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος με τη σειρά του επικοινώνησε με τον Ζαν Κλοντ Γιουνγκέρ. Τη στήριξη του στις προσπάθειες της Ελληνικής κυβέρνησης εξέφρασε ο Νίκος Αναστασιάδης  

Σήμερα στις 7μιση το βράδυ διεξάγεται η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Συνάντηση με τον υποψήφιο για την προεδρική εκλογή Προκόπη Παυλόπουλο είχε χθες ο πρωθυπουργός.  Θα συμβάλω με τις ταπεινές μου δυνάμεις  για να αγωνιστούμε όχι μόνο για την πατρίδα και τον λαό μας, αλλά και για την Ευρώπη που οραματίστηκαν οι ιδρυτές της, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος  

Τον καθηγητή Συνταγματικού δικαίου Νίκο Αλεβιζάτο προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας το Ποτάμι.

Διαδοχικές συναντήσεις το μεσημέρι του Αλέξη Τσίπρα  με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, νωρίτερα θα γίνει δεκτός από τον Κάρολο παπούλια.

Η Ελλάδα δεν συνδιαλέγεται με τελεσίγραφα διεμήνυσε ο πρωθυπουργός στην χθεσινή του ομιλία στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, τόνισε πως η χώρα είναι παρούσα και αγωνίζεται για να βγει από την παγίδα του χρέους και της λιτότητας, προανήγγειλε τη  άμεση κατάθεση νομοσχεδίων αύριο για την προστασία της πρώτης κατοικίας και για τη ρύθμιση των 100 δόσεων, ενώ το επόμενο διάστημα θα κατατεθεί και νομοσχέδιο που θα βάζει τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα.  

Στάση εργασίας 9 με μια και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την ιδιωτική κλινική Κυανός Σταυρός, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της κλινικής, ενάντια στην πολιτική της απλήρωτης εργασίας που έχει επιβάλει η εργοδοσία.  

Ακινητοποιημένοι θα είναι από τοις 10 το πρωί έως τη μια το μεσημέρι οι συρμοί του τραμ λόγο στάση εργασίας των εργαζομένων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση.  

Σχέδιο που προβλέπει να αναπτυχτούν 4800 στρατιώτες. Στους δρόμους όλων των Ιταλικών πόλεων στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της απειλής ενεργειών εξτρεμιστών, ενέκριναν χθες βράδυ ανώτατα στελέχη της αστυνομίας και των ενόπλων δυνάμεων, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο εσωτερικών της χώρας.

«H Ιταλία και όχι η Ελλάδα είναι η πραγματική ωρολογιακή βόμβα της Ευρώπης» αναφέρει η Washington Post, με ανάλυση η οποία σχολιάσθηκε με έμφαση από ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Επί τάπητος έρχεται το απόγευμα  στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το αιγυπτιακό αίτημα για την έγκριση διεθνούς επέμβασης στο έδαφος της Λιβύης μετά τον αποκεφαλισμό-σοκ των 21 Αιγύπτιων κοπτών από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Εν μέσω φόβων ότι θα τιναχτεί στον αέρα η εκεχειρία του Μινσκ εξαιτίας των συγκρούσεων στη στρατηγικής σημασίας πόλη Ντεμπάλτσεβε, ο Βλαντιμίρ Πούτιν λέει στη διάρκεια επίσκεψής του στη Βαρσοβία ότι η Ρωσία έχει πληροφορίες πως οι ΗΠΑ παραδίδουν ήδη φονικά όπλα στις ουκρανικές κυβερνητικές δυνάμεις.

Νεφώσεις με χιόνια στα ορεινά, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και Βορειοανατολικούς  ανέμους 3 - 4 μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου