Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δευτέρα 16-2-2015/07.30 πμ…. Με 33 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 8 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο. Μεταξύ άλλων θα γίνει, Ενημέρωση – συζήτηση για το έργο ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της πόλης Ξυλοκάστρου από Κούστα έως Ρουβέρα……




Με 33 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  απόψε  στις  8  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, υπό την Προεδρία του κ. Ηλία Νιάρου, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο. Μεταξύ άλλων θα γίνει,  Ενημέρωση – συζήτηση για το έργο ανάπλασης της παραλιακής ζώνης της πόλης Ξυλοκάστρου από Κούστα έως Ρουβέρα.

Συνεχίζονται οι αποκριάτικες  εκδηλώσεις στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, θα κορυφωθούν στις 22 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα με την  Αποκριάτικη Παρέλαση Πληρωμάτων στην Κεντρική Λεωφόρο Λουτρακίου, την Συναυλία με τον Γιώργο Σαμπάνη Παρουσίαση από την Έλσα Τόλη στις 6  απόγευμα, στην ΠΛΑΤΕΙΑ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ και θα ακολουθήσει η καύση του Καρνάβαλου στο λιμάνι.

Με τον αέρα από χιλιάδες ανάσες αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης προσέρχεται η Αθήνα στη σημερινή συνεδρίαση του Γιούρωγκρουπ. Ογκώδεις διαδηλώσεις στην Ελλάδα, χιλιάδες πολίτες από τις Βρυξέλες μέχρι την Βραζιλία βγήκαν στους δρόμους για να σταθούν στο πλάι του ελληνικού λαού.

Η ελπίδα έδιωξε το φόβο , υπογραμμίζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι, οι πολίτες δίνουν ηχηρό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και αποφασιστική στήριξη στην Ελληνική κυβέρνηση.

Δύσκολη η διαπραγμάτευση δεν είναι βέβαιο ότι θα επιτευχτεί συμφωνία, δύναμη μας η στήριξη του λαού, αναφέρουν πηγές του Μαξίμου. Διαψεύδουν ότι κατά τις συναντήσεις των τεχνικών κλιμακίων των 2 πλευρών, αναζητήθηκαν ισοδύναμα μέτρα και επισημαίνουν ότι, η συμφωνία Γέφυρα, αποσκοπεί ώστε να δοθεί χρόνος στην Ελληνική Κοινωνία και δεν ταυτίζεται σε καμία περίπτωση με το 4ετες κυβερνητικό σχέδιο

Συνεχείς συνομιλίες είχε  χθες ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης ο πρωθυπουργός με στελέχη της κυβέρνησης και αξιωματούχους της Ε.Ε, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Κομισιόν  Ζαν Κλόντ Γιουνγκέρ

Αύριο μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψήφιου προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ την Τετάρτη θα διεξαχθεί η ψηφοφορία στη Βουλή, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Αύριο θα συνεδρίαση και η Κ.Ο των ΑΝΕΛ.

Είμαι υπέρ μια λύσης που κερδίζουν οι πάντες, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΣΤΕΡΝ, δεν θέλουμε νέα δάνεια διάσωσης υπογράμμισε, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα σε 6 μήνες θα είναι μια άλλη χώρα

Δεν έχει νόημα να εξετάζουμε ένα Grexit, τονίζει σε συνέντευξη του σε Ισπανική εφημερίδα ο Μάριο Ντράγκι

Η προσπάθεια να επιβληθούν στην Ελλάδα τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα αποτελεί υπέρμετρη επιβάρυνση για την Ελληνική οικονομία, τονίζει από την πλευρά του ο Αμερικανός Νομπελίστας Οικονομολόγος Πόλ Γκρούγκμαν

Την ανάγκη να υπάρξει ένας διπλός σεβασμός σε ότι αφόρα το Ελληνικό ζήτημα επισήμανε σε συνέντευξη του ο  Γάλλος υπουργός εξωτερικών Λωράντ Φαμπιούς.

Εκτός από το κατοχικό δάνειο υπάρχουν οι ατομικές αποζημιώσεις, οι επανορθώσεις για τις καταστροφές στο δημόσιο, καθώς και η επιστροφή των κλεμμένων Αρχαιοτήτων, σημειώνει σε συνέντευξη του ο Μανώλης Γλέζος και εκτιμά ότι, η Γερμανία μπορεί να πληρώσει χωρίς αυτό να επηρεάσει αρνητικά τη Γερμανική οικονομία.

Η προστασία των Χριστιανικών Κοινοτήτων στη Μέση Ανατολή, απασχόλησε μεταξύ άλλων τη συνάντηση που είχε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζίας με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, σήμερα ο κ. Κοτζιάς θα συναντηθεί με τον Πρέσβη της Κίνας

Έχει έρθει πλέον η ώρα η διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής να γίνει ισχυρό χαρτί ανάπτυξης για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την προστασία του περιβάλλοντος, ήταν το κεντρικό συμπέρασμα του τριήμερου διεθνούς συνεδρίου για βιώσιμη Οικολογική, Οικονομική Διαχείριση των Απορριμμάτων στην Αττική που διοργάνωσαν η Περιφέρεια Αττικής και ο Ενιαίος Διαβαθμικός Σύνδεσμος  Νομού Αττικής.

Συμφωνούν οι Μικρομεσαίοι με τη βελτίωση της ρύθμισης των 100 δόσεων που είχε προαναγγείλλει η κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε ως αποτρόπαιη και άνανδρη τη δολοφονία 21 Αιγυπτίων στη Λιβύη από μαχητές που συνδέονται με την Τιχαντιστική Οργάνωση, Ισλαμικό Κράτος και προέτρεψε για την ανεύρεση πολιτικής λύσης στις συγκρούσεις που μαστίζουν τη χώρα.

Ικανοποιητική σε γενικές γραμμές η τήρηση της κατάπαυσης του πυρός στην Ανατολική Ουκρανία παρά τη τοπικής κλίμακας περιστατικά, διαπίστωσαν Φρανσουά Ολάν, Άγγελα Μέρκελ, Βλαντιμίρ Πούτιν και Πέτρο Μποροσένκο

Τοπικές νεφώσεις με χαμηλές θερμοκρασίες και Βορειοανατολικούς,  Ανατολικούς ανέμους 2 – 4 μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.    
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου