Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Πέμπτη 6-3-2014/ 07.30 π.μ…… Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ανακοίνωσε «ότι στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου), την Παρασκευή 21-3-2014 και ώρα 20.00΄ θα γίνει ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για τα έτη 2011-2012, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης. Καλούμε όλους τους κατοίκους και τους φορείς του Δήμου να παρευρίσκονται σε αυτή την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.»……






Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 12 Μαρτίου  από τις 4 το απόγευμα  Μη λείψει κανείς

Αύριο στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία “Διαβολικοί εραστές”  του Λουκίνο Βισκόντι , 140΄ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  στα πλαίσια του προγράμματος  «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» διοργανώνει, την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, το 1ο Μαθητικό Αγώνα Δρόμου, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6973652848 ή στο 2743360221.

Δεν προλαβαίνουμε οριστική συμφωνία στο Γιούρωγκρουπ της Δευτέρας, τόνισε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου οικονομικών, λίγο πριν τη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα.

Κυριότερο θέμα διαφωνία η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, σήμερα νέα  συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών με την ηγεσία του υπουργείου εργασίας.

Δεν υπάρχει απόσταση με την τρόικα, η συμφωνία θα κλείσει αναγκαστικά, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετα τη συνάντηση με Σαμαρά και Στουρνάρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

48ωρη απεργία την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη αποφάσισαν οι Φαρμακοποιοί για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα

Απαγορεύει η αστυνομία τις προγραμματισμένες για σήμερα συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, λόγο της επίσκεψης του προέδρου της Γερμανίας.

Κατάληψη στη ΔΥΟ της Νέας Ιωνίας πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών

Στις 10 το πρωί τα Εργατικά Συνδικάτα έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στην Ομόνοια, ζητώντας μέτρα για την προστασίας των ανέργων, θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο εργασίας.

Στις 12 και μίση συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος από ΟΛΜΕ και ΠΟΕ – ΟΤΑ κατά της διαθεσιμότητας

Στάση εργασίας και συγκέντρωση στις μια και μίση στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη έχει προγραμματίσει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου πολιτισμού.

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο μεταφορών για το θέμα των διοδίων καλεί στις 12 το μεσημέρι ο Δήμος Ωροπού.

Σε απεργία διαρκείας από το Σάββατο οι αυτοκινητιστές φορτηγών, για διόδια και παράνομες μεταφορές

Ως το Πάσχα αναμένεται να δοθούν στην κυκλοφορία οι 17 νέοι συρμοί, τρίτης γενιάς, της Αττικό Μετρό, με κάμερες στο εξωτερικό των βαγονιών

Διπλωματικός Μαραθώνιος για την Ουκρανία. Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ συζήτησαν σχετικά με τις εν εξελίξει και τις πιθανές διεθνείς πρωτοβουλίες για να «εξομαλυνθεί» η κατάσταση στην Ουκρανία σε τηλεφωνική τους συνομιλία, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Άκαρπη η χθεσινή συνάντηση των υπουργών εξωτερικών Ρωσίας και ΗΠΑ, Σύνοδος Κορυφής σήμερα στις Βρυξέλες. Πλήρη επανεξέταση της συνεργασίας του με τη Ρωσία ανακοίνωσε το ΝΑΤΟ, μετά το Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ρωσίας χθες στις Βρυξέλλες.

Την αντιπολίτευση για τους ελεύθερους σκοπευτές που πυροβολούσαν εναντίον διαδηλωτών και αστυνομικών στο Κίεβο «δείχνει» ο εσθονός ΥΠΕΞ, σε συνομιλία με την Κάθριν Άστον

Ισραηλινό μπλόκο σε πλοίο που «μετέφερε όπλα στη Γάζα» - Διαψεύδουν Χαμάς, Ιράν, εντοπίστηκε στην Ερυθρά Θάλασσα

Επαναλαμβάνεται η δίκη κατά δημοσιογράφων του Al Jazeera στην Αίγυπτο, δικάζονται μέσα σε κλουβιά

Σε Φιλική αναμέτρηση ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας, Ελλάδα Νότια Κορέα 0-2

Τοπικές νεφώσεις με  Νοτιοανατολικούς,  Ανατολικούς  ανέμους   3 - 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου