Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Παρασκευή 21-3-2014/ 07.30 π.μ…… Την Κυριακή στις 7:00 το βράδυ στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, η θεατρική ομάδα «ΚΡΗΝΗ» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρίζας έχει πρεμιέρα και Παρουσιάζει το έργο «καφενείον η ΕΛΛΑΣ». ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ…..



Σε συστράτευση καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και αναφέρει μεταξύ άλλων σε Δ.Τ. «Συστράτευση στον αγώνα για την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη, για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Τρόικα και του «συστήματος Τατούλη», που την υλοποιεί στην Πελοπόννησο. Αυτό ήταν το επιστέγασμα της εποικοδομητικής συζήτησης που διεξάχθηκε στη συνεδρίαση της ΝΕ Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Οδυσσέα Βουδούρη. Στη συνεδρίαση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου,  παραβρέθηκαν και οι  υποψήφιοι δήμαρχοι Κορίνθου Παναγιώτης Ψηλογιαννόπουλος, Κιάτου Κυριακή Μαυραγάνη και Βέλου – Βόχας Λεωνίδας Στεργιόπουλος.»

Και η ΔΗΜΑΡ, συνεδρίασε στην Τρίπολη και  αναφέρει μεταξύ άλλων.  «Το περιφερειακό Γραφείο καλεί όλα τα μέλη και στελέχη της ΔΗΜΑΡ, καθώς και όλες τις δυνάμεις των αυτοδιοικητικών κινήσεων, παρατάξεων και πολιτικών σχηματισμών που αναφέρονται στο χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της οικολογίας, του φιλελεύθερου κέντρου και μεμονωμένες προσωπικότητες να συντονίσουν τις ενέργειές τους και να συμπήξουν ένα ευρύ ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής για την Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  στα πλαίσια του προγράμματος  «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» διοργανώνει, την Κυριακή, το 1ο Μαθητικό Αγώνα Δρόμου, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6973652848 ή στο 2743360221.


Συνεχίζονται οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης και τα εύσημα των δανειστών για τη συμφωνία με την τρόικα που θα φέρει νέα δεινά στους εργαζόμενους φορολογούμενους και καταναλωτές.

Συναντήσεις Σαμαρά χθες στις Βρυξέλες με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας  Μάριο Ντράγκι και τον Ζάν  Κλόντ Γιουνγκέρ

Ενδοκυβερνητικές αντιδράσεις προκαλούν οι νομοθετικές παρεμβάσεις για την ψήφιση στη Βουλή των απαιτήσεων του ΟΟΣΑ για γάλα, βιβλία και φάρμακα. Επιχείρηση εκβιασμού σε εξέλιξη των Βουλευτών της συμπολίτευσης από τα ηγετικά επιτελεία, αναζωπυρώνονται και τα σενάρια ανασχηματισμού.

Οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν διαπραγματεύονται, ενδιαφέρονται μόνο για το  πως θα εκβιάσουν το λαό ώστε να περάσουν τα μνημονιακά μέτρα, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζοντας το βιβλίο του Γιάννη Μιλιού  «Από την κρίση στην κυβέρνηση της Αριστεράς». Στα Γιάννενα θα περιοδεύσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Υπαναχώρηση στο Μεταναστευτικό μετά το κυβερνητικό αλαλούμ, και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, αποσύρθηκε το επίμαχο Ρατσιστικό άρθρο 19 για αναδιατύπωση μετά από συνεννόηση Σαμαρά Βενιζέλου

Για αδικίες και για ανάγκη εξορθολογισμού της καταβολής του προεκλογικού φιλοδωρήματος, κάνουν λόγο οι ένστολοι, μετά τη συνάντηση τους με τον Χρήστο Σταικούρα

Μαζική πορεία στους δρόμους του Παγκρατίου  αργά χθες το βράδυ από τους καθηγητές που είχαν προχωρήσει σε κατάληψη του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με τους εκατοντάδες αλληλέγγυους διαδηλωτές που ήταν έξω από το κτίριο. Αποχώρησαν συντεταγμένα με συνθήματα,  παρά την έντονη αστυνομική παρουσία και τις πιέσεις, μετα από μήνυση που υπέβαλε ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του υπουργού. Επέτυχαν τη συνάντηση πενταμελούς επιτροπής τους με το υπουργό σήμερα στις 9 το πρωί. Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία της ΟΛΜΕ.

Εκτελεστική πράξη με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την επιβολή οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας  ο Μπάρακ Ομπάμα. Απαγόρευση εισόδου σε Αμερικανούς Βουλευτές και αξιωματούχους, η απάντηση της Μόσχας.

Στους 18 αυξήθηκαν οι νεκροί από την επίθεση αυτοκτονίας σε αστυνομικό τμήμα στην Τζαλαλαμπάντ, τη μεγάλη πόλη του ανατολικού Αφγανιστάν, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των αρχών. Μεταξύ των νεκρών είναι επτά καμικάζι Ταλιμπάν και δέκα αστυνομικοί.

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και αρκετοί ακόμη τραυματίστηκαν σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στην πόλη Μερσίν της νότιας Τουρκίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ντόγκαν.

Τέσσερις ένοπλοι εξαπέλυσαν επίθεση στο πολυτελές ξενοδοχείο Serena της Καμπούλ, στο οποίο διαμένουν ξένοι, με αποτέλεσμα εννέα άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, όπως αναφέρει το associated press, ενώ οι δράστες σκοτώθηκαν από τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας.

οπικές νεφώσεις με Βορειοανατολικούς ανέμους  2 - 3 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου