Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Πέμπτη 13-3-2014/ 07.30 π.μ…… Και το Όνομα αυτού «Μέτωπο Αλλαγής», ο νέος Συνδυασμός που θα διεκδικήσει τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με υποψήφιο δήμαρχο όπως προτάθηκε, τον Αλέκο Κανελλόπουλο, οικονομολόγο από το Δερβένι, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό Δ.Τ. «…Η ονομασία είναι πολύ σημαντική, γιατί σηματοδοτεί ακριβώς αυτό που θα επιδιώξει ο συνδυασμός: να δημιουργηθεί ένα πλατύ μέτωπο που θα ενώνει το Ξυλόκαστρο με την Ευρωστίνη και θα έχει στόχο την πραγματική αλλαγή στα δημοτικά τεκταινόμενα….. Στις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του Μετώπου Αλλαγής, με ανάλυση των ζητημάτων με τα οποία θα ασχοληθεί η παράταξη αλλά και με ανάλυση των οικονομικών μεγεθών και των τρόπων εξεύρεσης πόρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας.»…..




Και το Όνομα αυτού  «Μέτωπο Αλλαγής», ο νέος Συνδυασμός που θα διεκδικήσει τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης με υποψήφιο δήμαρχο όπως προτάθηκε, τον Αλέκο Κανελλόπουλο, οικονομολόγο από το Δερβένι, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό Δ.Τ. «…Η ονομασία είναι πολύ σημαντική, γιατί σηματοδοτεί ακριβώς αυτό που θα επιδιώξει ο συνδυασμός: να δημιουργηθεί ένα πλατύ μέτωπο που θα ενώνει το Ξυλόκαστρο με την Ευρωστίνη και θα έχει στόχο την πραγματική αλλαγή στα δημοτικά τεκταινόμενα….. Στις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα του Μετώπου Αλλαγής, με ανάλυση των ζητημάτων με τα οποία θα ασχοληθεί η παράταξη αλλά και με ανάλυση των οικονομικών μεγεθών και των τρόπων εξεύρεσης πόρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας.»

Υποψήφιος Περιφερειάρχης με την Πελοποννησιακή Ένωση ο Γιάννης Μανώλης, που ανακοίνωσε από την Τρίπολη και επισήμως την υποψηφιότητα του.  "Δεν θέλω να γκρεμίσω το Τατουλιστάν για να κάνω ένα Μανωλιστάν.", δήλωσε μεταξύ άλλων

Την Κυριακή στις 7 το βράδυ στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, καλεί όλους τους Δημότες στην ενημέρωση για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής. Να είστε ΟΛΟΙ εκεί.

Το  Σάββατο στις 7 το βράδυ στο Θέατρο ¨Άγγελος Σικελιανός¨ στο Ξυλόκαστρο, Μουσική Βραδιά Αλληλεγγύης με τους “ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ”. Αντί εισιτηρίου παρακαλείστε να προσφέρεται τρόφιμα. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και η Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, σήμερα στις 6μιση το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου διοργανώνουν  εκδήλωση-συζήτηση για την «Αξιολόγηση στην εκπαίδευση» με ομιλητή το Γιώργο Μαυρογιώργο, Επίτιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  στα πλαίσια του προγράμματος  «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» διοργανώνει, την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, το 1ο Μαθητικό Αγώνα Δρόμου, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6973652848 ή στο 2743360221.


Σήμερα το απόγευμα η νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα, για συμφωνία μέχρι την Κυριακή πιέζουν οι δανειστές και απαιτούν νέες οδυνηρές παρεμβάσεις στα εργασιακά. Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνάντησης Σαμαρά Βενιζέλου το μεσημέρι.

Η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει όσα συμφωνήθηκαν, αλλιώς δεν θα εκταμιευτεί η δόση, τόνισε ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Βόλφγκαν Σόιμπλε.

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής με τις ψήφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης για τις καταργήσεις και συγχωνεύεις φορέων του δημοσίου. Φωτογραφικές τροπολογίες για εξαιρέσεις υμετέρων από τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις.

Έξω από το λογιστήριο του κράτους βρίσκονται από νωρίς το πρωί οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών αντιμέτωπες με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο ανάπτυξης από τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την επόμενη Τετάρτη, ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, προκήρυξε η ΓΕΝΟΠ.

Σάλος στο Διαδίκτυο για το πρόστιμο στο εθελοντικό σχολείο «Οδυσσέας», Συλλογή υπογραφών για διαγραφή των οφειλών

Ένας νεκρός, τρεις αγνοούμενοι και δεκαπέντε διασωθέντες είναι ο απολογισμός μετά την ανατροπή λέμβου με μετανάστες  στα τουρκικά ύδατα, κοντά στη Σύμη.

Φοροελαφρύνσεις για Ιταλούς εργαζομένους με μισθό έως 1.500 ευρώ, τα πρώτα μέτρα Ρέντσι

Ογκώδεις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις μετά την κηδεία του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν ο οποίος είχε τραυματιστεί το καλοκαίρι από βολίδα δακρυγόνου στο Παρκ Γκεζί της Κωνσταντινούπολης. Με δακρυγόνα, αντλίες νερού και πλαστικές σφαίρες προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την οργή των διαδηλωτών οι αστυνομικοί. Ένας Τούρκος διαδηλωτής έχασε τη ζωή του, έπειτα από τραυματισμό που υπέστη στο κεφάλι.  Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Προπύλαια στις 7 το απόγευμα και πορεία προς την Τουρκική Πρεσβεία.

Στα 15 δισεκ. δολ. υπολογίζει τη βοήθεια προς την Ουκρανία το ΔΝΤ. Τηλεφωνική επικοινωνία του Βλαντημίρ Πούτιν με τον ηγέτη των Τατάρων της Κριμαίας που αμφισβητεί τη νομιμότητα του δημοψηφίσματος της Κυριακής. «Σας στηρίζουμε» λέει ο Ομπάμα στον Γιάτσενιουκ, απειλεί τη Ρωσία με κυρώσεις

Αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα μετά τη βροχή ρουκετών στο Ισραήλ, προειδοποιεί η κυβέρνηση Νετανιάχου

Ισχυρή έκρηξη λόγο διαρροής φυσικού αερίου στο Μανχάταν, είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση 2 πολυκατοικιών, τουλάχιστον 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 9 αγνοούνται και 70 τραυματίστηκαν.

Αίθριος καιρός με Βορειοανατολικούς ανέμους 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου