Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Παρασκευή 14-3-2014/ 07.30 π.μ…… Αύριο στις 7 το βράδυ στο Θέατρο ¨Άγγελος Σικελιανός¨ στο Ξυλόκαστρο, Μουσική Βραδιά Αλληλεγγύης με τους “ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΕΣ”. Αντί εισιτηρίου παρακαλείστε να προσφέρεται τρόφιμα. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ…...

 

Την Κυριακή στις 7 το βράδυ στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, καλεί όλους τους Δημότες στην ενημέρωση για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής. Να είστε ΟΛΟΙ εκεί.

Την Κυριακή στις 11.30π.μ. στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων διοργανώνει συζήτηση - διαβούλευση με θέμα: « Αξιοποίηση λιμένα Κιάτου » Είστε όλοι καλεσμένοι.

Με 5 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  2 μετά το μεσημέρι, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Η  "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ" Δεν ταυτίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων.  «Δεν γνωρίζουμε και δεν μας αφορούν οι λόγοι  που ενδεχομένως οδηγούν  συγκεκριμένους τοπικούς Bloggers να έχουν χάσει τελείως την επαφή τους με την πραγματικότητα και επανειλημμένα να συγχέουν ή ακόμη χειρότερα να ταυτίζουν την "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ" με τον ΣΥΡΙΖΑ....  Ελπίζουμε να μη χρειαστεί ξανά να ασχοληθούμε με «δημοσιεύματα»  τέτοιας αβάσταχτης ελαφρότητας, απόλυτης έλλειψης δημοσιογραφικής δεοντολογίας και χρυσαυγίτικης αισθητικής.»

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σήμερα στις 12:00 μμ στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  στα πλαίσια του προγράμματος  «ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» διοργανώνει, την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, το 1ο Μαθητικό Αγώνα Δρόμου, για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνήσουν στο 6973652848   ή στο 2743360221 

Ρεαλιστικό να τα βρούμε με την τρόικα μέχρι την Κυριακή δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με Σαμαρά, Στουρνάρα στο Μαξίμου.

Αισιόδοξα δηλώνουν και υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου οικονομικών μετά τη συνάντηση με τους δανειστές. Σύσκεψη υπουργών σήμερα στις 11μιση το πρωί στο υπουργείο οικονομικών.

Με απουσίες και διαφοροποιήσεις εγκρίθηκε στη Βουλή με ονομαστική ψηφοφορία το νομοσχέδιο για απολύσεις και καταργήσεις φορέων στο δημόσιο.

Καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή από σχολικούς φύλακες και καθαρίστριες την ώρα της ψηφοφορίας.

Συμβολική κατάληψη και στο Αμφιθέατρο του υπουργείου παιδείας από καθηγητές, διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο με παρουσία ισχυρών δυνάμεων ΜΑΤ

Νέο ρεκόρ 27.5% χτύπησε στην Ελλάδα η ανεργία το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Ένα ακόμα βήμα για το ξεπούλημα του Ελληνικού, εγκρίθηκε η τεχνική προσφορά της Λάμδα Ντεβέλοπμαν

Κλειστά τα φαρμακεία σήμερα, αύριο και Δευτέρα, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

Ένα άτομο σκοτώθηκε και αρκετά τραυματίστηκαν, όταν εκατοντάδες φιλορώσοι και ουκρανοί διαδηλωτές συγκρούστηκαν στην ανατολική πόλη Ντονέτσκ. Ο θάνατος αυτός ενδέχεται να οξύνει την ήδη τεταμένη κατάσταση.

Με τα σενάρια να διαδέχονται το ένα το άλλο σχετικά με την τύχη και τις συνθήκες εξαφάνισης του Boeing της Malaysia Airlines, που μετέφερε 239 επιβάτες, οι έρευνες φαίνεται να επεκτείνονται στον Ινδικό Ωκεανό.

Δωρεάν θα είναι η μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Παρίσι  σήμερα και το Σαββατοκύριακο, εξαιτίας υψηλής ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Η ατμοσφαιρική ρύπανση σημείωσε επίπεδα ρεκόρ τις προηγούμενες ημέρες στη νότιο Γαλλία

Καταδίκη 3,5 ετών στον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, Φοροδιαφυγή 27,2 εκατ. Ευρώ

Αίθριος καιρός με Βορειοανατολικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους  1 - 2 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου