Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τετάρτη 26-3-2014/ 07.30 π.μ…… Την Κυριακή στο Δερβένι, τουρνουά Μίνι βόλλευ, στην μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Ζάρρου. «Ο σύλλογός μας « Γ.Σ Αριστοναύτης» θέλοντας να τιμήσει μια μεγάλη προσωπικότητα του Αθλητισμού του Ξυλοκάστρου, τον αείμνηστο Γιάννη Ζάρρο, διοργανώνει στη μνήμη του, την Κυριακή 30/3 στο κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, τουρνουά Μίνι βόλλευ, με τη συμμετοχή της ομάδας μας, του Γ.Σ Απόλλωνα Ξυλοκάστρου και του Α.Ο Ακράτας. Ο Γιάννης Ζάρρος για όσους δεν γνωρίζουν, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Α.Ο Ξυλοκάστρου (όταν το βόλλευ στο Ξυλόκαστρο ήταν το αγαπημένο άθλημα όλου του κόσμου), Πρόεδρος του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο ποδόσφαιρο και ήταν ο άνθρωπος που διέθεσε προσωπικό χρόνο και χρήμα για τη Νεολαία του Ξυλοκάστρου. Ήταν αυτός που μας έκανε –παιδιά τότε…- να αγαπήσουμε και να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια αυτό που κάναμε, αυτός που μας διαπαιδαγώγησε σωστά, που μας δίδαξε Αρχές και μας αγάπησε σαν παιδιά του!!! «Στρατηγέ» πάντα θα σε θυμόμαστε και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για σένα… Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για μας!!!»…..




Την Κυριακή στο Δερβένι, τουρνουά Μίνι βόλλευ, στην μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Ζάρρου. «Ο σύλλογός μας « Γ.Σ Αριστοναύτης» θέλοντας να τιμήσει μια μεγάλη προσωπικότητα του Αθλητισμού του Ξυλοκάστρου, τον αείμνηστο Γιάννη Ζάρρο, διοργανώνει στη μνήμη του, την Κυριακή 30/3 στο κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου, τουρνουά Μίνι βόλλευ, με τη συμμετοχή της ομάδας μας, του Γ.Σ Απόλλωνα Ξυλοκάστρου και του Α.Ο Ακράτας. Ο Γιάννης Ζάρρος για όσους δεν γνωρίζουν, διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Α.Ο Ξυλοκάστρου (όταν το βόλλευ στο Ξυλόκαστρο ήταν το αγαπημένο άθλημα όλου του κόσμου), Πρόεδρος του Ηρακλή Ξυλοκάστρου στο ποδόσφαιρο και ήταν ο άνθρωπος που διέθεσε προσωπικό χρόνο και χρήμα για τη Νεολαία του Ξυλοκάστρου. Ήταν αυτός που μας έκανε –παιδιά τότε…- να αγαπήσουμε και να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια αυτό που κάναμε, αυτός που μας διαπαιδαγώγησε σωστά, που μας δίδαξε Αρχές και μας αγάπησε σαν παιδιά του!!! «Στρατηγέ» πάντα θα σε θυμόμαστε και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για σένα… Σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για μας!!!»

Την παραίτησή του μέχρι την Παρασκευή δεσμεύτηκε να υποβάλει ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, μετά την θυελλώδη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

Με 7 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή στις  9 το πρωί, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Η ΚΟ.ΔΕ.ΔΗ.ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ την Κυριακή  καλεί τους Εθελοντές Αιμοδότες σε Εθελοντική  Αιμοδοσία από τις 9.00 π.μ. - 13.30 μ.μ. Καλείστε να στηρίξετε την προσπάθεια για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου. Δίνοντας αίμα μπορείτε να σώσετε μια ανθρώπινη ζωή. Να είστε εκεί.

Σιδηρόφρακτες Παρελάσεις που θύμιζαν Βόρεια Κορέα με ΜΑΤ και προσκλήσεις για λίγους και εκλεκτούς σε όλη τη χώρα, ένταση επικράτησε σε Θεσσαλονίκη  και Καλαμάτα, όταν η Αστυνομία απώθησε Σχολικούς Φύλακες και Εκπαιδευτικούς  που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις. Για μάχη του λαού να σπάσει ο κλοιός των δανειστών έκανε λόγο στο μήνυμα του για την 25η Μαρτίου ο Κάρολος Παπούλιας

Διατηρείται ο αναβρασμός σε Βουλευτές της συμπολίτευσης για το φρέσκο γάλα των 11 ημερών, κοινή πρόταση των αγελαδοτρόφων θα κομίσει στο Μέγαρο  Μαξίμου ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος

Η κυβέρνηση υποκρύπτει το περιεχόμενο της συμφωνίας με την τρόικα, πρόκειται για μεθόδευση με σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου των Βουλευτών, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, παράλληλα επισημαίνει ότι δεν νομιμοποιείται να ψηφίσει μια τέτοια συμφωνία, κάθε μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου οφείλει να αντιστοιχηθεί με τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.

Σε απεργία διαρκείας από σήμερα προχωρούν οι Φαρμακοποιοί. Διευκρινήσεις για το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση θα παραμένουν σήμερα ανοιχτά μέχρι τις 2 και μισή το μεσημέρι και μετέπειτα θα βάλουν λουκέτο διαρκείας

Ανάστατοι και οι Αυτοκινητιστές, καθώς απελευθερώνονται πλήρως τα Ταξί και τα Φορτηγά Δημοσίας Χρήσης.

Νέα συνάντηση σήμερα της ΓΕΣΕΕ με τις Εργοδοτικές Οργανώσεις για την υπογραφή Γενικής Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Αποζημιώσεις και επίδομα ανεργίας μέσω του ΟΑΕΔ, για τους δημοσίους υπαλλήλους που απολύονται προβλέπει διάταξη, που προωθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις πρώτες θέσεις της Ευρώπη στην αδήλωτη εργασία η Ελλάδα, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο, υγεία, επισκευές σπιτιών και αυτοκινήτων  και αγορά τροφίμων, οι τομείς  που το φαινόμενο εντοπίζεται συχνότερα.

Πράξη αδυναμίας η επέμβαση της Μόσχας στην Κριμαία, δηλώνει ο Μπάρακ Ομπάμα, δεν μας επηρεάζουν οι κυρώσεις απαντά ο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ

Ένας εκ των ηγετών της Ακροδεξιάς Οργάνωσης, Δεξιός Τομέας Ουκρανίας, σκοτώθηκε στην πόλη Ρίβνει όταν άνοιξε πυρ κατά των Αστυνομικών, κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τη σύλληψη του.

Δεκτή έγινε η παραίτηση του Μεταβατικού Υπουργού Άμυνας που ανέλαβε την ευθύνη για την απώλεια της Κριμαίας, το Ουκρανικό Κοινοβούλιο δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Μεταβατικού Πρωθυπουργού.

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τρεις διαφορετικές επιθέσεις στο Αφγανιστάν, εκ των οποίων εννέα ήταν ένοπλοι, όπως αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο ειδήσεων.

3 Πτεράρχους που φέρεται να σχεδίαζαν πραξικόπημα συνέλαβαν οι αρχές της Βενεζουέλα. Στους 36 οι νεκροί από την έναρξη των ταραχών στις αρχές Φεβρουαρίου.

Τοπικές νεφώσεις  με Νοτιοανατολικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  3 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου